Workshops rotterdam 2 personen

Vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW Vanaf 15 personen ‐ 2 uur en 30 Deze workshop Rotterdam is ook bijzonder geschikt als verjaardagsfeestje of een creatief uitje. Dit zijn de beste creatieve workshops die Rotterdam te bieden heeft. Kies wat bij je past en ervaar de kracht van creativiteit! Graffiti workshop. vanaf 10 personen Voor alle koffie liefhebbers - Koffie workshop in Rotterdam. Alle koffie liefhebbers op gelet! In Rotterdam kunt u nu een koffie workshop doen, al vanaf 6 personen. Leer van de echte barista en geniet hierna van een 3 gangen diner

De Kookfabriek Rotterdam. ook al kunnen we gezelschappen tot 140 personen ontvangen! Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en. Sportieve paaldanslessen voor 1 of 2 personen bij Sportief Paaldansen op diverse locaties. Dus mocht je zin hebben om een workshop in Rotterdam te gaan volgen. Onze oogstrelende Workshop Naaktmodel Schilderen in Rotterdam is de ideale happening als onderdeel van een originele personeelsdag, vrijgezellenfeest of v.a 10 personen Rotterdam percussie workshop Rotterdam Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Percussie workshops kunnen o zo leuk zijn! En onze percussie workshop partner in Rotterdam is een verhaal apart. Ze treden op door heel Nederland met hun eigen samba band, bestaand uit slechts 2 personen

Workshops in Rotterdam? Scherpste prijzen vind je bij

Workshops, creatief en actief, culinair en kunstzinnig. rotterdam. 21. den haag. 17. utrecht. 14. 2 april 2019 Expositie Huwelijk in allerlei vormen en. Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van een cocktail workshop in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Tilburg of andere steden in Nederland schudt je ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch) Workshops Wij organiseren de leukste workshops van Rotterdam. Van een stoomcursus skyline schilderen tot sushi rollen, van Plat Rotterdams tot schermen: bij ons kan alles! Wij kennen de mooiste workshoplocaties, zorgen voor de beste materialen en natuurlijk regelen wij een fantastische workshopleider. Alle workshops zijn fantastisch Welkom bij Creatief.nl op onze website vind je informatie over diverse creatieve workshops uitjes en arrangementen. een uitje is al mogelijk vanaf 2 personen. (creatieve vakanties v.a. 1 persoon

Pagina 1 van circa resultaten voor workshop apeldoorn 2 personen - 0.174 sec Een compleet overzicht creatieve workshops in Nederland. ☆ Gratis een offerte aanvragen ☆ Boek nu va. 2 personen Mogelijk in heel NL 14+ Categorieën

Creatieve workshops in Rotterdam • Puur Rotterdam

  1. Workshops Theefeestje organiseert een heel aantal blije workshops voor zowel particulieren als bedrijven. Uniek is dat je bij ons een workshop kunt volgen vanaf 2 personen (tot 65 personen), gewoon op je eigen moment en tijdstip (tijdens openingstijden van de winkel)
  2. Al onze workshops worden geheel op maat georganiseerd. Wij organiseren workshops voor kleine groepen en grote groepen. De workshops van Hofstad Events zijn geschikt voor jong en oud. De workshops zijn ook erg leuk om als activiteit voor een vrijgezellenfeest te boeken. Al onze workshops worden begeleid door echte professionals
  3. Vanaf € 21,50 p.p. excl. BTW Vanaf 2 personen ‐ Workshops in Amsterdam zijn in een divers aanbod te vinden waardoor het een perfect uitje is voor een.

Workshop Rotterdam

Vanaf € 28,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 2 uur. Volg compleet in stijl de Workshop Schermen bij Rotterdam. Bij deze workshop gaat het om de. De workshops kunnen worden gegeven in de eigen werkplaats in Kralingen (van 2 tot 40 personen). Ook is er de mogelijkheid tot samenwerking met verschillende locaties voor grotere groepen. Op die locaties zijn in overleg mogelijkheden voor uitbreiding met een aangeklede borrel of catering

Samen de keuken in! - De Kookfabrie

  • Vind hier een compleet overzicht met vriendinnen uitjes in Rotterdam. Van citygame tot workshop of wordt het dit jaar iets actiefs? 2 tot 20 personen
  • workshops uitjes en arrangementen. een uitje is al mogelijk vanaf 2 personen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor workshop zwolle 2 personen workshop zwolle 4 personen
  • Alle open kookworkshops van de Kookerij vind je hier.. Je kunt hier samen, alleen, of met een groep voor inschrijven. Maak je keuze en schuif aan bij een van onze open kookworkshops samen met een gezellige groep mensen die allemaal van koken en lekker eten houden

Het is mogelijk vanaf 2 personen bij ons een workshop op een door u gewenste datum te plannen. Tevens is het mogelijk om workshops op locatie te komen geven. Informeer ons naar de mogelijkheden Het GrachtenAtelier organiseert de leukste en meest diverse workshops in de prachtige werfkelders van Utrecht. Wij bieden een ruime keuze aan workshops aan voor bedrijven en particulieren, voor zowel kleinere als hele grote groepen! De inloopworkshops zijn uitermate geschikt voor individuen of groepen bestaande uit minder dan 10 personen

Sterker nog, smallevents.nl heeft een ruim aanbod aan arrangementen en activiteiten voor groepen tot 20 personen. Avondje uit met een DJ workshop in Rotterdam De workshops zijn vanaf 2 personen. Workshops Restaurant de Heideroos. U kunt zowel een bord als een armband maken. 2 tot 25, uur. Minimaal 12 personen en maximaal 30 personen per onderdeel. Alle materialen begeleiding en u neemt na afloop het bord en de armband mee. Workshop: Sieraden maken en de heren een luxe sleutelhanger Rotterdam. Utrecht. Eindhoven. Lokatie Op welke lokatie wilt u workshop volgen? Verwacht aantal personen. Voorkeursdatum. Opmerkingen Een standaard workshop duurt 2 uur en is voor 10 deelnemers. Voor 2, 3, 4 personen en kleinere of grotere groepen is een aangepast programma op maat mogelijk.Korte workshop kunnen op woensdag, vrijdag of in het weekend

Video: Wokshop bon in Rotterdam: Spaar tot 70% op workshops in

Enjoy the flexible way to book tickets. Our cancellation policy is 100% free. Book with confidence. Enjoy incredible experiences wherever you're headed Creatieve workshops vanaf 2 personen. WORKSHOP RESERVERINGEN: Workshops uit de workshop agenda kun je individueel of voor een groep reserveren. Hierbij ben je gebonden aan de datum en tijd zoals vermeld in de agenda Inloop Workshops. Wilt u bij ons een workshop volgen, maar u bent maar met 1, 2 of 3 personen? U kunt zich nu ook individueel aanmelden voor een inloop workshop. De inloop workshops zijn een unieke oplossing voor een dagje uit zonder groep. Zo zit u niet vast aan een minimum aantal deelnemers voor een leuke workshop Workshops Rotterdam op maat. Aantal personen * Wilt u één van de volgende mogelijkheden in uw offerte laten verwerken? Een heerlijke lunch i.c.m. uw uitje (€. 3053 JD Rotterdam. Over de workshops: Of je nu kiest voor een middag- of avond kookworkshop, een thema workshop, alles is mogelijk. Een 3 gangen maandmenu geinspireerd op de seizoensinvloeden Thema workshops zoals tapas, Italiaans, sushi, Caribisch, Braziliaans, Surinaams of Indonesisch

Schrijf je dan in voor één van onze workshops. Rotterdam) Personen: 1 - 6 personen Duur: ca. 2,5 uur Kosten: € 46,50 p.p. Koffieproeverij (cupping Een luxe visagie workshop bij Superlooks (o.a. bekend van RTL 4 en verschillende fashionshows) voor 2 personen slechts €14,95! De workshop duurt 2,5 uur en je kunt kiezen uit de locaties Diemen of Rotterdam Tijdens de workshop handvormen leer je met je handen klei te bewerken. De workshop is vanaf 2 personen te boeken en vindt tot 40 personen plaats in de werkplaats in historisch Kralingen. Het is mogelijk om tot 80 personen te boeken, maar dan dient er een alternatieve locatie te worden geboekt Rotterdam (6) Apply Rotterdam filter ; Filter op type Deze workshop is speciaal voor kleinere gezelschappen van 4 tot en met 7 personen. De workshop duurt 1,5 uur.

Workshop Rotterdam - GET Event

vanaf 15 tot 150 personen. We bieden de gezelligste en. lekkerste workshops in rotterdam . Kookstudio 25 is centraal gelegen vlakbij Rotterdam-The Hague airport Workshops voor vrouwen bij Workshoppen.nl Grootste aanbod Binnen 24 uur offerte Workshop keurmerk Deskundig advies info@workshoppen.nl 100 personen. 120 minuten. Leer van een professionele cocktail bartender hoe tijdens een cocktail workshop! Skip to content. Vanaf 10 personen. 1,5 tot 2 uur. Inclusief 3 cocktails per persoon Cocktail workshop Rotterdam . Cocktailworkshop Rotterdam. Het meest tropische uitje. Al vanaf € 20,50 per persoon (op basis van 2 cocktails) kunt u zelf leren de.

Anders dan een thermoskan, is klei goed kneedbaar en heeft het wél de potentie om na verhitting in een ideale koffiemok te veranderen. Hou een theekransje en volg een workshop pottenbakken voor 2, 4 of 8 personen bij Judina Keramiek vanaf € 24 Fotoworkshops-Rotterdam - fotoworkshops, fotowandelingen, bedrijfsuitjes te onthouden dan tijdens de ééndags workshop. U leert in 4 lessen van elk 2,5 uur alle.

This exciting 2.5 hour workshop can help prepare photographers for future expeditions, safaris or in-the-field workshops by providing insight, techniques... Read More 1 Ju voor Cursus Bloemschikken Rotterdam. Een uitgelezen kans om regelmatig een leuke workshop te doen en een fantastisch arrangement te kunnen meenemen naar huis. Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud

Quantum-Touch Level 2 Workshops. Based on the teachings of Quantum-Touch Founder Richard Gordon, Quantum-Touch Level 2 Workshops offer a powerful 2 day experience where you will learn techniques to enhance your Level 1 skills and your healing abilities Belins-art & workshops - Bloklandstr. 159, 3026TH Rotterdam, Netherlands - Rated 4.9 based on 4 Reviews Fantastische en Gezellige painting workshop bij..

Workshops. Workshops offered by STEM Learning Resources in collaboration with academic departments provide interactive support and opportunities outside of the classroom to ask questions and work through concepts with an instructor, other students and/or tutors Vergelijkbare zoekopdrachten voor creatieve workshops rotterdam. creatieve workshops omgeving rotterdam; Boek nu va. 2 personen Mogelijk in heel NL 14+ Categorieën Koken met een groep 10-40 personen; Wijn proeven 10-40 personen Route. Te bereiken via: Per openbaar vervoer: Vanaf Rotterdam centraal kan je de locatie bereiken. Bij alle drie de workshops worden inspirerende hapjes geserveerd. De workshops Proef! en Serveer! kosten 42,50€ p.p. per avond. De workshops starten om 20.00 uur en duren circa 2 uur. Wanneer en waar worden de High Wine wijnworkshops gehouden en hoe kan ik mij inschrijven? Enkele keren per maand

De leukste workshops voor iedereen. Creatief, culinair, beauty en muziek. Maak zelf de mooiste, lekkerste en grappigste creaties. Fun gegarandeerd Tijdens deze workshop ga je een hip en uniek smoelenboek in de Andy Warhol-stijl schilderen! Meer info Vanaf 135,- per pakket (max. 15 personen) p.p. | 2,5 uu Met een cocktail workshop Rotterdam leer je de perfecte cocktail te bereiden. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor een cursus cocktail shaken in Rotterdam. Ontdek hieronder de mogelijkheden voor een cursus cocktail shaken in Rotterdam Bij Helena Struik kunt u terecht voor een workshop Akasha Kronieken. Opstellingen en Human Design Rotterdam & Budel-Dorplein. Dit geldt alleen bij 2 personen.

Dag, tijd en locatie voor chocolade-workshops en macaron-workshops? Kijk voor de actuele tijden en data in de workshop kalender. Prijzen Prijs voor de 3 uur durende chocolade workshop is € 47,00 per persoon. Prijs voor de 2 uur durende chocolade workshop is €3 6,- per persoon. (De 3 uur durende chocolade workshop is inclusief truffels maken) Sushi kookworkshop in Rotterdam. meer info? 010-418 38 26 Open: 7 dagen per week op resevering. Home; workshops. Sushi workshop ; 2,5 uur lang; feestelijke ontvangst Deze workshop is speciaal voor kleinere gezelschappen van 4 tot en met 7 personen. De workshop duurt 1,5 uur. Rotterdam : woensdag, vrijdag Voor grotere. Dat kan al vanaf 2 personen. Compleet verzorgde rondvaart van 2 uur door Rotterdam inclusief drankjes. vanaf € 36,50 p.p. Ga naar Dikke Boterhammen. Tapas

Omschrijving: In zijn bakkerij in Rotterdam Noord geeft Jeroen workshops desembrood bakken aan kleine groepen van rond de 6 personen. De workshops zijn gericht op iedereen die nog niet gewend is om met desem te werken. Ook kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom. De workshops duren ongeveer 2,5 uur. Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland. Bakkerswerkplaat Standaard worden er 2 cocktails aangeboden in deze workshop. Een Stirred cocktail (mojito, waarbij je zelf mag kiezen uit de smaken: normaal, aardbei of ginger) en een shaked cocktail (daiqiri, waarbij je zelf mag kiezen uit de smaken: aardbei, mango, passievrucht) Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 2 uur Wilt u leren hoe u uw eigen sieraden kunt maken? Tijdens deze workshop sieraden maken leert u de technieken om met hele betaalbare ornamenten, kraaltjes, bedeltjes en. Wij geven naast de workshop op eigen locatie, in de voormalig timmerfabriek te Rotterdam-Schiebroek, ook workshops, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en kinderworkshops op de door u gekozen locatie. De workshops worden volledig verzorgd aangeboden, dat betekent dat u kunt genieten van een leuke dag of dagdeel zonder zorgen

Workshop of vrijgezellenfeest Rotterdam €15 tot €75 p

Het aantal personen tijdens de workshop is minimaal zes en maximaal 18 personen. Het is mogelijk om je alleen op te geven, bij voldoende deelnemers gaat de workshop door. Indien je met een groep (van minimaal 10 personen) wilt komen plannen wij tevens data op verzoek Creatieve workshops voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of met vriendinnen. Mozaïek, schilderen, bonbons maken, powertex, speksteen. Workshop is mogelijk vanaf 2 personen, op aanvraag, elke dag van de week Dicht bij Rotterdam voor een leuk dagje uit! Bij de Kookkeuken kun je een keuze maken uit 15 verschillende workshops. Kom je als groep van 8 personen of meer, dan. Atelier voor cursussen en workshops in mozaïek, glaskunst, glas in lood en zilverklei in Rotterdam. MozaProza verzorgt bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Atelier voor cursussen en workshops in mozaïek, glaskunst, glas in lood en zilverklei in Rotterdam

Workshop, creatieve en actieve workshops - DagjeWeg

Tijdens deze parfum workshop gaan we in op de geschiedenis van de parfum en de parfumhuizen van toen. Ook kijken we welke uitwerking bepaalde geuren hebben op de aantrekkingskracht tussen mensen onderling Onze sushi workshops duren standaard 2 à 2,5 uur, maar voor groepen kan korter ook op aanvraag. Je leert in deze tijd diverse soorten sushi te maken, nigiri, hosomaki, specialmaki en temaki (handrol) sushi. Tijdens de workshop staat er een lekker drankje voor je klaar en proosten we nog even met een glaasje saké

YourSushi verzorgt een gezellige en leerzame sushi workshop vanaf 2 personen bij jouw thuis of bijvoorbeeld op kantoor ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest, verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, babyshower of gewoon zomaar om gezellig met een groepje te genieten van het leren maken van sushi Ben je op zoek naar een creatieve en vakkundige workshop of cursus? Dan ben je hier op het juiste adres voor een actueel overzicht. Locatie : Rotterdam,. Vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW Vanaf 10 personen ‐ 2 uur en 30 minuten Amersfoort Excursies nodigt u uit voor de Bonbon Workshop in Amersfoort. U krijgt les in het maken van overheerlijke bonbons, met vulling van o.a. slagroom, noten en fudge Naast al dit lekkers verzorg ik ook verschillende workshops op locatie en bij mij thuis in Rotterdam Nesselande. gemaakt werden door 13 personen. De workshop. Pollies is beschikbaar voor groepen tot en met 30 personen. Bij ons kun je gratis parkeren, zorgeloos koken & dineren en de recepten worden direct na de workshop naar jullie toe gemaild. Op maandag en dinsdag is het mogelijk om voor 2 personen te reservere

Workshops van €15 tot €75 p

Ik geef Aziatische kookworshops voor kleine groepen tot 6 personen. Allemaal in jouw eigen keuken in Rotterdam, Den Haag en omgeving. In mijn workshops leer je dat Aziatische gerechten niet moeilijk en tijdrovend hoeven te zijn Wil je één van onze workshops in Breda uitbreiden of iets extra's toevoegen, dan staan onze medewerkers voor je klaar. Wij willen graag helpen om van de workshop een onvergetelijke dag te maken. Onze vele workshops in Breda zijn voor minimaal 10 personen

Workshop Graffiti Rotterdam. Voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, feesten, evenementen en 2 personen! Creatieve cursus tekenen en graffiti Utrecht Massage workshop voor 2 personen - omb-academie.n Dan zijn onze workshops vanaf 2 personen in Tilburg echt wat voor jou! Kijk in het ruime aanbod van inloop workshop dat we regelmatig op dinsdagavond en zaterdag voor je gepland hebben. Een workshop handletteren, stempels maken, servies beschilderen, een dikke dames schilderworkshop en meer Give an workshop. You can book your workshop online. Toggle navigation. Workshops . Rotterdam. During this creative workshop you will make your own jewelry. With.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *