Zandstrand porec

Vakantiehuis Porec huren - Winnaar Reisgraag Award 201

 1. Verken Porec vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken
 2. Boek uw Hotel in Poreč online. Reserveer online, laagste prijzen
 3. Porec biedt kilometers aan stranden, van prachtige onderhouden kiezelstranden met vele voorzieningen tot natuurlijke rotsstranden omgeven door dennenbossen

De beste zandstranden van Kroatie op mooie locaties met goede voorzieningen, inclusief veilige stranden voor kinderen met ondiep water en naturistenstranden In Porec zijn enkel kiezelstranden en rotsachtige stranden, zandstranden zijn er niet. Wel zijn er enkele stranden met plateaus,. Wie van zandstranden houdt is in Porec aan het verkeerde adres. In het water liggen met name veel stenen waardoor het te adviseren is om waterschoenen aan te doen Door de steentjes lijkt het water nog een stukje helderder en schoner dan een zandstrand. Hierdoor duiken in Porec Kroatië ook een erg populaire business

Zoover | Op zoek naar vakanties Porec ? Vergelijk 145 Accommodaties Lees reviews & bekijk alle foto' De toegang tot de zee op het Bijeca zandstrand is heel ondiep waardoor het een zeer geschikt strand is voor kinderen en ouderen. Porec. Ieder jaar komen er. Toch zijn er ook voor de echte zandstrand liefhebbers voldoende accommodaties. Meer. Beste verborgen stranden . Noem ze hoe u wilt, maar mis ze niet

800 Hotels in Poreč, Kroatië - Hotels met 50% korting

 • Maak een keuze uit ons grote aanbod campings in Poreč - Istrië - Kroatië en boek direct online uw vakantie
 • De camping ligt 13 kilometer ten noorden van Poreč en is al jaren een begrip in Kroatië. Camping Lanterna ligt midden in de natuur, Kiezelstrand en zandstrand
 • Een goedkope vakantie Porec boek je eenvoudig en snel op TUI.nl. Bekijk ons uitgebreide aanbod voordelige vakanties Porec online
 • Kamperen bij Lanterna Poreč, bezoek Istrië en Kroatië
 • Aanbiedingen van alle grote vakantie website

Direct aan de Lanterna-baai met zandstrand; Twee grote zwembaden, waarvan 1 aquapark; Veel 'groen' op de camping; Poreč, Istrië, Kroati. Op zoek naar een camping in Kroatië met zandstrand? Boek vandaag nog on line uw onvergetelijke vakantie op een camping in Kroatië met zandstrand Camping Lanterna Premium Resort in Porec, Kroatië, direct aan het strand gelegen met schitterend aquapark. Boek uw luxe stacaravan nu bij Vacansolei Het strand bestaat uit kiezels en betonnen ligplateaus, maar er is ook een zandstrand met ligstoelen, De camping ligt 10 km ten noorden van Porec,. Eerst iets over de stranden in Porec Kroatië. De stranden in Porec Kroatië en omgeving hebben veelal geen zandstrand. Het strand in Porec Istrië bestaat.

Of in kustplaatsen als Porec en Pula aan de kilometers lange kustlijn, kiezel- en zandstranden en het schone heldere water van de Adriatische Zee • Strand Poreč Poreč heeft uitgestrekte zandstranden en kiezelstranden waar u kunt watersporten, zwemmen, snorkelen en natuurlijk lekker bakken in de zon

De stranden van Porec; van kiezelstranden tot rotsstrande

Wat te doen in Porec, Kroatië. Lees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van de beste activiteiten in Porec op TripAdvisor Appartementen Lanterna in Porec voor een mooie zomervakantie in Kroatië boeken? Check onze prijzen! ☀ strand 150 m ☀ familievriendelij Camping Kroatië zandstrand. De zomervakantie in Kroatië doorbrengen? Boek dan nu een camping Kroatië zandstrand. Heerlijk aan de kust de vakantie vieren

Giostra Porec is de naam van het historisch festival ieder jaar in Poreč, in september. Riddertoernooien, barokke dansen, openlucht toneelstukken,. Het gezellige stadje Porec is zeker een bezoek waard als u in Istrië uw vakantie doorbrengt. Gelegen aan mooi, geleidelijk aflopend zandstrand Kindvriendelijk, mooi vakantiecomplex Camping Lanterna. 13 km van het centrum van Porec, buiten de plaats, rustige, zonnige ligging, direct aan zee, direct aan het. Camping Lanterna, bij het plaatsje Porec, ligt direct aan de schone, azuurblauwe Adriatische zee. Ideaal voor een actieve vakantie aan de kust

Kroatie zandstranden familiestranden en stranden voor naturiste

 1. Alle bezienswaardigheden van Porec op een rij. Lees hier reviews van attracties in Porec Istrië | Zoove
 2. Gelegen tussen Rovinj en Novigrad, aan de westkust van Istrië ligt Poreč met vele schoonheden en historische locaties zoals Byzantijnse gebouwen uit de 6de eeuw, de.
 3. Campings in Istrië: Umag, Porec, Vrsar, Rovinj en Pula. Voordelig online uw camping vakantie reserveren doet u bij Campings Kroatië

Porec stranden Porec - Porec Porec-vakantie

Hotels met 50% korting! Boek uw Hotel in Poreč online Nr. 7 van 24 Outdooractiviteiten in Porec Meer informatie Debeljak Beach Premantura. 7 beoordelingen Nr. 8 van 14 Outdooractiviteiten in Premantur Let wel op: in Porec zijn enkel kiezelstranden en rotsachtige stranden, zandstranden zijn er niet. Een strandbedje is dus geen overbodige luxe De stranden van Istrië zijn gedeeltelijk kiezelstranden en voor een deel zandstranden. Veel plezier is er te beleven op de top 10 mooie stranden van Porec Porec is een stad en haven aan de westkust van Istrië en is tevens één van de grootste plaatsen in de regio. Er zijn geen zandstranden,.

Een camping Kroatië boeken met zandstrand of met een zwembad ? Een Nederlandse eigenaar? Lees het hier. VakantielandKroatië.nl. Porec- Camping Lantern Poreč Umag. Aanbiedingen. Bestemming. Bestemming Istri. Bezoek dan ook de vijfhoekige toren van Porec. 6. Baredine grotten. Even toe aan heel wat anders dan die historische stadjes of mooie stranden Vakantie Porec? Prijsvrij.nl! ⏩ Géén boekingskosten ⏩ Dé Beste Klantenservice ⏩ ANVR-SGR garanties Bekijk nu ons uitgebreide aanbod!

Porec - Mooiste strande

 1. Camping Lanterna. Regio: Istrie; Ligging: Dichtbij het strand ; Kindvriendelijk; Honden toegestaan; Sport & Actief; Vlakbij de mooie, oude stad Porec.
 2. Vakantiehuis in Poreč. Gezinnen met kinderen, internet wifi, satelliet-tv, airconditioning, parking, Groot-Outdoor, alles in bijna zandstrand 400 m,.
 3. Gelegen in heldere baai met mooi zandstrand; In Kroatië zijn gezellige, toeristische plaatsen te vinden, zoals Pula, Porec, Rovinj, Zadar en Split
 4. Op 5 kilometer afstand van Porec in Istrië,.
 5. Porec ; 8.0. Foto's . Bewaren. Gelukt! Bekijk al mijn Aan het zandstrand; Animatie voor iedereen; Openluchtzwembad; Halfpension mogelijk; Bed- en badlinnen incl

De mooiste stranden in Istrië - Porec Kroati

 1. Hotels, appartementen en campings bij Poreč vind je o.a. hier bij TUI, Het strand is een zandstrand en daarachter ligt een prachtig dennenbos,.
 2. Hotel Molindrio Plava Laguna, Porec: Bekijk 14 beoordelingen, 423 foto's en aanbiedingen voor Hotel Molindrio Plava Laguna, gewaardeerd als nr.11 van 33 hotels in.
 3. Aantrekkelijk appartement op het zandstrand Medulin tot 8 personen, prive zwembad in de buurt van Porec, 3 slaapkamers met aangrenzende badkamers, gastentoilet,.
 4. g in Istrië. Ligging, weer en nog veel meer informatie over Porec op Landenwe
 5. Wanneer u de camping wilt verlaten zijn er leuke uitstapjes mogelijk, zoals naar de kalkgrotten of het dichtbijgelegen Poreč. Hier kunt u over de boulevard slenteren.

Vakanties Porec Zoover De beste reviews & 145 reizen

 • In het populaire kustplaatsje Porec kan de Romeinse bouwstijl niet ontbreken. Ga op zoek naar de uitgestrekte zandstranden. Huizen in deze omgevin
 • van Poreč tussen volle naaldbossen en direct aan zee met diverse kiezelstrandjes en een door de camping aangelegd zandstrand. De zee is hier.
 • Het prachtige Kroatië kent vooral stranden met kiezels en stenen. Maar er is een uitzondering: op het eiland Rab vind je ook kindvriendelijke zandstranden, en nog.
 • Gewoon een puike camping. Medulin heeft als voordeel dat het over een zandstrand beschikt. En dat is niet overal zo in Kroatie. Veel stranden bestaan immers.
 • g Locatie Travel Info Poreč Funtana Istrië Kroatië Meer Hotels e
 • Lanterna Premium Camping Resort­ is schitterend gelegen aan een kiezel- en rotsstrand, in de buurt van de eeuwenoude stad Porec. De camping ligt o

Top 5 stranden in Istrie

 1. Kroatië - Istrië - Poreč. Familiecamping aan zee in Istrië. Met zes dagen in de week animatie en sportactiviteiten hebben jong en oud de hele vakantie plezier
 2. In de avond kunt u met de watertaxi naar het gezellige dorpje Porec! Omgeving camping Zelena Laguna. Op loopafstand, net buiten camping Zelena Laguna,.
 3. Kroatië - Istrië - Poreč. 18; 1194; 8,1 24 beoordelingen. Vergelijk . Bekijk campingwebsite. Toon alle 23 campings - Istrië . Op vakantie op een camping.

Het Amfitheater van Pula en de Euphrasius Basilica in Porec, maar ook de Brijuni eilanden mogen niet ontbreken tijdens uw vakantie in Istrië. Eten,. Boek Hotel Albatros Plava Laguna (Porec) op Royal.nl en bespaar tot honderden euro's op uw vliegvakantie De stranden van Istrie zijn voornamelijk van rots of kiezel en hier en daar is er een zandstrand. Bezoek de Eufrasius-basiliek in Poreč

Video: Stranden Kroati

Poreč heeft een rijke historie welke terug te zien is door de gehele stad. Een overzicht van bezienswaardigheden in Poreč vind je op Porec-Vakantie.n Het historische centrum van Porec is volledig autovrij, overal wifi, wasmachine, vaatwasser, niet-rokenobject, zandstrand ca. 600 m, zee ca. 350 m. Camping Zelena Laguna in Poreč, Kroatië is niets dan ontspanning en waterpret voor de hele familie. Camping Zelena Laguna ligt direct aan zee en i

Campings in Poreč - Vacansolei

Camping Zelena Laguna ligt aan de westkust van het Istrische schiereiland op slechts 5 km van het toeristische plaatsje Porec. Aan zee met zandstrand Camping Zelena Laguna in Poreč, met veel percelen in de schaduw van dennen, biedt ideale condities voor gewenste privacy en rust in het gezelschap. Doordat dit zandstrand geleidelijk afloopt in zee, is het uitermate geschikt voor een familievakantie met kinderen in Kroatië. Porec en Rovinj Officiële website van Camping Veštar in Rovinj. De camping is bekend om zijn zandstrand en de baai die ideaal is voor familievakanties en recreatie Zandstranden Vodice Primošten Rogoznica Baska - island Krk Crikvenica Nova Vas (Porec) (12,02 km) Novigrad (13,22 km).

Camping Lanterna **** Alle aanbieders Camping Lanterna op een ri

Kroatië - Istrië - Poreč . Grote en levendige camping direct bij het strand Twee mooie Aan een mooi wit zandstrand en blauwe ze Zandstranden in Kroatië - vind de juiste strand voor u in de ongerepte natuur aan de Adriatische kust en reserve particuliere accommodaties en hotels dicht bij het. Wie heeft tips voor leuke (onbekende) stranden waar het niet toeristisch is, zoals Porec. In Istrie kan ik je verder niet helpen aan zandstranden,. De camping ligt tussen de mooie steden Porec en Novigrad en direct aan zee. -- Nieuw zandstrand aan de kust met Beach Bar.-- Gerenoveerde sanitairgebouwe

Zo geniet je vanaf een camping in Istrië van uitgestrekte zandstranden, Ook de moeite waard is een bezoek aan het levendige en historische havenstadje Porec Verken de omgeving van Porec en ontdek de schoonheden van Kroatië. Bezoek o.a. Pula, Rovinj en Brijuni. Lees meer over de excursies

Kroatische Camping Vereniging, Pionirska 1a, HR-52440 Poreč. Op een zeer schappelijke autoafstand van ons land ligt het zonovergoten Istrië. Vlakbij de stad Porec ligt de knusse familie camping Bijela Uvala. Boek hier Op de ruim opgezette camping Lanterna zijn alle ingrediënten aanwezig voor een perfecte vakantie met het hele gezin Op 10 min van Poreč tussen volle naaldbossen en direct aan zee met diverse kiezelstrandjes en een door de camping aangelegd zandstrand. De zee is hier.

Verblijf voor €18 p.n. in het laagseizoen op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč (Istrië) met 2 personen incl. tent, caravan of campe Perfect familiehotel met de volle focus op jonge en oudere gezinnen. Alle suites liggen op een steenworp afstand van het (opgespoten) zandstrand. Veel gezel

Resultaten vakantie Porec TU

Camping Lanterna is een ruime familiecamping in Poreč, Istrië. Mooi gelegen tussen het groen en direct aan het strand, met goed verzorgde faciliteiten. Bekijk hier. Idyllisch schiereiland aan de kraakheldere Adriatische zee met bekende kustplaatsen als Porec en Medulin. Aanraders

Zo zijn de oude binnensteden van Poreč, Šibenik, Zo vind je er kunst, pittoreske dorpjes en zandstranden om even uit te rusten. Taal Porec, Pula en Rovinj; Vrije tijd. Glavani Hochseilgarten; Dino Park in Funtana; 8 vakanties gevonden. Aankomst. Vertrek. Personen. Bekijk vakanties

Camping Lanterna Poreč Istrië, Kroatië Camping Adriati

Prachtig gelegen in de nabije omgeving van Porec en Umag ligt Camping Lanterna. Met het heerlijke klimaat en de directe ligging aan het strand, gaat jong en oud hier. De camping ligt tussen de mooie steden Porec en Novigrad en direct aan zee. Vanaf de heuvel, Het strand hier is een van de weinige zandstranden in Kroatië Op Camping Lanterna in Porec in het prachtige Istrie in Kroatie beleven ouders en hun kinderen een super vakantie in een comfortabele stacaravan. Deze schaduwrijke. Istrië, Porec . vanaf dan zult u zeker onder de indruk zijn van de grote zandstranden op de eilanden Krk, Rab en Brač

Video: Aanbiedingen van alle grote vakantie website

Camping Kroatië • Boek uw luxe camping in Kroatië bij Allcamp

De lange zandstranden van het schiereiland zijn ideaal voor een strandvakantie in Zuid-Europa. In kustplaats Porec bijvoorbeeld,. Het Rubin Sunny Hotel by Valamar wordt omgeven door een dennenbos en ligt naast het strand, op slechts een paar minuten wandelen van het centrum van Poreč Maak een boottocht naar het eiland en geniet van de zon vanaf een van de witte zandstranden. Porec, Kroatische geschiedenis met een modern randje Op 10 min van Poreč ; Ontdek Camping Lanterna tussen volle naaldbossen en direct aan zee met diverse kiezelstrandjes en een door de camping aangelegd zandstrand

Daarnaast biedt Porec ook veel cultuur-historische bezienswaardigheden en in het centrum is het enkele zandstranden en eilandjes is het o.a. populair bij. In het centrum van Porec is er een groot strand volledig ingericht om te zwemmen en te genieten van de kust. Dit is de belangrijkste openbare strand, en gezien het. Vind jouw favoriete vakantiehuis in Istrië. Geniet van steden en natuur vanuit jouw vakantiehuisje tijdens je vakantie in Kroatië. Voor ieder budget Officiële website van Camping Polari, Rovinj. Dankzij zijn prachtige locatie en vele recreatieve mogelijkheden is deze camping een perfecte vakantiekeuze Ontdek onze aanbiedingen in Lopar op het groene eiland Rab, met het grootste en fijnste zandstrand van Kroatië. Istrië, Porec. direct aan zee gelegen;.

Camping Kroatië zandstrand - Boek een camping in Kroatië - go4camp

Deze zandstranden vind je over het algemeen vaak bij de grote resorts en hotels. Een mooie route daarbij is Poreč - Funtana - wijngaarden van Agrolagun. Ook in Porec vind je Romeinse overblijfselen, Hier vind je bovendien een mooie Middeleeuwse stad, en heuse zandstranden, een unicum in Kroatië Hier in het meest toeristische stukje Sloveense kust vind je de enige zandstranden van Slovenië. Parallel aan de stranden is de boulevard waarlangs zich hotels,.

Video: Camping Lanterna Premium Resort - Kroatië - Vacansolei

3. Stranden in Istrië. De meeste toeristen brengen een vakantie in Istrië door in een van haar mooie badplaatsen: Umag, Porec, Medulin en Rovinj zijn bekende. Vooral Poreč is erg populair onder Nederlandse toeristen. Vooral in de zomer hoor je overal om je heen Nederlanders en Belgen Benieuwd wat je kunt doen in Istrië? Kijk dan snel op de Istrie Guide voor alle bezienswaardigheden in Rovinj, Pula, Porec, Motovun en Pazi Appartementen Istrië - Kroatië. Voor uw perfecte vakantie prive appartementen in Istrië

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *