Mp3 speler met radio

bol.com Mp3-speler kopen? Alle Mp3-spelers onlin

Met de juiste mp3-speler beluister jij je favoriete muziek, waar je ook bent. Bedenk goed wat je met je mp3-speler wilt doen: er zijn namelijk meer opties dan alleen muziek luisteren. Zo hebben sommige mp3-spelers bluetooth, radio-ondersteuning of zelfs een videoscherm Een mp3-speler met een harde schijf is gevoeliger voor beweging en schokken. Maar dankzij het schokgeheugen blijft de muziek wel doorspelen. Op een speler met een harde schijf kan veel meer muziek dan op losse geheugenkaartjes Meer mogelijkheden van uw MP3 speler. Een groot deel van de MP3 spelers is uitgerust met een FM radio. De koptelefoon functioneert dan als antenne. Als de MP3 speler voorzien is van een microfoon, kunt u het apparaatje ook als voicerecorder gebruiken. Veel MP3 speler kunnen behalve via het lichtnet ook via USB worden opgeladen

Digitale MP3 Muziek Speler met USB en Radio. Neem deze leuke retro Mp3 speler overal mee naartoe! Met een batterij die tot wel tien uur meegaat zit je geen moment zonder muziek De meest draagbare van alle draagbare MP3-spelers. Compacter dan een discman, eenvoudiger in gebruik dan een klassieke walkman of minidisc, zo licht als een draagbare radio, uitgerust met een LCD-scherm... Een makkelijk te bedienen mooie DAB+ pocketradio met FM en MP3 speler. Of. Een goedklinkende FM zakradio met DAB en DAB+, alsmede een MP3 speler. Alsook: Een handige MP3 speler met FM, DAB en DAB+ radio. Dat allemaal! En ook nog uit te breiden met de POWERplus Jaguar pouch met ingebouwd De nieuwe MP3-speler Everest Royal van bertronic met kleurenscherm, videofunctie, stappenteller en nog veel meer. Sportieve helperLuister naar muziek of radio, en terwijl u zich sportief druk hebt u met het ingebouwde stappenteller uw doelstellingen altijd in het oog

Op zoek naar een Mp3-speler? de beste aanbiedingen

Met de Sony NWE393 mp3 speler zit je nooit zonder muziek. Speel je favoriete liedjes af of schakel de radio in als je je wilt laten verrassen. Pak ondertussen je vakantiefoto's erbij op de mp3 speler en haal herinneringen op. De mp3 speler heeft een opslagruimte van 4 GB en op het 1,77 inch display bekijk je alle afspeelinformatie Met de Sony NWE393 mp3 speler zit je nooit zonder muziek. Speel je favoriete liedjes af of schakel de radio in als je je wilt laten verrassen. Pak ondertussen je vakantiefoto's erbij op de mp3 speler en haal herinneringen op. De mp3 speler heeft een opslagruimte van 4 GB en op het 1,77 inch display bekijk je alle afspeelinformatie. Met de. Dit is in vergelijking met andere MP3-spelers te veel. Voor de helft aan geld is een MP3-speler te krijgen met het dubbele aan geheugen en een scherm waarop te zien is welk nummer wordt afgespeeld. De Shuffle is niet meer van deze tijd Geniet overal van jouw muziek met draagbare audio van Philips. Het assortiment bestaat uit Bluetooth & draadloze speakers, MP3- & MP4-spelers, radio's en meer Niemand loopt weg van dergelijke Werk Koptelefoon Ingebouwde Mp3 Speler En Fm Radio met zijn verfijnde kwaliteit en zijn zeer lage prijs. U zult ontdekken hoe eenvoudig het is om hier de perfecte Werk Koptelefoon Ingebouwde Mp3 Speler En Fm Radio te kopen

Vergelijk 237 verschillende Mp3-spelers op Kieskeurig.nl · veel merken · veel webshops · laagste prijzen Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Geniet van muziek, video's, games en apps met WALKMAN® mp3- en mp4-spelers

Met de Galaxy Gear IconX betreedt Samsung weer de mp3-speler markt. En hoe! De Gear IconX is een set draadloze oordopjes met een ingebouwde mp3-speler. Het opslaggeheugen bedraagt 4 GB, wat genoeg is voor rond de 1.000 nummers. De mp3-speler bedien je door middel van het aanraken van de oordopjes Mp3-speler met radio. Een andere populaire optie is de mp3-speler met radio. Daarmee luister je naast je eigen muziek ook net zo makkelijk naar je favoriete radiostation. Ook ideaal voor wanneer je niet thuis bent maar bijvoorbeeld toch die ene belangrijke sportwedstrijd wilt volgen Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. FM-radio . FM-radio Naast de mp3-spelers voor muziek hebben we namelijk ook. Lenco DAR-070 stereo DAB+ en FM radio met Bluetooth, CD / USB / MP3 speler, eiken-zwart. DAR-070 BINNEN 2 - 3 DAGEN IN HUIS-----HEEFT U VRAGEN OF HEEFT U ADVIES NODIG? 06 534 356 29 +316 534 356 29-----BELANGRiJKSTE EiGENSCHAPPEN Stereo luidsprekers Bluetooth ontvangst + Audi

Verras uzelf met stijlvolle Goedkope Mp3 Speler Met Radio voor lage prijzen. Dit alles wordt u zo snel mogelijk geleverd, waar u zich ook ter wereld bevindt. U zult het jammer vinden als u deze ideale Goedkope Mp3 Speler Met Radio hier mist HiFi CD-speler met MP3-compatibele USB-ingang, een ingebouwde FM-radio ontvanger en digitale/analoge audio-uitgangen. Deze Auna MP3-CD-Speler is een eenvoudige CD-speler die alle soorten CD's kan afspelen - denk aan CD-R, CD-RW en MP3-CD's - daarnaast kan het apparaat ook MP3 bestanden afspelen van een USB-apparaat, dit kan door het USB-apparaat in te pluggen in de USB poort aan de voorkant. ZHKUBDL 1.8 inch mp3 speler 16 gb 32 gb Muziek spelen met fm radio video speler E-book speler MP3 met ingebouwde geheugen. Sirio Technology Ltd. US $17.19 - 18.39 / stuk Een mp3 speler met clip zet je makkelijk overal op vast en dat is dus 1 van mijn eisen. Ik krijg regelmatig vragen van hardlopers over het gebruik en welke mp3 speler te kopen voor het sporten (voor mij fietsen en hardlopen) De Lenco SCD37 is een draagbare stereo radio met ingebouwde CD speler en USB aansluiting om MP3 vanaf USB Stick af te spelen. je de mogelijkheid om met radio-/cd.

MP3 speler - Altijd de beste prijs met de BCC prijsgaranti

 1. Radio Radio DAB radio Wekkerradio Meer... DVD - Blu-ray speler Dankzij het kleine, compacte formaat kan een mp3-speler overal met je mee. Daarom is dit toestel de.
 2. Even iets anders dan de standaard radiotjes. Extreme Fast Wood Chipper Machine Modern Technology - Amazing Wood Processor Big Tree Shredder Easy - Duration: 11:27. TAT Woodworking 2,515,150 view
 3. Welke MP3- of MP4-speler kopen. Het is een tijdje stil geweest op het gebied van MP3-spelers, omdat deze veelal worden vervangen door de telefoon, waar tegenwoordig ook genoeg afspeelmogelijkheden op zitten. Echter, de MP3-speler wint de laatste tijd weer aan populariteit. Door het compacte formaat is deze makkelijk mee te nemen

Digitale MP3 Muziek Speler met USB en Radio kopen? Grandad

 1. Meer muziek, geluid van topkwaliteit. De uiterst compacte en draagbare Philips GoGear SA018 MP3-speler brengt muziek tot leven met FullSound™. De ingebouwde FM-radio biedt nog meer luisterplezier... en dat alles in een prachtig, plat roestvrijstalen ontwerp
 2. De Nikkei NPRC61AT is een portable radio met CD-speler, usb-poort en Aux-in Nikkei NPRC61AT - Een Boombox met verschillende afspeel mogelijkheden Zoek jij een moderne boombox met verschillende afspeel mogelijkheden? NPRC61AT kan CD's afspelen, je kan een mobiele telefoon aansluiten en MP3 bestanden afspelen via de USB ingang
 3. Tray Radio Versie 13.7.1.0 Tray Radio is een zeer mooie Radio en MP3 speler met veel mogelijkheden. Alles werkt met een icoontje in je systray
 4. Digitale MP3 Muziek Speler met USB en Radio Neem deze leuke retro Mp3 speler overal mee naartoe! Met een batterij die tot wel tien uur meegaat zit je geen moment zonder muziek. Even geen zin in de liedjes die op de Mp3 speler staan? Gebruik dan de FM radio functie en luister naar je favoriete radiostation. Sla makkelijk liedjes en documenten op.
 5. Zoek naar mp3 met radio in MP3 Spelers. Doorzoek de Kelkoo categorie MP3 Spelers op mp3 met radio. Vergelijk prijzen van mp3 met radio in MP3 Spelers en vind de laagste prijzen, de beste deals en de leukste aanbiedingen

Hoe een MP3-speler kiezen? Advies en tips bij Vanden Borr

Een radio-/cd-speler brengt overal gezelligheid. Hoe combineer je een radio en losse cd-speler met elkaar? Dat is niet heel moeilijk, want sinds een lange tijd heb je de mogelijkheid om met radio-/cd-speler naar muziek te luisteren Met een portable radio en CD speler kan iedereen plezier hebben. Met de hele familie een avond karaoke zingen of in je eentje naar je mooiste klassieke concerten luisteren - het is allemaal mogelijk. Er zijn kwalitatief hoogwaardige radio en CD spelers die ook verwende oren geven wat ze willen horen

Video: POWERplus Condor zakradio met DAB+ / FM en MP3 met

Luister met deze Lenco DAR-050 DAB+t radio met CD/MP3 speler, in de kleur wit, naar je favoriete muziek/radiozenders. De internet radio beschikt over een trendy design waarmee je geniet van de vele radiostatoins uit de hele wereld Scooter spiegels met FM radio en mp3 speler SD kaart 2012/2013 E-13 keurmerk Met een MP3-speler met Bluetooth beschik je over de mogelijkheid draadloos te genieten van jouw favoriete muziek of film. Middels de Bluetooth-technieken A2DP of Apt-X stream je het geluid naar je Bluetooth-hoofdtelefoon • Luidsprekers met een uitgangsvermogen van 2 x 15 W RMS • Weergave van muziekbestanden vanaf USB-stick • CD-speler voor audio en MP3 CD's • PLL FM-stereoradio en DAB+-radio (elk 40 voorkeurzenders) • Radio Data System • Automatisch en handmatig zenders zoeken • AMS (Automatic Memory System Zomer zwemmen oortelefoon MP3 speler met Radio FM Onderwater IP68 Nekband HIFI 100% Waterdichte mp3 voor Duiken sport Douche US $21.66 - 23.48 / stuk. US $20.94 - 22.70

Met de draagbare radio-cd-spelers of boomboxen van Sony kunt u altijd een hoge geluidskwaliteit verwachten. Ontdek onze hoogwaardige HD-audioproducten Met een verscheidenheid aan thema's kunt u het visuele genot op elk moment wijzigen. radio. Music Apps - Allmusic Mp3 speler, muziekspeler, mp3 muziek en. Alibaba.com offers 4,055 mp3 player with fm radio rds products. About 82% of these are car video, 8% are car mp3 player, and 1% are mp3 player. A wide variety of mp3 player with fm radio rds options are available to you, such as bluetooth, voice recorder, and e-book reading Bekijk en vergelijk Mp3-spelers op Tweakers en maak de beste keuze

Zet jouw muziek op de MP3 Speler en vervolgens kun je deze muziek beluisteren, wanneer je maar wilt. Daarnaast kun je met de MP3 Speler, ook naar FM Radio luisteren. De MP3 Speler is dankzij zijn compacte formaat ideaal voor tijdens het sporten. Naast het compacte formaat, is de MP3 Speler ook licht van gewicht Zoek naar mp3 speler met fm radio op Kelkoo. Vergelijk alle mp3 speler met fm radio aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie

De Sony NWZ-B183F is een lichte Walkman MP3-speler met FM-radio en 4 GB opslaggeheugen. Eén dru.. € 65,- € 45,50 . MEER INFORMATIE. BESTEL NU. Weergeven 1 t/m 5. Advies en snelle en gratis levering van je iPod of andere mp3-speler. FM Radio . Dictafoonfunctie . Sport-oortjes een toestel met een IP-waarde IP 68 is stof. De Lenco SCD-38 is zowel een FM-radio met analoge tuner als een cd-speler. Dankzij de USB-poort kan je je USB-sticks makkelijk aansluiten. Je mp3 kan je aansluiten via de aux-ingang. Met telescopische antenne. D 22,3 x B 26,3 x H 12,1 cm

Zoek op deze pagina in het ruime aanbod mp3 spelers. Beste Service Persoonlijk Advies Vertrouwd Dichtbij Radio's. DAB-radio's; Gemak van online met de. Compatibel met verschillende audioformaten. De cd-speler kan verschillende soorten cd-formaten lezen. De meeste modellen zijn namelijk compatibel met cd, cd-r en cd-rw. Met veel modellen van een radio cd kun je niet alleen cd's afspelen, maar ook luisteren naar muziek via je draagbare toestellen of computer

Difrnce MP875 MP3 speler met radio - 4GB - Zwart/r De DIFRNCE MP875 - MP3 speler - 4 GB blue is een kleine MP3-speler met ingebouwde FM Radio. Op het display zie je snel welke artiest je kippenvel bezorgt Deze kleurrijke draagbare Muse M-29 KB radio/CD-speler met vrolijke print is voor kinderen een must-have! De CD-speler is MP3-compatibel en beschikt over een USB aansluiting, zodat zij hun favoriete muziek via meerdere geluidsdragers eenvoudig kunnen beluisteren De mp3-speler vul je met muziekbestanden via je pc of Mac. Naarmate het bestand kleiner wordt opgeslagen, verslechtert de kwaliteit. Je kunt kiezen: of veel nummers op je mp3-speler van een matige kwaliteit of een mp3-speler met wat minder nummers maar wel van hoge cd-kwaliteit Auna Mp3 Cd Speler Met Radio En Usb auna met korting kopen in de aanbieding HiFi CD-speler met MP3-compatibele USB-ingang, een ingebouwde FM-radio ontvanger en digitale/analoge audio-uitgangen 08-'10 - Dit is mijn eerste review, en het gaat hier om de Philips GoGear 2GB MP3 speler. Een mooi, functioneel en goedkoop MP3 apparaat met een zeer goede batterij. Een mooi, functioneel en.

Mp3 met radio functie - MP3-spelers kopen BESLIST

 1. Bluetooth MP3 Speler in 3 Kleuren met Radio Functie Bluetooth MP3 Speler in 3 kleuren met radio functie, deze mp3 speler kan bijvoorbeeld gekoppeld worden met bluetooth speakers. Beschikt daarnaast over een kalander, wekker, e book reader, stopwatch en kan video's afspelen
 2. Met één druk op de knop kun je meteen genieten van jouw favoriete Cd's of radiozender. De Lenco SCD-70 heeft een compact formaat, waardoor je de radio makkelijk kan verplaatsen. Neem de Lenco SCD-70 mee naar het park of naar een feestje bij vrienden. Sta op met de deuntjes van jouw draagbare radio en zing mee met de hits van je favoriete artiest
 3. Naast de radio functie heb je met de NMD340 de mogelijkheid om je USB, CD's en DVD's en de muziek van je telefoon af te spelen via Bluetooth of Aux-in. Met de afspeelformaten; CD, CD-R(W), MP3, DVD, DVD+R(W), DVD-R(W), MPEG4 is er geen formaat wat niet afgespeeld kan worden

Omnitronic EP-220PR mediaspeler met USB/SD/FM radio en bluetooth . De Omnitronic EP-220PR mediaspeler is met de mp3 speler en FM radio geschikt om de boxen van sportkantines of restaurants te voorzien van geluid. Met bluetooth optie zodat je de muziek vanuit je stoel kunt regelen 763, pdc-60 1u tuner met usb,cd speler radio,cd,usb,mp3 speler in 1 apparaat deze 1he cd,mp3 speler en tuner is dé perfecte speler... voor o.a. Drive-in shows, disco's, cafés etc. De speler beschikt over een slot-in cd lade en ondanks zijn kleine formaat over vele functies zoals radio memory, usb ingang X18 MP3 Speler Bluetooth 4.0 langdurig batterij en geheugen X18 mp3 speler met bluetooth 4.0 Met de ruizu x18 mp3 speler kun je langdurig van muziek genieten, zonder dat je bang hoeft te zijn... dat de batterij leegraakt

Geïntegreerde radio - Goedkope mp3-spelers - BESLIST

- HiFi-toren met externe speakers - USB, FM Radio, CD/MP3 speler - Uitgangsvermogen 2 x 50 Watt PMPO - compact design met een groot gelui Met deze Sport koptelefoon met ingebouwde MP3 speler en Fm radio kan het. Doordat u de Sport koptelefoon met ingebouwde MP3 speler en FM radio zonder enige draden kan gebruik zitten de draden ook niet in de weg, doordat de koptelefoon super licht is van gewicht heeft u niet eens in de gaten dat u hem draagt Wanneer u uw MP3-speler met Bluetooth koppelt met uw mobiele telefoon met Bluetooth hoeft u niet meer te schakelen tussen headsets. Wanneer u een inkomende oproep ontvangt terwijl u luistert naar muziek, wordt het signaal door de MP3-speler automatisch opgepikt via de ingebouwde Bluetooth-functie Radio met mp3-speler Een andere praktische oplossing is een draagbare radio met mp3-speler. Je hoeft dan niet stapels losse cd's of muziekcassettes mee te slepen. Je kunt namelijk aanzienlijk meer mp3's op een cd branden dan wanneer je muziek in traditionele bestandsformaten op de cd brandt Mp3 speler met radio en vervangbare accu/batterij Hallo, ik sta op het punt om een mp3 speler aan te schaffen en heb me vanmiddag laten voorlichten. Ik twijfelde eigenlijk ussen de ipod nano 4 gb en de philips sa 9345 en de philips sa 5145

Geïntegreerde radio - MP3-spelers kopen BESLIST

Small Bee draagbare mp3 speler met radio en microfoon. Deze Small Bee RB-818 radio en mp3 speler heeft een USB ingang en TF kaart toegang. De draagbare mp3 speler heeft ook een High-resolution FM-radio functie en is uitgerust met een microfoon De compacte Lenco SCD-300 is een draagbare FM-radio met cd- en MP3-speler. Met deze Met deze eenvoudige radio luister je naar je favoriete muziek vanaf cd's

Beste MP3-spelers 2019 Onze top

Auna Glastonbury retro stereo-installatie DAB+ FM bluetooth CD MP3 speler Zoals de naam al zegt kunt u behalve muziek afspelen via de radio met dit product ook. Massage -douchekolom met modern design om uw badkamer om te toveren tot wellnessruimte. Douchekolom CHAKRA IV - MP3-speler & radio - ledverlichting Om u de beste service te kunnen leveren, werken wij met cookies Ik heb twee mp3-spelers gehad met een ingebouwde radio, een Packard Bell en een Creative Muvo. Beiden merken die goed bekend staan. En in beide gevallen vond ik de radio-ontvangst kut. Bij de Creative, die ik nog steeds heb, bleek het omschakelen tussen mp3 en radio ook tegen te vallen. Moet je weer dat hele menu door.. MP3 speler met radio voor auto op sigarettenaansteker De MP3 speler met radio voor auto op sigarettenaansteker is een LCD-scherm Car Kit draadloos met FM-zender en afstandsbediening. Het is 100% nieuw en ondersteunt MP3 muziek-formaat, mappen, en een nieuwe start van IC AV8950BT Radio CD/MP3/WMA-speler Met USB aansluiting, MMC/SD Cardreader, Aux ingang. AV8950BT Radio CD/MP3/WMA-speler Met USB aansluiting, MMC/SD Cardreader, Aux ingang Hands Free Car Kit nummer kiezen via afstandsbediening A2DP Streaming Stereo Audio via GSM AV Car Audio Montage/gebruiks . Nadere informati

Draadloze speakers, mp3-spelers, radio's en meer Philip

 1. De DIFRNCE MP875 - MP3 speler - 4 GB red is een kleine MP3-speler met ingebouwde FM Radio. Op het display zie je snel welke artiest je kippenvel bezorgt. Deze MP3-speler werkt op een ingebouwde oplaadbare batterij. Gebruik Je neemt je persoonlijke hitlijst overal mee naartoe
 2. Deze Skytonic 2x 40W draagbare Hifi stereo audio vermogensversterker met MP3-speler en FM-radio, die een optimaal luisterplezier garandeert. Op voorraad, verzending op werkdagen om 16:00 € 44,9
 3. - het systeem kan enkel bestanden detecteren en afspelen van het mp3 of wma formaat via de usb poort. -wanneer u het systeem verbindt met een mp3 speler via de usb poort is het mogelijk, omwille van verschillende mp3 coderingsformaten, dat sommige mp3 spelers niet kunnen worden afgespeeld via de usb poort. dit is geen storing van het systeem
 4. CD Speler & MP3 Speler Docking Station Blu-Ray & DVD-Spelers

Werk Koptelefoon Ingebouwde Mp3 Speler En Fm Radio

 • MP3 speler. MP3/MP4 speler Met deze kleine MP3/MP4 speler kun je overal je muziek meenemen en hij is superlicht. Clip on systeem Door de clip bevestiging op de kleine mp3 speler 'clip' je hem overal aan vast
 • Sowieso weten de modellen uit ons aanbod wel raad met diverse digitale muziekkanalen, want ook als je een cd hebt gebrand met mp3's of wma's, dan speelt hij ze voor je af. Heeft de radio/cd-speler een USB-ingang, dan kun je zelfs vanaf een USB-stick je favoriete muziek luisteren
 • mp3 speler met fm radio Audio & Video apparatuur eenvoudig online vergelijken op VERGELIJK.BE. Vind gemakkelijk de goedkoopste mp3 speler met fm ra... De beste mp3 speler met fm radio audiovideo apparatu..

Mp3-spelers vergelijken en kopen Kieskeurig

headphone with mp3 player and fm radio hoofdtelefoon met mp3 speler en fm radio ecouteurs avec lecteur mp3 et radio fm auriculares con reproductor de mp3 y radio fm kopfhÖrer mit mp3-player und ukw-radio user manual 3 gebruikershandleiding 8 mode d'emploi 13 manual del usuario 18 bedienungsanleitung 2 12v Radio Mp3 Bekijk Alle 86 Producten In 12v Radio Mp3 agetunr FM-zender bluetooth handsfree carkit MP3-speler radio-adapter met afstandsbediening voor iPhone / samsung lg smartphone USD $18.9 Auna MP3-CD-speler met radio en USB-MP3. MaxiAxi.com / Stereotorens-13%. Toevoegen aan Bewaarlijst € 159.90 € 139.90. Bekijk bij MaxiAxi.com. Radio met MP3-aansluiting middels aux-in. Ideaal om alle soorten muziek op elke plek te luisteren. Ideaal voor op de bouw, tijdens verbouwingen of tuinfeestjes. De radio is geschikt voor de ontvangst van AM en FM signalen. De stevige behuizing is spatwaterbestenig en voorzien van schokabsorberende stootranden. Voorzien van volumeregelaar 1 Dutch GEBRUIKSAANWIJZING CD/MP3-SPELER MET FM-RADIO EN USB-LEZER Lees en volg deze instructies a.u.b. voordat u dit apparaat in gebruik neemt.. 2 OVERZICHT VAN DE SPELER LOCATIE VAN BEDIENINGEN 1

WALKMAN® mp3- en mp4-spelers - sony

Zo kunt u uw favoriete muziek afspelen vanaf USB stick of SD kaart met de ingebouwde MP3 speler. Daarnaast is de OneConcept V-12 voorzien van een CD speler die ook aan alle wensen op het gebied van cd's voldoet. Deze CD speler is ook geschikt voor het afspelen van MP3 cd's Hou jij van muziek en wil je zowel radio als je favoriete cd's luisteren? Shop dan nu onze radio/CD spelers online op otto.nl! Neem een kijkje in ons assortiment Met topmerken als Panasonic, Philips en SONY Met o.a. hifi-systemen en boomboxen Gratis ruilen Verschillende betaalmogelijkheden Shop onlin Met een speciaal kabeltje wat je achteraan je radio moet aansluiten kan je je mp3 speler aansluiten. Je steekt het gewoon in het koptelefoon-gat van je mp3 speler, zet je radio op aux-in (of iets vergelijkbaars, verschilt per radio merk) en luisteren maar De CFD-S70-boombox combineert indrukwekkend geluid met een compact ontwerp. Deze kleine unit heeft AM/FM-radio, cassette- en cd-spelers, en een mp3-afspeelmogelijkheid. Geniet van rijke audio met Mega Bass, en stel vooraf tot wel 30 radiostations in met drie favorieten om te selecteren met één druk op een knop

Beste mp3-spelers voor tijdens het sporten - portablegear

Stereo versterker, 140 W met geïntegreerde MP3-speler, Bluetooth-ontvanger, FM-radio, USB-interface en SD / MMC-kaartslot. Bluetooth-ontvanger voor de draadloze verbinding van laptops, smartphones of tablet-pc' Deze kleurrijke draagbare Muse M-20 KDB radio/Cd-speler met vrolijke print is het ideale apparaat voor elke kinderkamer! Hij beschikt over een AUX- aansluiting, een Cd-speler en een FM/AM radio zodat de kids hun favoriete muziek eenvoudig kunnen beluisteren. Bovendien werkt de Muse M-20KDB zowel op stroom als op batterijen. De radio met kleurenscherm heeft een WiFi-functie waardoor je muziek kan streamen vanaf de laptop of smartphone en er zijn 30 plaatsen om zenders op te slaan zodat je de favoriete zenders snel vindt Tevens heeft de radio een USB-aansluiting voor het afspelen vanaf laptop, smartphone of MP3-speler en alarmfuncti Voorversterkertje is heel klein, Ik las alleen op die site dat de input van die radio een 10V input is, dat ga je niet redden met je mp3 speler. Edit: Dat is een versterker, je moet een voorversterker hebben(pre-amplifier) en ook nog eens een stereo uitvoering of 2 lossen

Radio met cd speler & U S B aansluiting voor M P 3 Met 2 x 10 w boxen .Merk ; L G met afstand bediening Apparaat is vrij nieuw , radio is wel stuk . Prijs o.t.k. 0 bieding(en Of kies er daarnaast voor om met de MPMan Nostalgia 50 Radio CD Speler draadloos je MP3 speler of smartphone aan te sluiten middels bluetooth. Super handig om de radio van een afstand te kunnen bedienen via je smartphone Ik heb een Difrnce Mp 3 type1853 wel een gebruiksaanwijzing uitgedraaid, maar klopt niet met mijn mp3 speler. Elk nummer wordt maar 10 sec afgedraaid. Heb ws iets verkeerd ingesteld, maar kom er niet uit

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *