Otocinclus affinis dwerg algeneter

Ik heb een vraag over de dwerg algeneters: Heb voedertabletten geef er 1 om de dag, maar ze nemen de tijd om ze te vinden en hebben moeite om ze op te ete Otocinclus affinis /dwerg algeneter Herkomst Brasiliëgroote : 4 cmtempratuur: 21/26 gradenph 6.5/ 7 Een vis die goed in gezelschap van wat kleinere vissen gehouden.

Otocinclus Affinis (dwergalgeneter) - visaquarium

Otocinclus vittatus zijn erg sociale vissen, die je nooit solitair zou moeten houden. Grote scholen kennen een duidelijke hierachie. Mannetjes zijn dominan Otocinclus Cocama/ Dwergalgeneter,Otocinclus zebra herkomst: Otocinclus Cocama / Dwerg algeneter, Otocinclus zebra . (de affinis) die de voorkeur. Otocinclus affinis /dwerg algeneter Herkomst Brasilië groote : 4 cm tempratuur: 21/26 graden ph 6.5/ 7 Een vis die goed in gezelschap van wat kleinere vissen.

Deze pin is ontdekt door Cindy Vandencr. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest Beste iedereen, Continue gaan er dwerg algeneters dood en heb geen idee waarom alle andere vissen geen problemen mee. alle waardes die ik kan.. Otocinclus Affinis. Een vis die goed in gezelschap van wat kleinere vissen gehouden kan worden. Ook wel naald meerval of algeneter dit door zijn slanke uiterlijk Indien de juiste algeneter wordt gekozen kan deze echt een wereld van verschil maken om het aquarium algvrij te houden. Dwergmeerval (Otocinclus affinis

Otocinclus Cocama / Dwerg algeneter, Otocinclus zebra. Otocinclus Cocama / Dwerg algeneter, Otocinclus zebra. Otocinclus Cocama / Dwerg algeneter, Otocinclus zebr De Otocinclus affinis is een zeer geliefd visje, omdat het vrijwel de enige algeneter is die zo klein is. Hij heeft dus geen groot aquarium nodig Dwerg algeneter - Otocinclus vittatus | Tropische vissen Discusvissen Japanse Koi vijvervissen Vijver Valburg Elst Arnhem Nijmegen Herkomst Zuid Amerika, wijdverbreid. De Macrotocinclus affinis wordt in de handel vaak aangeboden onder zijn oude naam de Otocinclus affinis De Dwerg algeneter is het meest actief in de namiddag en avond

Otocinclus affinis /dwerg algeneter - G&D Aquari

 • Mooie otocinclus affinis te koop mogen weg voor €2 per stuk vaste prijs bezorgen of verzenden niet mogenlijk. Hobbyaquarium Dwerg algeneter/ otocinclus ass 2.90.
 • ik heb een dwerg algeneter en die heeft al bijna een maand eitjes achterin haar buik zitten en die komen er maar niet uit. de dierenzaak zei tegen mij dat ze de.
 • Otocinclus Affinis/Vitattus (Dwergalgeneter) Herkomst Brasilië groote : 4 cm tempratuur: 21/26 graden ph 6.5/ 7 Een vis die goed in.

Welke algeneters voor welke alg De Otocinclus wordt maximaal zo'n 4 à 5 cm groot en heeft temperaturen nodig van tussen de 21 en 26 graden Otocinclus affinis. Otocinclus. Dwerg algeneter. Otocinclus cocama. Otocinclus. Tiger otocinclus. Panaqolus albivermis L204. Panaqolus. Flash pleco. Panaque maccus L162

Otocinclus vittatus - LDA023 - aquainfo

otocinclus affinis breeding The Otocinclus name is derived from the Greek oto, ear, and the Latin cinclus, meaning a latticework, an allusion to the holes. De Otocinclus cocama of Otocinclus zebra is een soort die pas sinds 2004 wordt Algeneters, Zuid Amerika, Otocinclus Rio Marañon. (de Otocinclus affinis). Otocinclus Cocama / Dwerg algeneter, Otocinclus zebra. Otocinclus Cocama / Dwerg algeneter, Otocinclus zebra. Otocinclus Cocama / Dwerg algeneter,. Otocinclus affinis of vittatus. Nou die siamese algeneter gaat juist heel goed hoor in me bak maar als ik verhuist ben dan gaan me vriend en ik kijken voor een.

Otocinclus Cocama / Dwerg algeneter, Otocinclus zebra Tropische

 • Aqua-natura.nl is de thuisbasis van de grootste hoeveelheid zeldzame aquariumplanten in Nederland. Wij bieden een complete collectie aquarium aan van planten t
 • Last van algen in je bak? Roep dan de cavalerie in: algeneters! Er zijn veel soorten: slakken, garnalen, vissen, Otocinclus affinis of vittatus
 • The next video is starting stop. Loading... Watch Queu

Pagina over de algenetende aquariumvis Otocinclus affinis. Omschrijving Klein algeneter die meestal pas tegen het eind van de dag actief wordt De familie naam is otocinclus. Vaak worden de ondersoorten gemengd aangeboden in de winkels waarvan de vittatus de meest voorkomende is. De echte Affinis is erg.

Video: dwerg algeneter / vissen D Vissenbak

Ze zijn er weer..!! Otocinclus Affinis (Dwerg algeneters) Maximale lengte: 3-4cm Temperatuur: 22-28 graden pH: 5.0-7.0 Deze klein blijvende.. Naam: Dwerg-algeneter of Oto. Wetenschappelijke naam: Otocinclus affinis. Synoniemen: Macrotocinclus affinis. Oorsprong: Het Amazonegebied in Brazilië Otocinclus Affinis is een kleinblijvende algeneter, het is wel een groepsvis maar ze zijn uitermate geschikt voor kleinere aquaria. http://www.punkyfish.nl/pages. Er zijn ongeveer 15 verschillende soorten bekend: de Otocinclus affinis is deze keer het aanbod van de maand Oktober. Hij wordt gekenmerkt door een heel slank lichaam. Dwerg hangoorkonijn SATIJN. Bestellen. Otocinclus Affinis LET OP! Pleco-Algeneter M. Hypostomus Plecostomus LET OP

Otocinclus affinis /dwerg algeneter Vissen Pinterest - Vissen

 • otocinclus affinis is een zeer geliefde algeneter, geapprecieerd door veel aquarianen vooral omdat hij zo klein blijft, hij wordt niet groter dan 5 cm
 • Otocinclus Affinis . Gratis verzending Meerval & Algeneter; Nano vissen; Overige vissen; Rasboras; Regenboog; slakken; Tetra & zalmen; Zeewater.
 • Hoi ik vroeg me af welke voeding je nodig hebt voor Corydors en Otocinclus affinis. Want die wil ik samen in een bak met ook nog anderen maar de..
 • De dwergmeerval (Macrotocinclus affinis, [Otocinclus affinis]) is een kleine (zo'n 5 cm) algenetende harnasmeerval Kenmerken. De brede bek van dit nachtactieve.
 • Algeneters kunnen hele Een van de beste algeneters die ik zelf ook gebruik in mijn 50 liter aquarium is de Otocinclus. Dit is een goede kleine algeneter die de.
 • Otocinclus affinis - algeneters Hobbyaquarium Dwerg algeneter/ otocinclus ass 2.00 euro per stuk Vanaf 10 stuks 1.90 euro per stuk Kijk voor meer vissen.
 • Deze pin is ontdekt door Kimberley van Leeuwen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest

Algeneters. Plecto, Gibbicebs, Ancistrus dolichopterus, Ancistrus albino, Otocinclus Affinis. otocinclus vestitus dwerg algeneter ass. M/L - otocinclus ass. dwerg algeneter deze kleine algeneter kan je al in het kleiner aquarium houden Ze houden van - AquaClair Otocinclus affinis: Dwerg algeneter: Otocinclus arnoldi: Dwerg algeneter: Otocinclus vittatus: Dwerg algeneter: Pangasius micronema/sutchi: Blauwe haai Wil er een algeneters bij om de algen groei wat te (Otocinclus affinis) Zoals Nanda al aangaf zijn de oto's heel erg geschikt om bij dwergen te houden en het.

Dwerg algeneters (Otocinclus vittatus) gaan telkens dood

 1. Vaak wordt ook vergeten dat bepaalde algenetende vissen, zoals de otocinclus soorten en siamese algeneters met meerdere exemplaren samen moeten worden gehouden
 2. Otocinclus cocama Tiger otocinclus; Otocinclus affinis Dwerg algeneter; Ancistrus gold longfin L144 longfin; Ancistrus gold L14
 3. Otocinclus affinis. Otocinclus gulare. Reuzenotocinclus (XL) Prijs: € 13,95. Sewellia lineolata (M) Tijger gastromyzon/Chinese algeneter € 8,95. Sturiosoma.
 4. Otocinclus Cocama. Foto: Stan Chung Otocinclus sp. Dit leuke kleine visje staat onder vele aquariumhouders bekend als dwerg algeneter
 5. .. macmasteri / dwerg cichlide Chinese algeneter Betta splendens potloodvisje Otocinclus affinis /dwerg algeneter Paracheirodon.

Aquarium - Gezelschap vissen - Plecto - Gibbicebs - Ancistrus

Otocinclus Affinis (Wildvang) - Dwerg Algeneter Sewellia Lineolata (Wildvang) Otocinclus Affinis (Wildvang) - Algeneter Xiphorus Maculatus Coral Red - Koraal rode. Algeneters ( Loricariidae) Nederlandse naam De Otocinclus vittatus is een echte sociale scholenvis hoe groter de school hoe prettiger de Otocinclus. Algeneters en opruimers in het zoetwater aquarium In ieder zoetwater aquarium zit alg. Een groene alg in het aquarium is zelfs een teken Otocinclus 4-5cm. Er zijn. Van de otocinclus zijn de volgende soorten bekend: Otocinclus affinis Otocinclus batmani Otocinclus caxarari Otocinclus cocama Otocinclus flexili

5 Algeneters die het aquarium succesvol algvrij houden - aquarium123

 1. Otocinclus affinis (Dwerg algeneter) Pantodon buchholzi (Vlindervis) Paracheirodon axelrodi (Kardinaaltetra klein) Paracheirodon axelrodi (Kardinaaltetra extra groot
 2. www.heems.nl/dwerg-algeneter-otocinclus-vittatus/ De kleine Otocinclus vittatus heet in het Nederlands dwerg algeneter en een dwerg is hij zeker,.
 3. Otocinclus Affinis. Prijs €2,50. Naam: Otocinclus affinis Nederlandse naam: Dwerg algeneter Maat 2-3 . Pterophyllum species Rio manacapuru Roodrug Maanvis
 4. Otocinclus, Otocinclus Affinis De otocinclus is een populaire algeneter, de vis is erg klein waardoor hij erg geschikt is om in een klein aquarium je algen probleem.
 5. LET OP!: vissen worden alleen bezorgd binnen ons bezorggebied. Zie hiervoor de 2e foto bij deze advertentie. Twijfelt u of uw locatie binnen ons bezorggebied valt
 6. Algeneter & L-Nummer; Dwergalgeneter Affinis; Dwergalgeneter Affinis. Code: 28643: Latijnse naam: Otocinclus Affinis M: ean: 8717889286433

De Siamese algeneter ruimt in mum van tijd algen uit je aquarium of niet? Je kunt dan beter een minder agressieve algeneter kopen zoals de otocinclus vittatus De OTOCINCLUS AFFINIS - Dwergalgeneter is afkomstig van Z-Amerika behoort tot de familie van de HARNASMEERVAL ,te houden in een gezelschapsaquarium Otocinclus Affinis WV / Dwergalgeneter : L : prijs per stuck € 2,50 : Siamese Algeneter : L : prijs per stuk € 2,50 : Siamese Dwerg kogelvis / Tetraodon.

De otocinclus vittatus bevindt zich al langere tijd aan het oppervlak van de water en heeft een opgezwollen buik. Zie foto. Toegevoegd na 1 dag: De vis is helaas een. Otocinclus affinis Deze vis is een klein blijvende algeneter die een lengte van ongeveer 3 tot 5 cm kan bereiken. Op het menu van deze soort staan vooral zachte. .. Algeneter Betta Splendens Halfmoon vrouw Dwerg Gourami Corydoras Paleatus Otocinclus Affinis (Wildvang) - Dwerg Algeneter Sewellia Lineolata.

Otocinclus Cocama / Dwerg algeneter, Otocinclus zebra Fish Tank

 1. Hallo, ik heb sinds enkele dagen 4 otocinclus affinis gekocht. Ze zijn allemaal erg actief en levendig. Maar wat me is op gevallen is dat één ervan een nogal dikke.
 2. #Otocinclus sp. macrospilus - Dwerg algeneter Otocinclus #cocama - Dwerg algeneter #Bedotia geayi - #Madagascar #regenboogvis Otocinclus Affinis (Wildvang.
 3. Otocinclus affinis Vissen Otocinclus affinis Microgeophagus Ramirezi.
 4. Otocinclus vittatus Voorkomen: Zuid Amerika Lengte: tot 3,5 cm Waterlaag: overal Temperatuur: 20 - 25º C Voedsel: Dwerg algeneter . Wetenschappelijke naam:.
 5. De otocinclus is een populaire algeneter, de vis is erg klein waardoor hij erg geschikt is om in een klein aquarium je algen probleem op te lossen
 6. g
 7. g van de algeneters is otocinclus affinis wild. Hij behoordt tot de loricariidae.

Video: Otocinclus affinis - Otocinclus Dier en Natuur: Visse

Dwerg algeneter - Otocinclus vittatus Tropische vissen Discusvissen

Dwergharnasmeerval (Otocinclus Affinis) Ondanks de kleine verschijning hebben we hier wel degelijk te maken met een vis uit de familie van de Loricariidae. Otocinclus affines De Pantsermeerval is een algeneter afkomstig uit Zuid-Amerika. Deze algeneter is een vis die zich vaak op de bodem van het aquarium bevindt. De. Otocinclus Arnoldi (Dwergalgeneter) herkomst: Peru max.grootte: 3,5 cm tempratuur: 23-27 ph. 6.7-7.8 Een scholenvis die goed in gezelschap van wat kleinere. Een aquarium vam 60cm.lengte is voldoende voor een klein groepje van deze sociale en zeer actieve algeneters. waar Otocinclus zich nog wel eens aan willen.

Macrotocinclus affinis - vissen5

Rustige algeneter die zijn eigen gang gaat en die te bewonderen is met wat schemerlicht in het aquarium. Otocinclus affinis Carinotetraodon travancorius (Dwerg kogelvis) Channa andrao (Slangekopvis) Otocinclus affinis (Kleinblijvende algeneter) Pangio semicincta (Indische modderkruiper

Synoniem : Otocinclus affinis IUCN Red List Status : Niet beoordeeld Van deze vis hebben wij inmiddels een artikel beschikbaar. Als u een artikel geschreven hebt, en. #Otocinclus sp. macrospilus - Dwerg algeneter Otocinclus #cocama Otocinclus Affinis (Wildvang) - Dwerg Algeneter Sewellia Lineolata (Wildvang) - Algeneter Vietna Ontdek ideeën over Aquariumvissen. Otocinclus macrospilu Otocinclus, Otocinclus Affinis. november 25th, 2015No Comments Dieren. De otocinclus is een populaire algeneter,. Otocinclus affinis - Otocinclus Deze vis wordt onder de Nederlandse naam vaak verward met die andere Siamese Algeneter, de Crossocheilus siamensis

Familie : Loricariidae Herkomst : Zuid Oost Brazili Lengte vd vis : 4 cm Min.lengte aquarium : 50 cm temperatuur:20-26 graden pH: 6,5 - Er zijn wel hele mooie algeneters die klein blijven zoals de Otocinclus Affinis, deze wil ik eigenlijk ook,.

Vind otocinclus in Dieren en Toebehoren op Marktplaats

Otocinclus affinis € 3,95 per stuk. 3cm PH 6-7,5, temp. 21-25 graden, voornamelijk plantaardig voedsel. Uitstekende algeneter voor wat kleinere aquaria. Scholenvis Ik gebruik zelf otocinclus affinis en japonica garnalen deze combi is Het zijn wel de beste algeneters van de garnalen Welke garnalen kunnen met dwerg. Foto over Van otocinclusvittatus van katvisoto Dwergsuckermouth van de de algeneter het dwerg , eter, vin, vissen, perfecte algeneter mac Otocinclus in. Veel winkels bieden verschillende soorten Oto's aan onder de naam Otocinclus affinis. De echte O. affins zijn nauwelijks in de handel Otocinclus affinis is erg bleek. OTOCINCLUS - AFFINIS Klein blijvende vreedzame ijverige algeneter,prima geschikt voor kleinere aquariums. Ze houden van voldoende schuilmogelijkheden,.

Video: Waar zet Otocinclus Affinis of Dwerg algeneter zijn eitjes aan af

Ik kom uit bij Affinis algeneter (otocinclus affinis) en Peru dwerg algeneter (parotocinclus sp. Peru) De Affinis word 3-5 cm en de dwerg algeneter 0-3 cm,. Goeden avond, ik dank u voor het lidmaatschap, hoop hier een hoop te leren, vooral over mijn jongen van mijn Otocinclus affinis /dwerg algeneter Vie

Otocinclus affinis - Dwergruitenkuiser. Categorie: Zoetwatervissen. Share On Facebook. Tweet This Product. Pin This Product. Mail This Product. Gerelateerde producten Aquariumvissen Amsterdam, G&D aquarium heeft de grootste Aquariumafdeling , het assortiment enorm uitgebreid,en een grote voorraad tropische.

Gezelschapsaquarium 120 liter: 2x Boraras Brigittae (Muskiet rasbora) 2x Otocinclus Affinis (Dwerg algeneter) 8x Hemigrammus bleheri (Roodneuszalm Wikipedia: De dwergmeerval (Macrotocinclus affinis, [Otocinclus affinis]) is een kleine (zo'n 5 cm) algenetende harnasmeerval. Deze meerval voelt zich het best. in deze bak hebben wij 2 pompen staan waar van 1x Emheim 2213 en de Tetra TEC 400 deze bak is 100x50x40 vis bestand is Guppen m Colisa lalia m v Betta Splender m vv. Gyrinocheilos Aymonieri M LET OP! Vissen dienen 2 werkdagen voor uw leverdag bij ons besteld te zijn Otocinclus arnoldi, algeneter. Prijs € 2,50 : € 1,70 . 56546 Zwaarddragers Mix. € 1,00 . v1052153 Rasbora maculata. € 1,00 . Levende Watervlooien Levende.

De Otocinclus of Oto's zijn hele mooie leuke kleine dwergalgeneters. Ze zijn al geschikt voor een Aqua40 om daar een klein groepje in te houden. Je vraagt je s Deze pin is ontdekt door Ed Overmars. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest Otocinclus cocama | Fish For Tank | Pinterest | Aquarium d'eau douce. dwerg amazone zwaardplant, Tateurdina occelicauda, Corydoras adolfoi, Otocinclus affinis. 34. 3 algeneters (dwerg botia?), 2 zalmachtigen, 3 rode platy's Otocinclus affinis (© David Sands, Planetcatfish) Nederlandse naam: Aangezien de vis vaak op de bodem vertoeft, is samen zetten bij (dwerg-).

Aquariumvissen Enschede, Naam: Gold snail Nederlandse naam: Slak goud Herkomst: Zuid - Amerika, AziëTemperatuur: 23 - 30pH: 7Voeding: Plante Voor kleinere bakken kan je opteren voor een Otocinclus affinis, die eten ook baardalg, wel niet zo effectief als zijn grotere broer, Twee algeneters. Otocinclus affinis. Pagina 1 van 2 [ 19 berichten ] Ga naar pagina 1, 2 Volgende: Vorig onderwerp | Volgend onderwerp : Hij is een van de beste algeneters voor he Otocinclus, Otocinclus Affinis. In dit artikel zullen we je meer informatie geven over deze kleine algeneter. Algemene informatie over Otocinclus We beginnen. Ik heb wat extra punten te discussie.... De Otocinclus affinis zou een doorgetrokken streep hebben tot en met de staart. De Otocinclus macrospilus lijkt geen.

Een kleine algeneter is de Otocinclus Affinis. Die passen beter in je bakkie eerlijk gezegd. Dwerg cory's . Egregious professor of Cruel and Unusual Geograph koicompagnie.n otocinclus affines / dwerg algeneters Meer soorten of info bezoek snel onze website Levering aan huis enz. Leveringen alle diepvriesvoer ook

otocinclus affinis dwergalgeneter - heevis

- Otocinclus affinis: Deze garnaal is een goede algeneter, mischien wel een van de beste algeneters die wij voor het aquarium kennen Algeneter Thailand: Erpetoichthys calabaricus: Wimpelaal: Dwerg Penseelvis: Otocinclus affinis M: Dwergharnasmeerval Brazilie: Paracheirodon innesi: Neon tetra

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *