De raat kluis pt 3

De Raat PT 3. Een PT-privékluis De Raat PT 3 biedt niet alleen bescherming bij inbraak, maar ook bij brand. De wanden van de De Raat PT 3 zijn voorzien van een hoogwaardige brandwerende isolatie (volgens DIN-4102) Kies voor onze uitgebreide kluizenservice indien u de kluis op locatie geplaatst en gemonteerd wilt De Raat Privékluis PT 3. De Raat Privékluis PT 3. v.a. €. Kluis De Raat PT 3. Biedt bescherming tegen brand en inbraak Indicatie waardeberging: € 5000,- contant en kostbaarheden € 9.000,- Voorbereid voor vloer- en muurverankering Inhoud: 55 lite

De Raat PT 3 - Kluis kopen Kluizen en brandkaste

 1. De Raat PT1 privékluis is met een waardeberging van € 5.000 voor contant geld en € 9.000 voor kostbaarheden de ideale thuiskluis of een kluis voor op kantoor. Europees gecertificeerd Security.
 2. De Privekluis PT- en ET-serie van De Raat Brandkasten is getest en gecertificeerd niveau Security Level S2 volgens de Europese Norm EN 14450. Hiermee bewijst de privekluis van De Raat haar degelijke en solide kluisconstructie en wordt de kluis internationaal erkend door verzekeringsmaatschappijen
 3. g tegen brand, maar is niet gecertificeerd
 4. g tegen brand en inbraak. Deze privékluis is geschikt voor berging van documenten en waardevolle voorwerpen en is voorzien van een dubbelbaard sle
 5. Looking for a secure Home Safe? De Raat PT 3 Home Safe offers great value for money ? Free delivery ? Installation & Advice ? Order onlin

Bij de aanschaf van een kluis kunt u kiezen uit een groot aantal merken waarvan er op deze wensite drie vertegenwoordigd zijn. Als u online De Raat kluis modellen uit zoekt zult u een kluis krijgen die aan moderne richtlijnen en eisen voldoet en waar u uw waardevolle spullen veilig in op kunt slaan PT 3 privekluis De PT3 kluis van de Raat Brandkasten is geschikt voor berging van documenten en waardevolle voorwerpen. Deze kluis biedt bescherming tegen brand en inbraak en is standaard voorzien van een dubbelbaard sleutelslot. (inclusief 2 sleutels)

De Raat Privékluis ET 3 ET Privékluizen - bouw-stunter

 1. We hebben deze kluis gekocht a.d.h.v. de beschrijving. We haden graag meer uitleg gehad over veiligheid. De Raat PT 1 Home Safe . 94 % of 100. 28 Reviews. Art. No.
 2. In deze editie laat Leonie u de belangrijkste aspecten van de De Raat privekluis ET zien. Voor meer informatie: http://www.kluis-expert.nl/de-raat-privekluis-e
 3. At De Raat we aim to be the first-choice brand for our customers and consumers. De Raat is a leading European manufacturer of physical security solutions, providing protection for domestic, commercial and industrial end users
 4. Eurosafe Euro grade 3. Eurosafe Euro grade 4. Eurosafe Euro grade 5. Eurosafe Euro grade 6. Euro graded safes. Security safes. Wall and underfloor safes . Hotel safes.
 5. Lukt het de overvallers om TeamSTUK te slim af te zijn, de Kluis te kraken, en de buit op tijd veilig te stellen? Wil jij ook De Kluis kraken en kans maken o... De Raat Security Product
 6. De Raat Brandkasten direct leverbaar De Raat PT 3 privékluis . 97%. 6 beoordelingen De Raat Eurolite S2-40K inbraakwerende kluis . 100%. 1 beoordeling.

Eurosafe Euro klasse 3. Eurosafe Euro klasse 4. Eurosafe Euro klasse 5. Eurosafe Euro klasse 6. Yongfa en De Raat tekenen samenwerkingsovereenkomst. PERSBERICHT. De Raat is Europe's largest distributor of fire resistant and secure storage as well as safety products. De Raat operates from its offices in The Netherlands, Belgium and Great Britain (Ellesmere, Shropshire) PT 1 kluis van de Raat Brandkasten De PT 1 kluis van de Raat Brandkasten is geschikt voor berging van documenten en waardevolle voorwerpen. De kluis biedt bescherming tegen inbrekers en brandschade. De betrouwbare PT kluis is standaard voorzien van een dubbelbaard sleutelslot en 2 sleutels zijn inbegrepen bij aflevering Wij leveren snel én gratis De Raat PT 3 ★ Ook Gratis Retour ★ 30 dagen retourrecht ★ Webshop Keurmer

De Raat DRS PT Security Safe - PT8. Largest in the PT range the PT8 can take till drawers. Key locking £ 749.00 View . Product Range 1500+ safes available De PT 1 kluis van de Raat Brandkasten is geschikt voor berging van documenten en waardevolle voorwerpen. Deze kluis biedt bescherming tegen brand- en inbraak. De betrouwbare PT 1 kluis is standaard voorzien van een dubbelbaardsleutelslot en 2 sleutels zijn inbegrepen bij levering De Raat Protector PT-D3 - £4,000 cash or £40,000 valuables. Features a lockable drawer deposit that is perfect for everyday cash handling. This site uses cookies to provide and improve your shopping experience Download the latest data sheets from De Raat. Eurograde Safes. DRS Prisma Grade 1. DRS Prisma Grade 2. Protector PT & ET Deposit. Protector MP Day Deposit safes Merk: De Raat, type PT-3. Voor het thuis veilig opbergen van bijvoorbeeld uw postzegelalbum, muntenverzameling, paspoort, cheques, kasgeld, sieraden dus alles waar u zuinig op bent. Is dit een betaalbaar inbraak/brandwerend kluisje

Kluis De Raat PT 3 kopen? - kluisvoordeel

De Raat Security Products is Europa's grootste distributeur op gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met een kluis. He started De Raat Wholesale Ltd, and the company this was later on changed to De Raat Safes and De Raat Security Products. After moving to bigger premises several times, the company now has its base in Zoetermeer, Holland, with a modern office facility and warehouse of over 30,000 square feet

VIDEO! De Raat PT1 privékluis

 • g tegen brand en inbraak Indicatie waardeberging: € 5000,- contant en kostbaarheden € 9.000,- Voorbereid voor vloer- en muurverankering Inhoud: 39 lite
 • g tegen brand en inbraak en is standaard voorzien van een dubbelbaard sleutelslot
 • Kluis PT DE RAAT voor particulier gebruik. Voorzien van dubbelbaard sleutelslot Meest verkochte kluizen reeks in de Benelux! Deze serie PT kluizen zijn beschikbaar in 7 formaten met kluisinhoud van 5L tot 160L
 • De PT Privékluis van De Raat is standaard uitgerust met een dubbelbaard sleutelslot en wordt geleverd met twee sleutels. De drie solide stalen schoten met een diameter van 2,5 zorgen voor een uitstekende vergrendeling. Daarnaast is de PT voorzien van twee verankeringsgaten in de bodem en achterwand zodat de kluis kan worden vastgezet
 • De PT 1 is al jaren de meest verkochte kluis binnen de Benelux! De PT1 is leverbaar in zeven verschillende uitvoeringen / afmetingen. De kluis is uitgerust met een dubbelbaard sleutelslot of een elektronisch codeslot (De Raat ET 1 uitvoering). De PT 1 heeft een inhoud van 27 liter
 • De De RAAT PT serie kluizen is dan ook standaard uitgevoerd met verankeringsgaten in zowel de bodem als de achterwand. Bij de kluis wordt ook standaard bevestigingsmateriaal (keilbouten) meegeleverd door De Raat
 • Groot assortiment kluizen van De Raat: De Raat PT Deposit (0) reviews Wij leveren de kluis van je keuze snel en veilig bij je thuis

De Raat PT 3 privékluis - Kluis kopen? KluisStore

 1. De Raat Kluizen met de hoogste korting en snelle levering in heel Nederland. Prive Kluis PT 1. Meer informatie. € 190,54 excl. BTW € 230,55 incl. BTW per st
 2. The Large De Raat PT-D3 deposit safe has a high security key lock. It has a front drawer deposit entry and a main door with a VdS grade 8 lever key lock
 3. DE RAAT PT 4 kluis met dubbelbaard sleutelslot. Deze kluizen zijn inbraakveilig volgens Europese norm EN 14 450 Security level 2 en is brandwerend volgens DIN 4102. Voorzien van een mechanisch sleutelslot. Voorbereid voor vloer- en muurverankering
 4. Mmax www.projektmeubilair.nl, KLUIZEN, ARCHIEFKASTEN, inbraakwerende kasten, berging, brandkast, kluis, documentenkasten, Ladenkast, Data safe, prive kluizen.
 5. De Raat PT 1 - De best verkochte kluis voor thuis. De PT 1 van De Raat is al geruime tijd op de markt. Deze privékluis biedt een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding voor de gemiddelde gebruiker. De PT 1 is Europees gecertificeerd met klasse S2 volgens de EN 14450 norm
 6. Deraat.co.uk is tracked by us since October, 2015. Over the time it has been ranked as high as 3 379 499 in the world. It was owned by several entities, from De Raat Security Products BV to De Raat Security Products B.V., it was hosted by Renaissance IT 1-10-2010, Host-IT Internet Solutions and others

Privékluis PT ›› Biedt bescherming tegen brand en inbraak. ›› Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (2 sleutels meegeleverd). ›› In hoogte verstelbare legborden vanaf model PT1 Last Song Of Nustat Fateh Ali Khan - Ae Chaand Hass De Full Song HD - With Rahat Fateh Ali Khan and sara raza khan, Voice 'Shazia Manzoor' (In Mazaq Raat Show Dunya News)Follow For More Pakistani Old Song Afstortkluis De Raat MP • Biedt bescherming tegen inbraak • Enkelwandige kluis met inwerpmechanisme • Speciaal geschikt voor dagopbrengsten • Inwerpopening MP(E) 1: 66 x 167 x 190 mm. De PT 3 kluis van de Raat Brandkasten is geschikt voor berging van documenten en waardevolle voorwerpen. Deze kluis biedt bescherming tegen brand en inbraak. Voorzien van een dubbelbaardsleutelslot (incl. 2 sleutels) en in hoogte verstelbare legborden The De Raat PTA3 key operated through wall security deposit safe, which is suitable for depositing cash or returning keys out of hours. It has a deposit slot which is placed in the exterior of the wall, an adjustable telescopic shaft goes through the wall, the safe is mounted on the other side of the wall

De Raat PT 3 Kluis met sleutelslot Beste koop volgens de Consumentenbond- Inbraakwerend en Brandwerend - 61 kg Kluis met sleutelslot De privékluis PT 3 van De Raat biedt bescherming tegen inbraak en een eerste bescherming bij brand De Raat PT 3 Kluis met sleutelslot Beste koop volgens de Consumentenbond- Inbraakwerend en Brandwerend - 61 kg. 325,00. Deze kluis heeft een inhoud van 55 liter DE RAAT PT 3 kluis met dubbelbaard sleutelslot. Deze kluizen zijn inbraakveilig volgens Europese norm EN 14 450 Security level 2 en is brandwerend volgens DIN 4102. Voorbereid voor vloer- en muurverankering Deze vaak verkochte instapkluis DE RAAT PT 1 is standaard voorzien van een dubbelbaard sleutelslot. Standaard worden 2 sleutels meegeleverd. Deze DE RAAT PT1 kluis is voorzien van een in hoogte verstelbaar legborden en is uiteraard voorzien van montagegaten voor vloerverankering en/of achterwandverankering

Kluis PT3 DE RAAT met sleutel H600xB450xD380mm - Security Tool

De indicatieve waardeberging van deze DE RAAT PT en ET kluizen bedraagt volgens de EN 14 450 norm 5.000 Euro voor cash geld en 9.000 Euro voor kostbaarheden., Brandvertragend: DIN 4102 Een De RAAT PT en ET kluis met elektronische code heeft een dubbelwandige wandconstructie die gevuld is met brandwerend isolatiemateriaal De belangrijkste leverancierslanden zijn China( vasteland), vietnam en maleisië, die respectievelijk 88%, 9% en 1% voorzien van kluizen en brandkasten. Kluizen en brandkasten-producten zijn het populairst in Domestic Market, North Americaen Southeast Asia De Raat Privékluis ET 3 Kluis grijs met electronisch cijferslot Type: ET 3 De Raat Privékluis PT-3 grijs met sleutelslot. €339,-mijnijzerwaren.nl (275

De PT serie kluizen van De Raat zijn professionele, EN 14 450 inbraakwerend gecertificeerde privékluizen om jouw documenten en waardevolle voorwerpen veilig in op te bergen. De PT 1 wordt geleverd met een uitneembaar legbord. Daarbij is de kluis voorzien van een klassiek dubbelbaard slot. Dit type slot bevat een speciale sleutel en is. Bestel De Raat PT 3 Inbraakwerende privékluis snel bij Epine. Scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Hoe kies ik een kluis? De voordelen van een sleutelklui

Video: De Raat privékluis PT 3 KluisShop

Brandkast Kluis De Raat PT-1 Als Beste Getest !!! - huntingad

De nieuwe Salvus Palermo brand- en inbraakwerende meubelkluizen zijn speciaal ontwikkeld voor de veilige opslag van waardevolle zaken en documenten. Met een kluis uit deze serie worden uw bezittingen optimaal tegen brand en diefstal beschermd.Zowel de inbraak- als brandwerendheid van de Salvus Palermo zijn door het ECB-S gecertificeerd Bekijk www.kluizenplaza.nl voor het actuele aanbod www.kluizenplaza.nl voor het actuele aanbo The Muller PT D3 deposit or drop safe from De Raat as it is also known has a recommended cash rating of £4,000 or £40,000 for valuables - please check with your underwriter before purchasing DE RAAT PT3 is niet alleen de meest verkochte kluis in de Benelux voor particulier gebruik, maar komt ook als testwinnaar uit in de kluizentest van de consumentenbond. Deze De RAAT particuliere kluizen zijn verkrijgbaar met een dubbelbaard sleutelslot (serie PT) of een elektronisch codeslot (serie ET) PT/ET Range PT/ET 3 safe range by De Raat Security . Cash Rating:£4,000 Cash Rating (£40,000 Jewellery Rating) Fire Rating: 30 Minutes fire protection includes free delivery on all models

Bekijk het volledige gamma DE RAAT PT-kluizen in de prijzen in onze DE RAAT kluizen-webshop. Indien U liever niet een kluis aankoopt op het internet, gekoppeld aan uw adresgegevens, dan kan U desgewenst deze kluizen ook volledig anoniem aankopen in onze showroom te Lokeren Geef hier aan welke De Raat - PT u wilt bestellen: * Velden met een * zijn verplichte velden. De Privékluis De Raat PT 3 biedt bescherming tegen brand en inbraak. Deze kluis heeft een indicatie waardeberging van € 5.000,- en 30 minuten brandwerendheid. Hierdoor is de kluis geschikt voor de berging van waardevolle voorwerpen e De Raat PT1 vergrendelen. De Raat PT1 privékluis wordt afgesloten met een dubbelbaard sleutelslot en wordt geleverd met 2 sleutels. Het 3-zijdige sluitwerk zorgt voor een goede inbraakwerendheid en is EN1300 gecertificeerd. Deze PT1 kluis is ook beschikbaar met een elektronisch codeslot, indien daar uw voorkeur naar uitgaat. Kies dan voor de. Stationery & Office Supplies.

De Raat PT 3 Home Safe - safesstore

Aaj Raat Ka SceneBadshah, Shraddha PanditGhar ho rahi hoon boreTu lagaa le thoda zorDisco mein nachne ka mann kare hardcoreHaan main daddy ko sula keApni mummy Search Wedden dat jouw waardevolle spullen zich 'safe' voelen in de PT privékluis van De Raat? De kluis heeft een dubbelbaard sleutelslot en is brandwerend. Door 'm in de vloer of muur te verankeren weet je zeker er niemand met jouw spullen vandoor gaat Bestel online De Raat ET 3. Uit voorraad, snel en betrouwbaar • Webshop Keurmerk • Gratis verzending • SecurityWebshop.co De kluizenserie PT van DE RAAT is al jaren de meest verkochte kluis binnen de Benelux voor particulier gebruik! De privékluis is leverbaar in zeven verschillende afmetingen. De kluis DE RAAT PT2 is voorzien van een dubbelbaard mechanisch sleutelslot

De Raat Kluizen Kluize

 • Kluis DE RAAT PT 3 met sleutelslot : H600 x B450 x D380 (met 1 legbord) Kluis DE RAAT PT 4 met sleutelslot : H810 x B450 x D380mm (met 2 legborden) Kluis DE RAAT PT 7 met sleutelslot : H700 x B500 x D450mm (met 1 legbord
 • Deze De RAAT PT en ET kluizen van De Raat zijn Europees gecertificeerd Security Level S2 volgens de Europese normen voor kluizen. Deze Europese certificering heeft deze kluis een indicatie waardeberging van 5.000€ voor cash geld en 9.000€ voor kostbaarheden zoals juwelen
 • De De Raat PT/ET 3 is bij Kluiszorg inclusief verankering te koop vanaf € 297,50 excl. BTW. JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten
 • Bekijk online de prijs van deze DE RAAT PT3 kluis in onze kluizen-webshop. Indien U de voorkeur geeft aan een gelijkaardige kluis, maar dan met een elektronisch codeslot, bekijk dan de kluis ET3 (zelfde afmetingen)
 • De DE RAAT kluizen serie PT en ET zijn wel voorzien van een brandwerende isolatie, maar zijn niet getest in de oven voor een werkelijke brandproef. Indien U liever kiest voor een brandwerende geattesteerde kluis, dan is de TECHNOMAX DP kluis DPK7 (met sleutelslot) , DP kluis DPD7 (met sleutel + 3-punt mechanische code) of een DP kluis DPE 7P.
 • 3-zijdig sluitsysteem Solide stalen schoten met een diameter van 2,5 cm Kleur: grijs Verankeringsgaten in bodem (2) en achterwand (2) Inclusief montagemateriaal voor verankering Binnenmaat: 500x380x292 Buitenmaat: 600x450x380 Dit product wordt geleverd tot de 1e drempel
 • 3-zijdig sluitsysteem Solide stalen schoten met een diameter van 2,5 cm Kleur: grijs Verankeringsgaten in bodem (2) en achterwand (2) Inclusief montagemateriaal voor verankering Binnenmaat: 240x380x292 Buitenmaat: 330x450x380 Dit product wordt geleverd tot de 1e drempel

PT 3 privékluis Online te bestellen - Allesveilig

 • De Raat Garderobekast DRL-G 430W 3 vakken . De Raat Garderobekast DRL G Type: DRL-G 310W / 3 vakkenGarderobekasten tbv het opbergen van persoonlijke bezittingen Perforatiegaten Voorzien van een cilinderslot (per locker 2 sleutels meegeleverd) Afmetingen: Buitenmaat= 1800 x 1200 x 500 in mm. Binnenmaat= 1799 x 1199 x 499 in mm. gewicht= 53 kg.
 • g tegen brand en inbraak. en zijn afgekort naar brandkast of kluis. De productgroep is te verdelen in 3.
 • De testwinnaar in de kluizentest van de Consumentenbond en tegelijkertijd de meest verkochte kluis in de Benelux! Europees gecertificeerde kluis naar keuze uitgerust met een sleutelslot of elektronisch codeslot

De Raat PT 1 Home Safe SafesStore

 • Overzicht assortiment van DE Raat Kluizen: binnen de rubriek accessoires vindt u alle soorten kluizen Het inhuizen en het verankeren van uw kluis kunnen wij ook.
 • g tegen brand en inbraak. Deze kluis heeft een indicatie waardeberging van € 5.000,- en 30
 • Voor kluizen, brandkasten en wapenkluizen kan U ook terecht op onze speciale kluizen- en brandkasten website www.kluizensite.be. Klik Hier om de DE RAAT ET3 kluis met code te bekijken op onze kluizen en brandkasten website
 • Beschikbaar in 7 afmetingen De DE RAAT kluizen serie PT is beschikbaar in zeven verschillende afmetingen. U kan bovendien kiezen tussen een kluis met een sleutel (de serie PT) en kluizen met een elektronisch codeklavier
 • De De Raat PT kluis is uiteraard voorbereid voor vloer- en muurverankering. Alle kluizen tot 1.000kg moeten worden verankerd op vraag van de verzekeringsmaatsschappijen. De kluis DE RAAT PT1 is Europees gecertificeerd klasse S2 volgens de Europese norm EN 14450
 • Dubbelwandige brand- en inbraakwerende kluis - De Raat PT1 Afmetingen (buiten): 330 x 450 x 380 mm (H x B x D) Afmetingen (binnen): 240 x 380 x 292 mm (H x B x D
 • Wedden dat jouw waardevolle spullen zich 'safe' voelen in de PT privékluis van De Raat? De kluis heeft een dubbelbaard sleutelslot en is brandwerend. Door 'm in de vloer of muur te verankeren weet je zeker er niemand met jouw spullen vandoor gaat

De Raat Privekluis ET review - experty pakt uit! - YouTub

De meest courante modellen, zoals de DE RAAT serie PT met dubbelbaard sleutel of de De RAAT serie ET met codeslot kan U steeds ineens meenemen. Koop niet zo maar een kluis in een webshop. Laat U goed informeren door onze ervaren kluizen- en brandkastenadviseurs PT 1 kluis De Raat Pt 1 kluis van de raat brandkasten de pt 1 kluis van de raat is geschikt voor berging van documenten en waardevolle voorwerpen De PT 1 kluis van de Raat is geschikt voor berging van documenten en waardevolle voorwerpen. Deze kluis biedt bescherming tegen inbrekers en brandschade. De betrouwbare PT kluis is standaard voorzien van een dubbelbaard sleutelslot en 2 sleutels zijn inbegrepen bij aflevering Localização de Kluis no distrito de Rügen: Kluis é um município da Alemanha localizado no distrito de Rügen, estado de Mecklemburgo-Pomerânia Ocidental De Raat Privékluis PT-1 • Getest volgens inbraakwerende Europese norm EN 14 450 -Securitylevel 2 • Indicatie waardeberging: € 5000 • Brandwering volgens DIN 4102 • Dubbelwandige constructie • Dubbelbaardsleutelslot (2 sleutels meegeleverd) • 3-zijdig sluitsysteem • Solide stalen schoten met een diameter van 2,5 c

De Raat Quality Safes for Home and Offic

De Raat PT 3 privékluis De PT serie kluizen beschermen uw waardevolle spullen tegen inbraak en zijn geschikt voor de particuliere en de zakelijke gebruiker. Dit model is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot en van in hoogte verstelbare legborden Kluizen uit de PT serie voldoen aan hoge veiligheidseisen, vanwege het dubbelbaard sleutelslot. De ET serie sluit met een elektronisch cijferslot. Voorbereid voor vloer- en muurverankering. Van Rossum is erkend verkoper van De Raat kluizen. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste kluis van het juiste formaat Een De Raat kluis is een begrip. Kluizen en Sloten heeft hem in de aanbieding, net als de Juwel kluis en de Lips kluis, ook twee ijzersterke merken. U vindt ze bij ons, specialist in brandkasten, kluizen en sloten De Raat; De Raat. Product vergelijk (0) Sorteer op: PT 3 kluisDe kluis PT is speciaal ontworpen om uw waardevolle zaken en documenten tegen braak te bes. Media in category Kluis The following 3 files are in this category, out of 3 total

De Raat - Security Products - HOM

Listen to your favorite songs from Fingerprints by Ralph Van Raat Now. Stream ad-free with Amazon Music Unlimited on mobile, desktop, and tablet. Download our mobile app now De Raat privékluis PT-2 Classificatie braakwering: EN 14 450 Securitylevel 2 - indicatie waardeberging in Nederland en België 5000 euro De PT kluis beschermt uw waardevolle spullen tegen inbraak en brand en is geschikt voor de particuliere en de zakelijke gebruiker

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *