Ndsm koningsdag 2018

NDSM Vrijhaven - NDSM

Vier Koningsdag op de NDSM-werf! NDSM Vrijhaven valt er 365 dagen NDSM in één dag te beleven en is er volop oranjegekte en ouderwets Koningsdagvermaak, voor zowel jong als oud NDSM Vrijhaven, het jaarlijkse koningsdag evenement van de NDSM-werf. Laat je verrassen, ga op ontdekkingstocht want in iedere hoek van de NDSM-werf zal er weer iets te beleven zijn. Voor jong en oud, van grote tot kleine feestjes, allemaal met een eigen karakter en eigen twist NDSM Vrijhaven, het jaarlijkse koningsdag evenement van de NDSM-werf, staat weer in de steigers. Laat je verrassen, ga op ontdekkingstocht. In iedere hoek van de NDSM-werf zal er iets te beleven zijn Unlimited DVR storage space. Live TV from 60+ channels. No cable box required. Cancel anytime

NDSM Vrijhaven 2015 - Koningsdag 2018 & Koningsnacht 2018

 1. NDSM bij NDSM-werf Amsterdam-Noord viert jaarlijks op 27 april uitgebreid Koningsdag met NDSM Vrijhaven. Reis af naar de NDSM-werf voor een uitgebreid en eigenzinnig programma vol muziek, kunst, karaoke, kindervrijmarkt, dance, eten & drinken en nog veel meer vermaak
 2. NDSM Vrijhaven locatie. Koningsdag / Vrijhaven bij Pllek betekent een buitenpodium met live bands! Diverse DJ's, verschillende eet-mogelijkheden binnen en buiten, cocktails, divers entertainment, het stadsstrand van Noord en natuurlijk acitivtiteiten voor de kids. Preview Koningsdag Vrijhave
 3. .Amsterdam noord. Vrijmarkt NDSM . Koningsdag 2017. Jouw (oude) straat ook op deze pagina? Facebook: promokum E-bike fietsen. street view. cycling dutch.G..
 4. Bekijk hier het volledige overzicht van evenementen op Koningsdag in Amsterdam. Vier Koningsdag 2019 in Amsterdam. Koningsdag is misschien wel het grootste straatfestival. Feest mee op Koningsnacht tot het einde van Koningsdag. Vaar op de grachten en doe mee met een kroegentocht op zaterdagnacht
 5. Koningsdag staat bekend als een van de grootste en meest kleurrijke feesten in Nederland, en vooral in Amsterdam. Dat wil je niet missen! Op deze pagina kun je je tot in den treure inlezen zodat je goed voorbereid de meest oranje dag van het jaar ingaat
 6. k weer de straat op ;-)

Midnight Market Amsterdam - June 23, 2018. 2018/06/23 8:00 pm. Amsterdam's first Midnight Market returns at NDSM 'Art-city' on June 23, 2018 Kindervrijmarkt NDSM-werf. Boek een kraam. Koopjes, gezelligheid en wisselend aanbod Ontsnap aan de Koningsdag gekte in de binnenstad en snuif een flinke dosis cultuur op de NDSM-werf! Bij Pllek van 12.00 tot 03.00 live muziek, DJ's, de betere biertjes en een knotsgek kinderprogramma

Het leukste Koningsdagfestival van Nederland: SLAM! Koningsdag. Al 15 jaar een begrip in Nederland. Begonnen op het Rembrandtplein en nu alweer 6 uitverkochte edities in Alkmaar. En nummer 7 komt eraan! Inmiddels bevestigd zijn: Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan August 13, 2018. love it!!! all for the vintage lovers! Ruim 750 volle kramen zullen er voor jullie klaar staan op de NDSM werf. Zowel zaterdag 18 als zondag 19 juli

NDSM Vrijhave

Wat vond jij van Koningsdag Bij Pllek - Ndsm Vrijhaven 27 april 2018? Fantastisch. Tot de volgende keer Goed feestje, voor herhaling vatbaar Wel aardig, maar zeker niet top Grote kans dat ik niet meer ga Mij zien ze niet meer terug Geen idee. Ik was er niet bi Maak alvast je planning met deze ultieme party guide voor Koningsdag 2018 // Koningsdag Uit Je Bak // Waar: NDSM Werf Tt. Neveritaweg, Amsterdam - Facebook event Het vieren van Koningsdag is een bevestiging van het bestaansrecht van de monarchie. Dit past volgens Kevin Levie, politiek blogger en web­developer, Door: Kevin Levie 27 april 2018, 06:00.

Koningsdag 2018 Amsterdam sexyland NDSM werf de dam - youtube

Koningsdag 2019 komt eraan: hier vind je alle informatie over Koningsdag en een overzicht van alle Koningsdag feesten en activiteiten! Locatie: NDSM-werf De veren varen op Koningsdag zo vaak mogelijk en vervoeren zoveel mogelijk passagiers. Van en naar de NDSM-werf vaart een extra evenementenpont. Ook op het water gelden de 27e andere regels. Tim Jules - Habitat Koningsdag 2018 @Timjules closing Habitat Kingsday with this crazy, sweaty, funkalicious set! Op Habitat Koningsdag // NDSM Vrijhaven.

NDSM Vrijhaven bij NDSM-werf I amsterda

 • Op de NDSM werf zijn onder andere het Sailyouway hotel, Hotelboot Tsjerk Hiddes, Hotelboot Mare Marieke, Crane Hotel Faralda, Double Tree Hilton te vinden. Daarnaast zijn restaurant Brookly, de IJ-kantine, Pllekk, de pannenkoekenboot, Pollus Pacific en Brood prima plekken om wat te eten
 • NDSM-plein 76, 1033 WB te Amsterdam: voor het houden van het evenement 'NDSM Vrijhaven' op 27 april 2018 (Koningsdag) van 09:00 tot 20:00 uur, verzonden op 8 februari 2018
 • Koningsdag/nacht in Amsterdam 2018. Een kleine greep uit de Koningsdag activiteiten in Amsterdam op de site van vrijtijdamsterdam.nl NDSM Vrijhaven. Ontsnap.
 • uten naar het festivalterrein. Op de festivalpont vanaf CS naar de NDSM zijn geen fietsen toegestaan vanwege de drukte. AUTO: Neveritaweg 15, 1033 WB

Koningsdag Vrijhaven Toegang en info 27 april 201

Ontsnap de drukte van de stad en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-werf. NDSM Vrijhaven presenteert 365 dagen NDSM in één dag! 365 dagen NDSM in één dag! NDSM Vrijhaven, het jaarlijkse koningsdag evenement van de NDSM-werf NDSM Werf, Amsterdam Wanneer? Koningsdag, 09.00 tot 20.00 uur Zie ook: Dit is de route van Koningsdag 2018 in Groningen. Zie ook: Een feestje vieren tijdens Koningsnacht? Een selectie van. The calendar of Amsterdam events 2018 is updated regularly. (Koningsdag) @ all over the Netherlands Veggie Festival @ NDSM Food festival with vegetarian food

Amsterdam noord. Vrijmarkt NDSM . Koningsdag 2017. - YouTub

Koningsdag beleef je 100% in Dongen Meer dan 15.000 bezoekers, veel muziek, activiteiten en lekker eten en drinken. Kortom, alle ingrediënten voor een prachtig gratis Dongens Oranjeparkfestival voor jong en oud Op 27 april is het tijd voor Koningsdag 2018 in Amsterdam. Op deze dag staan de straten van de stad vol met vrolijk feestende mensen. Doe mee met de feestvreugde in de straten, de parken en op de pleinen Uitgaan met Koningsdag 2019 en koningsnacht. In de partyagenda zijn de koningsdagfeesten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland te vinden Benieuwd waar we op Koningsdag 2018 werkzaam waren? Lees dan hier het overzicht; Koningsdag NDSM Vrijhaven De NDSM-werf veranderde op 27 april in een. Noorderlicht Café @ NDSM Vrijhaven | Koningsdag op de NDSM-werf. Overtreders W designed a zero-waste and timeless pop-up restaurant for 2018 Lowlands Festival

Betekenis van Koningsdag Koningsdag of Koninginnedag is de nationale feestdag van Nederland. Op deze dag viert men het bestaan van de regerende vorst. Op deze dag, die een wettelijke vrije dag is, worden er door het hele land festiviteiten georganiseerd. Zoals de Koninginnenacht, die aan de dag vooraf gaat en verschillende vrijmarkten 538 Koningsdag 2018 De datum van 538 Koningsdag is natuurlijk al een tijdje bekend (vrijdag 27 april). Inmiddels is ook alles over de kaartverkoop en line-up bekend De voorbereidingen voor Koningsdag in de stad zijn in volle gang. In de binnenstad, maar ook b 26 april 2018, 20.34 uur En de NDSM-werf wordt omgetoverd tot een volledig festivalterrein. e-paper archief 2018 Selecteer gemeente Alkmaar Amsterdam-Noord Beemster Bergen Beverwijk bloemendaal Castricum Den Helder Drechterland Edam - Volendam Enkhuizen Haarle NDSM, Vrijhaven Osdorpplein Plein '40-'45 Rembrandtplein Sarphatipark Aanwijzingsbesluit Koningsdag 2018

NDSM-Werfveer - pont 906 Voetgangers en (brom)fietsers * Geldig van 9 december 2018 t/m 14 december 2019. Boek hier uw verblijf op het Amstel Botel Habitat Koningsdag // NDSM Vrijhaven (gratis toegang) Tim Jules - Habitat Koningsdag 2018. soundcloud.com. July 24, 2018 at 6:23 PM · Custom. Full Story. NDSM, Amsterdam, Netherlands. 25,552 likes · 237 talking about this · 69,932 were here. Welcome at the Facebook page of the NDSM shipyard. Join the page.. Koningsdag 2015 NDSM Vrijhaven. Público · Organizado por NDSM Vrijhaven y 4 personas más. Me interesa. clock. Lunes, 27 de abril de 2015 de 09:00 a 20:00 UTC+02 Koningsdag 2015 NDSM Vrijhaven. Openbaar NDSM Vrijhaven. T.T. Neveritaweg, 1033 WB Amsterdam. Kaart tonen. Map verbergen. Kunst en amusement +31 20 493 1070

Koningsdag. Op Koningsdag is het in de hele stad gratis parkeren. Feestdagen 2019. Nieuwjaar (dinsdag 1 januari 2019) Eerste paasdag (zondag 21 april 2019) Tweede paasdag (maandag 22 april 2019) Bevrijdingsdag (zondag 5 mei 2019) Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei 2019) Eerste pinksterdag (zondag 9 juni 2019) Tweede pinksterdag (maandag 10 juni 2019 Mijn account. Inloggen. Nederland Alle Koningsdag After namen bekend. Aangezien SWF 2018 al over 2 maanden is, staat de SWF 2018 spotify playlist bij ons in ieder geval al op repeat. Van. Dan is het leuk om tijdens Koningsdag 2018 de NDSM Vrijhaven te bezoeken. Bij Koningsdag 2018 wordt bij het NDSM-werf een uitgebreid en eigenzinnig programma verwacht. Een dag vol muziek, kunst.

Koningsdag Amsterdam 27 april 201

 • Op zondag 7 of maandag 8 april gaan op enkele lijnen aanpassingen in. Dit kan de dienstregeling betreffen, maar ook de route. Wijzigingen zijn er bij bus 21, 34 en 36
 • Koningsdag 2018 in Den Bosch komt eraan! Wij zetten even alles wat je moet weten over Koningsdag onder elkaar. Nog even en dan kunnen we eindelijk weer in het oranje over straat
 • Festivals tijdens Koningsdag 2019. Dit jaar valt Koningsdag (27 april) op een zaterdag. Genoeg tijd in het weekend dus om een feestje te bezoeken en op zondag uit te brakken. Op deze dag worden er door het hele land vele feesten en festivals georganiseerd

Video: Koningsdag I amsterda

Letz Party Dance & Disco Classics Koningsfeest: 't Wapen van Kennemerland: Haarlem: Likeminded · Kingsnigh

Vrijmarkten Amsterdam Koningsdag 2018 // Your Little Black Boo

» NDSM Vrijhaven, for a party called Tagged: Kingasday, Kingsday 2018, KONINGSDAG To move, to breathe, to fly, to float, To gain all while you give NDSM presenteert ook deze Koningsdag weer NDSM Vrijhaven: 365 dagen NDSM in één dag! P.KING op Straat - Koningsdag Na zes succesvolle edities P.King op Straat maakt P.KING zich weer op voor muzikaal vuurwerk tijdens Koningsdag en -nacht donderdag 26 april 2018 Voorbereidingen voor Koningsdag in volle gang: 'Richting de 4000 liter bier' De voorbereidingen voor Koningsdag in de stad zijn in volle gang NDSM Vrijhaven in Amsterdam. Grote kans dat het slecht weer is met Koningsdag en dan heb je natuurlijk geen zin om druipend van de regen langs kraampjes te struinen. De oplossing: de grootste overdekte vrijmarkt tijdens Koningsdag, op de NDSM-werf in Amsterdam Noord! Verwacht hier oranjegekte voor zowel jong als oud

Midnight Market - Midnight Marke

 1. In iedere hoek van de NDSM-werf is er iets te beleven. Voor jong en oud, van grote tot kleine feestjes, allemaal met een eigenzinnig karakter en eigen twist. Uiteraard vindt de grootste kindervrijmarkt van Koningsdag in Amsterdam weer plaats tijdens NDSM Vrijhaven, waar kinderen kunnen staan met oude spullen of een zelfverzonnen act
 2. Zet ook koningsdag in je agenda: kindervrijmarkt bij het Veulen, op het schoolplein, van 9 tot 12 uur! Follow. Aangekondigde evenementen NDSM-terrein 2018
 3. NDSM. Red light district. 28 November 2018 - January 17 2019 (Koningsdag) @ all over the Netherlands (FREE) National holiday, celebrating Dutch monarchy/king
 4. Ook dit jaar kleurt de NDSM-werf oranje tijdens Koningsdag! Op 27 april vieren we feest met NDSM Vrijhaven 2019. Juni 2018 verschijnt het ultieme fotoboek over.
 5. Wist jij dit al over Koningsdag? READ MORE. REGULAR TICKETS NOW ON SALE. READ MORE. ALL NEWS. Kingsland Festival 2018 - Official Aftermovie. vedio.
 6. Party agenda · vrijdag 27 april 2018 . Party agenda · vrijdag 27 april 2018. Koningsdag · AFAS stadion · SLAM Koningsdag NDSM Treehouse: Amsterdam
 7. Tijdens Koningsdag zijn er tientallen festivals in Nederland. Maar hoe zorg je dat je jouw festival parel vindt? NDSM Vrijhaven 2019. koningsdag. 27 april 27 apr.

Images on instagram about koningsdag2018. Images , videos and stories in instagram about koningsdag2018 NDSM Vrijhaven 27 april. Ontsnap tijdens Koningsdag aan de drukte van de binnenstad en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-werf. NDSM Vrijhaven, het jaarlijks Koningsdag evenement van de NDSM-werf staat weer in de steigers. Laat je verrassen, in iedere hoek van de NDSM-werf is er iets te beleven Koningsdag Spaarndam. Koningsdag 27 april 2019 11.15 - 11.30 uur Verzamelen Biesheuvelplein voor gekostumeerde optocht 11.45 - 12.00 uur Vertrek gekostumeerde optocht met de muziekwagen van Show-rent 12.00 - 12.30 uur Drumband Spaarne-bazuin verwelkomt op de Westkolk alle bezoekers 12.30 - 13.00 uur Aubade voor burgemeester Wienen, burgemeester Hoes en kinderburgemeester Informatieve website van de bewonersvereniging voor bewoners van de bongerd in amsterdam noor NDSM is on Facebook. Vier Koningsdag op de NDSM-werf en houd het evenement NDSM the Brunch Talk by Prix de Rome Architecture 2018 winner Alessandra Covini and.

IJ-Hallen - De grootste vlooienmarkt van Europ

 • deren. In het Amsterdamse evenementenbeleid is vastgesteld dat er op de NDSM-werf Oost zes keer per jaar grote geluidsbelastende evenementen voor maximaal 15.000 bezoekers mogen plaatsvinden. Koningsdag valt hier onder
 • NDSM presenteert ook deze Koningsdag weer NDSM Vrijhaven: een een heel jaar NDSM in één dag! Oranje Snelschaaktoernooi
 • Vrijhaven op de NDSM-werf is de perfecte plek als je tijdens Koningsdag wilt ontsnappen aan de drukte in het centrum. In elke hoek van het terrein gebeurt er wel iets, waaronder de kindervrijmarkt bij de IJ-hallen, een mobiele DJ-cabine of de THESE GUYS party bij NDSM Treehouse
 • Dit zijn de leukste feestjes van Koningsdag 2018 Dit zijn de leukste feestjes van Koningsdag 2018. Het tofste onderdeel van Vrijhaven op de NDSM-werf is These.
 • 20 August 2018 20 August 2018 Thank you. You made Loveland Festival 2018 truly amazing. Looking back at this edition, we see nothing but phenomenal performances and a.
 • Bandmix 2018 zit er weer op! Bedankt iedereen voor het komen en tot de volgende keer. Koningsdag! De leerlingen van Drumschool NDSM zullen om 11:00 hun drum.
 • Koningsdag 2018! thanx @djlafuente van de regenboog of blaas al die oudhollandse spelletjes nieuw leven in. Het kan allemaal tijdens de Kindervrijmarkt op NDSM.

In de namiddag zijn we nog naar het NDSM Vrijhaven geweest in Amsterdam Noord Daar traden gratis diverse muziekbands op verschillende muziekpodia! En er was ook nog een vrijmarkt en er werden een hoop dingen georganiseerd voor de kinderen Reggae Holland in April - Reggae concerts and reggae festivals in April 2019 in Holland. Find dem on | www.reggae-agenda.n In de zomer van 2018 zal het grootste street art museum ter wereld haar deuren openen in de Lasloods op de NDSM werf. kom vooral langs tijdens Koningsdag op NDSM.

We zijn er weer bij, vrijdag 27 april, These Guys Kingsday op de NDSM! Uiteraard is de ENTREE WEER GRATIS en met dit jaar de voor de eerste keer, een tweede Treehouse stage NDSM Vrijhaven, het jaarlijkse koningsdag evenement van de NDSM-werf, staat weer in de steigers. Laat je verrassen, ga op ontdekkingstocht. In iedere hoek van d e NDSM-werf zal er iets te beleven zijn

KONINGSDAG BIJ PLLEK VRIJHAVEN op Plle

elrow festival amsterdam 2018: kleur en gekkigheid op de ndsm-werf Het bekende Spaanse Elrow Festival komt naar Amsterdam. In september zal het kleurrijke feest losbarsten op de NDSM-werf Kermis in Amsterdam (NDSM-werf) van vrijdag 25 mei 2018 tot zondag 03 juni 2018. Klik hier voor meer informatie kralingse bos festival 2018 rotterdam: raven op koningsdag in het bos LOS OP ZES VERSCHILLENDE PODIA Op de verjaardag van onze Koning, 27 april, daalt er een enorme bak gekkigheid neer in het Kralingse Bos tijdens het Kralingse Bos Festival

SLAM! Koningsdag 2019 - SLAM

 1. 03/05/2018 . Your stand here? Creatives, designers, performers: MIDNIGHT MARKET NDSM, 19 mei van 20-01u. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden t/m 11mei (geen deelnamekosten). Like to perform or sell your artworks, designs or handmade items at this edition of the Midnight Market? Sign up for a spot before May 11 ( free of charge)
 2. Timetable Awakenings Festival 2018 Sunday released Awakenings Festival 2018 These are the timetables The event will be held at the industrial NDSM Docklands in.
 3. NDSM-werf: In 1984 sloot de NDSM. 21 september 2018 die op de stralende Koningsdag van 2012 op hetzelfde terrein zitten te 'chillen' op een paradijselijk grasland vol paardenbloemen..
 4. Ontsnap tijdens Koningsdag aan de drukte van de binnenstad en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-werf. NDSM Vrijhaven, het jaarlijks Koningsdag evenement van de NDSM-werf staat weer in de steigers. Laat je verrassen, in iedere hoek van de NDSM-werf is er iets te beleven
 5. Veggie foodfestival NDSM-werf in Amsterdam 15, 16 en 17 juni 2018. Op 15, 16 en 17 juni vindt het allereerste VEGGIE festival plaats op de NDSM-werf in Amsterdam
 6. De pont (veer) tussen de De Ruyterkade (Centraal Station) en de NDSM-werf (hoek Van Riemsdijkweg / Ondinaweg, Amsterdam-Noord): Aanvulling 17 april 2018: exacte.
 7. Uitagenda 1eRang.nl biedt een overzicht van het totale aanbod op het gebied van festivals in Nederland. Bekijk de complete festivalagenda van Nederland

IJ-Hallen - Home Faceboo

Café P. King organiseert op Koningsnacht en Koningsdag gratis feesten met house- en technomuziek. Bezoekers zijn alleen geld kwijt voor je drankje, er zijn geen eigen consumpties toegestaan 27 april 2018, 17.22 uur · Aangepast 27 april 2018, 17.37 uur Een opmerkelijk kunstwerk op de NDSM-werf vanmiddag. Kunstenaar Joep van Lieshout liet een auto vernielen Adding a whole new flavor to your Saturday evening, Beatroots at Pllek is a musical smorgasbord that takes off during dinner and ends up on the dance floor

Koningsdag Bij Pllek - Ndsm Vrijhaven - djguide

AMSTERDAM - Waar kan je ontsnappen aan de drukte van de binnenstad en lekker chillen op Koningsdag? Laat je meevoeren over het IJ met de pont naar de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-werf Dan kun je op de NDSM-werf genieten van de feestelijke Oranjesfeer op NDSM Vrijhaven. Je zult je niet vervelen. Er is naast de kindervrijmarkt, de hele dag muziek, kunst, karaoke, eten en drinken Ben je van plan om Koningsdag 2017 in Amsterdam te vieren maar weet je nog niet waar je heen zou willen gaan? Ook op de NDSM werf is er een speciaal gedeelte.

Koningsdag Amsterdam 2018 // Party Guide // Your Little Black

 1. NDSM Loods, Amsterdam Bezoekers: 3.000. Lees verder. Koningsdag Amsterdam 2018. Safari Resort Beekse Bergen 2018. De Coolste Baan van Nederland - WK Allround 2018
 2. Locatie Elrow Festival 2018 De hippe NDSM-werf van de stad wordt overgenomen en Elrow Town Festival - Amsterdam zal dan ook gegarandeerd een line-up met d
 3. Vanaf vandaag kun je een kraam boeken voor de grootste kindervrijmarkt van Koningsdag! na de succesvolle eerste editie in 2018, ook dit jaar weer de NDSM Open Call
 4. Paul Kalkbrenner - Live @ NDSM Scheepsbouwloods (ADE) - 17-OCT-2018 Download Livesets & Dj Sets from Soundcloud Zippyshare Uploaded and all others sources listen free dj mixes and share them on all popular social network
 5. Doe een bod. Naast deze domeinnaam verkopen bieden wij tal van andere diensten aan. Milcraft biedt u WordPress-websites en WooCommerce-webwinkels én beheer
 6. KONINGSDAG 2018: Groningen. Koningin Maxima woonde maandagavond de première bij van de musical The Color Purple in de NDSM-loods. De musical is gebaseerd op het.
 7. Koningsdag 2017 - Waterlooplein. OOK OP DE MARKT STAAN? KLIK HIER. WATERLOOPLEINMARKT Hartje Amsterdam. Laatste nieuws. Koningsdag 2018 - Waterlooplein. 11/03/18

'Amsterdam moet Koningsdag afschaffen' - Opinie - PAROO

dinsdag 25 december 2018 - woensdag 26 december 2018. Nieuwjaarsdag. Koningsdag. zaterdag 27 april 2019. Meivakantie. maandag 29 april 2019 - vrijdag 3 mei 2019 Festivalagenda van Festivalinfo. Geeft complete festival agenda van festivals in Nederland en België in 2019 en 2020 plus overzichten op naam, per maand en gratis festivals Openingstijden Hema. Op deze pagina zie je een overzicht met openingstijden van Hema. Met de filters kun je bekijken wanneer Hema een koopzondag of koopavond in de buurt heeft Door verder te klikken op onze website accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden jouw internetgedrag zodat er advertenties getoond kunnen worden die bij je interesses passen en zodat informatie gedeeld kan worden op social media

Koningsdag 2019 - alle feesten, festivals en activiteiten

 1. Vanaf de A10, S110, de Nieuwe Utrechtseweg rechtsaf naar de President Kennedylaan, dan rechtdoor naar de Amsteldijk, linksaf de Govert Flinckstraat in, dan rechtsaf de Van Woustraat in
 2. Zeker 25 attracties zullen te vinden zijn op de kermis Zaandam in 2018. Een uitgebreid aanbod met voor alle leeftijden plezier en vertier! En vergeet natuurlijk niet de Live Muziek op Koningsdag en Bevrijdingsdag
 3. ars, proeverijen en workshops
 4. Koningsdag bij Pllek | NDSM Vrijhaven. Openbaar · Georganiseerd door pllek. Geïnteresseerd. clock. 27 apr. 2018 om 12:00 - 28 apr. 2018 om 03:00 UTC+02
 5. dat op 27 april 2018 in Amsterdam in verband met de viering van Koningsdag het gebruikelijk is dat er vele vrijmarktactiviteiten plaatsvinden
 6. NDSM-werf, Amsterdam NL. VR 27 apr. King-S Festival Koningsdag 2018 12:00 Terrein Strijp S + Klokgebouw, Eindhoven NL. VR 27 apr. Koningsdag 10:00 Marktplein.
 7. Vier Koningsdag op de NDSM-werf en houd het evenement NDSM Vrijhaven winner NDSM Open Call 2018 Na de succesvolle eerste editie in 2018 organiseren Stichting NDSM.

Uitgaan met Koningsdag 2019 en koningsnacht. In de evenementenagenda zijn de koningsdagfeesten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de rest van Nederland te vinden ENCORE keert na 3 uitverkochte edities terug met haar eigen festival op de NDSM-werf in Amsterdam! Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in Melkweg kun je een hele zomerdag keihard losgaan op de beste hiphop en R&B. Op verschillende podia zal een breed scala aan sterke live acts en dj's uit binnen- en buitenland hun opwachting maken oktober 15, 2018 oktober 15, 2018 Workshop Op dinsdag 23 , woensdag 24 en donderdag 25 Oktober is het NDSM kinderatelier opnieuw gast in Ferrotopia met een herfstprogramma rond het thema: Warmte, Licht en Vuur Noord from Amsterdam joins the King's Day fun with NDSM Vrijhaven on the King's Day. Celebrating King's Day in Noord: There will be so much fun with live music and food, plenty of art, creative madness theatre, karaoke, a flea market for children, all sorts of activities are held. Facts about King's Day 2018 in Amsterda

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *