Bakken in combimagnetron recepten

recepten met brood bakken in magnetron: Brood met pit, Oud Brood=Panpizza, 65 Borrelhapjes zonder kaas en Broodje Ha We hebben 10 snelle recepten voor jullie op een rijtje gezet die je allemaal kunt maken met behulp van een magnetron! Van een hartige quiche tot warme stukjes appel met kaneel en van een Mexicaans tussendoortje tot een muffin met bosbossen

Onze heerlijke recepten. Bakken doe je Zo. Mini Lemon Merinque Bombe . 35 min. Bakken.nl. Mini paastaartjes met meringue . 30 min. Koopmans Bakken in combi magnetron Is nog nooit mislukt. Ik heb een LG combimagnetron, hetelucht, grill, magnetron. Het recept dat ik er voor gebruik staat hieronder whirlpoolcrisp.n Bij mijn combimagnetron zat een receptenboekje, met oa het recept voor cake, met hete lucht én magnetron. Tot noch toe is hij altijd gelukt. De oven eerst voorverwarmen op 220C, en dan de cake in 16 minuten bakken op combi 220C/30% vermogen (270W). Daarna even prikken oftie gaar is, zo niet, dan nog even lange

In dit receptenboek vindt u recepten die niet alleen fantasievol zijn, maar die ook altijd lukken. Wij wensen u heel veel plezier bij het bakken en braden! Heeft u nog vragen, suggesties of wen-sen? Neem dan gerust contact met ons op. Het team van de Miele-testkeuken Lees onderstaande magnetron recepten en tips om te spelen met de combimagnetron! De magnetron ontdooit, verwarmt of kookt voedsel door middel van microgolven. Maar met de combimagnetron haalt u nog meer gemak in huis. Dit is een apparaat met een magnetron-, oven- en grillfunctie hoe kan ik de combimagnetron instaleren om een worstenbroodje af te bakken.en een cake te bakken . Gesteld op 5-12-2017 om 19:22. Reageer op deze vraag Misbruik melden; handleiding en voorbeelden, welke recepten op welke functies gemaakt kunnen worden met mijn combi-magnetron Sharp R- 842 IN Een heel makkelijk recept voor een hele gave taart. (bij combimagnetron; niet op de glasplaat) in 50-55 minuten gaar. ik geef toestemming dat ik door Bakken.

Uiteraard gaan wij deze testen en deel ik 3x snelle ontbijt recepten uit de magnetron met jullie. Lees d... Skip navigation LG Combimagnetron + 3x Breakfast recepten | Bettyskitchen.nl. Bij veel recepten staat dat je het gerecht in het midden van de oven moet bakken. maar het merendeel vindt het toch heel prettig om met de combimagnetron te bakken

Brood bakken in magnetron recepten Smulweb

Bekijk 58 magnetron recepten Een magnetron, ook wel microgolfoven genoemd, is een oven waarin door middel van microgolfstraling voedsel wordt verwarmd of voedsel kan worden gekookt. Een magnetron is zeer geschikt om te gebruiken voor het koken van groente of aardappelen en het bereiden van vis, kipfilet en gehakt Recepten - Ontdooien 27 Recepten - Koken/smelten 28 Bakken • Uw nieuwe oven kan een andere bak-/ braadverhouding hebben dan het NEDERLANDS 3 In de recept lijst hieronder vindt u allerhande lekkere magnetron recepten om te koken, bakken of braden. Bereid makkelijk uw gezond magnetron gerecht of snel een magnetron maaltijd om te eten of drinken met een onderstaand magnetron recept

Video: 10 snelle recepten uit de magnetron - Lekker en Simpe

Recepten - Bakken.n

 • De exclusieve Crisp-functie van Whirlpool garandeert u resultaten die u niet verwacht van een standaard magnetron. Met de Crisp-functie kunt u gerechten roosteren, traditionele recepten bakken.
 • Is de magnetron alleen voor even snel iets opwarmen of ontdooien of wil je er ook maaltijden in grillen, bakken of braden? Gewone magnetrons hebben alleen de mogelijkheid om snel op te warmen of te ontdooien of enkele producten te garen
 • Laat u verrassen met de recepten die speciaal ontwikkeld zijn voor Miele-apparaten. Ovenschotel Bakken Bijgerecht Broodspread Nagerecht Hoofdgerecht Salade Sauzen.
 • Dagelijks brood. Dit recept komt uit een oud receptenboek dat ik nog heb gekregen van mijn moeder. Het komt uit de jaren '80 en geeft een simpel recept voor het bakken van een simpel wit waterbrood
 • es beter als je ze stoomt. Bekijk hoe simpel het is

Koken & bakken 27 jun 2016 Culy. De perfecte kip maak je in de oven én de magnetron. Het recept. Verwarm de oven voor op 200 graden (onder en boven warmte) of. Ik kook nogal eens 's morgens de aardappelen in de magnetron om later op te bakken. Vaak zitten er na afkoeling paars bruine plekken op de aardappels. Ik spoel ze af en het ligt niet aan het soort, want ik heb vaak verschillende soorten Bakken in een combimagnetron? 23-10-2007 09:52 20 berichten 44pje dinsdag 23 oktober 2007 09:52 Nu op jacht naar overheerlijke recepten om erin te bereiden!. Combimagnetron TOP 10; Hoe beïnvloeden convectie ovens het bakken? Nou, de meeste convectie ovens zullen je voedsel sneller koken, aangezien de circulerende. GRATIN BEVROREN GROENTEN (recept 6) te selecteren. Druk op start om de bereiding te starten. Garneer met bieslook en serveer het gerecht. Plaats de diepvriesgroenten in de stoompan - op het middenrooster. Vul de stoompan met water tot de markering en voeg het laurierblad aan het water toe. Plaats de stoompan in de magnetron

bakken in combi magnetron - Kass

 • uten. Deel. Deel deze vraag. Facebook Twitter Bekijk onze lekkerste appeltaart recepten Ga naar bakken.nl
 • Een recept voor een verfrissende citroen-bosbessen yoghurt cake, welke ingrediënten je nodig hebt lees je hier. Vergelijkbare zoekopdrachten voor kookboek combimagnetron
 • • BLIJF IN DE BUURT VAN DE COMBIMAGNETRON ALS DEZE AAN STAAT. Gefeliciteerd met uw aankoop van de Alle recepten 5. Toast met kaas en champignons Pagina 9.
 • Dit is een snel alternatief voor het bakken van een cake in een conventionele gasoven of elektrische oven. Met de volgende recepten maak je een chocoladecake voor.
 • Kookboek. Het recept 'Perfect gebakken aardappels uit de oven' is afkomstig uit het kookboek... Gizzi's keukenmagie. Gizzi Erskine. Gizzi Erskine biedt je niet alleen maar recepten, maar ze geeft jou - de kok - vertrouwen in de keuken
 • Ik heb een goedkope combimagnetron uit 2013, maar durf er niks in te bakken dat nog moet garen. Croissants moeten halverwege omgedraaid worden, muffins blijven nog-net-niet gaar vanbinnen, pepernoten mislukken volledig en bijna alle pizza's blijven zacht
 • Ik bak zelf ook in een combimagnetron (Whirlpool), niet het allerbeste merk, maar het voldoet voor mij. Ik bak er overigens ook nog eens prima broden in. Al is het wel (en zeker in het begin) aftasten wat de beste temperatuur is om mee te bakken

Video: whirlpoolcrisp.n

effe Cake,je bakken in een Combi magnetron - Google

 1. Je kúnt wel brood bakken in een combimagnetron, maar het resultaat is waarschijnlijk niet al te best. Dat heeft te maken met geleiding en de manier waarop de combimagnetron verwarmt. Ten eerste geleidt het plaatstaal aan de binnenzijde van een combimagnetron niet zo goed als reguliere ovens
 2. Wil je ze bruiner of gaarder laat ze dan nog even bakken. Elke oven is weer anders en de jouwe kan wel warmer zijn dan hij volgens het recept moet zijn. Het is een kwestie van uitproberen en hoe vaker je hem gebruikt, hoe beter je hem leert kennen
 3. Info over combimagnetron bakken. Resultaten van 8 zoekmachines
 4. uten lang bakken op 750 W
 5. uten in de oven bakken, verwijder het bakpapier en de bonen en laat het deeg zo nog 5

ik bak telkens in mijn microgolfoven wel op bakken maar alle recepten vragen 180 gr ik heb maar 175 of 200 gr wat gebruikte beste Bakken met een combimagnetron is. Cake bakken in heteluchtoven lukt niet zoals u die zou kunnen instellen en nog recepten ook Ik heb al jaren een hetelucht oven en een combimagnetron ook met. Ga je toch liever voor zoet uit de oven? Allerhande biedt een keur aan recepten voor zoete lekkernijen. Van cheesecakes en slagroomtaarten tot muffins en allerlei soorten cupcakes. Cupcakes zijn behalve een heerlijke traktatie ook vaak prachtige kunstwerkjes. Leuk en simpel om te bakken, geweldig om te versieren Nice to sweet you! Stap voor stap leer ik je bakken, maar ik ben ook best nieuwsgierig en probeer altijd van alles uit. Verwacht dus veel lekkere recepten met handige basics, maar ook inspirerende recepten uit andere werelddelen. En omdat niet iedere dag hetzelfde is, bak ik soms best wel zondig, maar steeds vaker lekker gezond! Lees verder..

Alle recepten op toprecepten.com, komen uit verschillende bladen die door supermarkten worden uitgegeven. Dit zijn o.a. de bladen van de Albert Hein, C1000 en Spar. Daarnaast zijn er recepten te vinden uit de bladen Ditjes & Datjes, Libelle, Margriet en de Provinciale Zeeuwse Courant Glutenvrij brood bakken, een succesvol nieuw recept Voor het bakken van een glutenvrij brood zijn er heel wat beproefde methodes op internet te vinden. De ervaring leert dat de combinatie van recepturen tot een goed eindproduct leidt. Door het ontbreken van gluten in brood wordt het vaak droog en korrelig en ontbreekt de kenmerkende broodstructuur Ik heb sinds kort ook een combimagnetron en wil die graag gebruiken om (o.a) cupcakes in te bakken. Alleen kan mijn draaiplateau niet meer draaien, omdat de muffintray gewoon te groot is om rond te kunnen draaien. De tray kan wel gewoon op de bakplaat staan Kook met stoom, rooster met de heteluchtfunctie of doe beide met Siemens bakovens met stoom. Door de innovatieve combinatie van stoom en de heteluchtfunctie zijn ze niet alleen ideaal voor vlees, vis en groente, maar ook voor brood, cake en gebraad

Sommige recepten zijn voor brood uit de oven en andere voor de broodbakmachine. Heb je zelf een goed recept, mail het ons dan gerust door! Het standaard recept voor brood in de oven vind je hier. Dit is eigenlijk de basis en zorgt ervoor dat je meer ervaring krijgt in het bakken van je eigen brood Ongelofelijk: 3 x een eitje uit de magnetron. De magnetron is niet voor niets jarenlang één van de meest populaire keukengadgets geweest. Zo bak je er krokante chips in, maak je er caramelsaus mee én kun je er een eitje in pocheer of bakken Combimagnetron. Combimagnetrons Gebruik altijd bakken/houders/borden die veilig in de magnetron gedaan kunnen worden. Wanneer een sta tijd aangeven wordt voor.

 1. . aan elke kant goudbruin bakken in de pan, het vuur lager zetten en nog 4 à 8
 2. Deze LG Combimagnetron wordt geleverd inclusief roterende glasplaat, laag rooster, hoog (grill) rooster, crispplaat met stoomopzet, bestaande uit een extra rooster + cloche. Kijk mee naar de video review, waarbij er heel eenvoudig 3 American Breakfast recepten worden voorbereid in de LG Combimagnetron MJ3281BCS
 3. Verras uzelf met hoe snel en eenvoudig u deze recepten bereidt! Couscous met groenten Dit gerecht kan zowel koud als warm geserveerd worden en is lekker als lunch, hoofgerecht en zelfs als bijgerecht
 4. Ook konden wij bij geen enkel model achterhalen of de temperatuur in te stellen is per 5 graden Celsius. Dit is jammer maar geeft ons weer de vrije hand in het aanpassen van andermans recepten en baktijden. Met deze combimagnetron zullen wij weer volop kunnen bakken, grillen en opwarmen en wie weet zorgt hij nog voor verrassingen

Welkom op Laura's Bakery! Je bent hier aan het juiste webadres voor de lekkerste baksels en borrelhapjes. Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet alleen leuk en lekker is, maar ook helemaal niet moeilijk. Veel bakplezier! Liefs, Laur Denk je erover om een combimagnetron aan te schaffen, dan is www.kieskeurig.nl een handige site om meer info over de apparaten te verkrijgen. Met de volgende recepten heb je snel een lekkere maaltijd of snack Een appeltaart bakken in een combi-magnetron gaat beter. Onze richtlijn: 250 Watt, 200 graden, 25-30 minuten. Maak in een handomdraai jouw eigen recepten pagina aan Bij het vorige recepte bakten we op een bruineerschaal, onderstaand recept maakt gebruik van olie om in te bakken. Het voordeel van de magnetron is dat de bak- en kooktijden korter zijn en de groentes uit de onderstaande soep veel knapperiger blijven In een magnetron van 1000 Watt heeft u dit recept binnen 10 minuten (afhankelijk van de grootte en hoeveelheid aardappelen) klaar. Kipfilet bakken - zodat het.

GEZOND KOKEN - Magnetron Recepten

Zelf brood bakken: 10 ovenverse recepten. Heerlijk, zo'n huis dat ruikt naar versgebakken brood! Artikel Zo maak je je oven makkelijk én goedkoop schoon. Op Bakken Zoals Oma kom je cookies tegen. Niet alleen lekkere recepten voor knapperige koekjes, maar ook digitale cookies, o.a. van Google. Deze cookies gebruiken we om services te leveren, advertenties te personaliseren en verkeer te analyseren. Als je Bakken Zoals Oma gebruikt dan ga je hiermee akkoord. Meer info Zelf brood bakken, vers en gemakkelijk. Met een broodbakmachine of oven. Hier vind je verschillende brood recepten en andere tips en uitleg om zelf vers brood te maken Nu heb ik spulletjes gekocht en aan het bakken geslagen. Alleen het lukt niet, ik krijg bolle cakejes. Die of uit het bakje komen, of niet ver genoeg en half verbrand. Ik moet toch platte hebben om te versieren. Ik bak in een combimagnetron. Op 180 graden lukt niet, dan worden ze niet gaar In de recept lijst hieronder vindt u allerhande lekkere oven recepten om te koken, bakken of braden. Bereid makkelijk uw gezond oven gerecht of snel een oven maaltijd om te eten of drinken met een onderstaand oven recept

Sharp Kookboek handleiding - Gebruikershandleiding

Heb je geen oven thuis? En wil je wel graag een lekkere appeltaart bakken? Dat kan nu zonder oven! Hier een recept uit het Studenten Kookboek van Berty van Essen. De ingrediënten die je nodig hebt zijn: Voor de taartbodem heb je 75-100 gram boter nodig en 15 volkorenbiscuits Recept. Beboter en bestuif de Crispcakeschaal met bloem. Meng alle ingrediënten (behalve de sinaasappelschilletjes en het glazuur) met een mixer en doe het deegmengsel in de Crispcakeschaal. Bak de cake 10 - 12 minuten met de Crispfunctie. Bestrijk de bovenkant met glazuur en garneer met de sinaasappelschilletjes wanneer de cake is afgekoeld. Met hun moderne stijl en innovatieve functies zien Siemens magnetrons er niet alleen mooi uit in uw keuken, ze worden ook geleverd met intelligente opties voor precies de juiste bereiding Haar recept had niet eenvoudiger kunnen zijn: stukje wortel, stukje ui, verse rozemarijn en laurierblad. LG combimagnetron met Lightwave-technologie

Zelf taarten maken, bakken en versieren? Met de heerlijke taart recepten van Deleukstetaartenshop maak jij zelf een prachtige taart. is zijn toegevoegd aan winkelwagen. toegevoegd aan je verlanglijstje. toegevoegd aan vergelijkingslijst brood bakken met convectie oven (Aldi oven/magnetron) Showing 1-4 of 4 messages. Vandaag heb ik de ALDI 4-in-1 combimagnetron/convectie oven gekocht

Recept: Tie Die cake - Bakken

Ontdek hier alle recepten die je met behulp van jouw Bosch apparaten kunt maken. Duur: 20 minuten bereiding, 1 uur koelen en 40 minuten bakken. Toon meer tekst Kipfilet in de oven bakken. In dit artikel De kip kruiden De kip in de oven bakken De kipfilet opdienen Gerelateerde artikelen Bronnen. Kipfilet uit de oven levert je een gezonde, snelle basis op voor het avondeten en is geschikt voor iedere dag van de week Dat snap ik, ik zeg ook een combimagnetron. Een magnetron dus die ook een ovenfunctie heeft Met mijn toegankelijke recepten laat ik je zien dat bakken niet. Irene is hogeschooldocent Pedagogiek, woont samen met Job, geniet van haar twee zoontjes, Frankrijk en lekker koken voor vrienden. lees meer over Iren

Vrijstaande Combimagnetron MN256C met uitgebreide mogelijkheden Over Inventum Acties Recepten & Inspiratie koken en ontdooien ook grillen en bakken. Er zijn. Koop voor dit gerecht een klein beenhammetje, deze zijn bij de betere supermarkt of bij de slager verkrijgbaar. De oven is een ideale manier om een beenham te braden, je hebt je handen vrij om aan de rest van de maaltijd te werken, maar vooral is het met de mosterd en honing erg lekker Ontdek onze culinaire stoomoven recepten. Als je met de AEG Combi stoomoven aan de slag gaat, worden alle regels anders. Door hetelucht met stoom te combineren zet je telkens weer heerlijke en gezonde gerechten met een knapperig korstje op tafel

Review: LG Combimagnetron + 3x Breakfast recepten

In onze combi-stoomoven vindt u diverse automatische bereidingen. In ons kookboek Bakze! vindt u 80 recepten die u daarmee kunt bereiden. Verras uzelf met dit boekje en verras uw visite met de heerlijkste gerechten. Download hier het Bakze! kookboek Bekijk hier het recept en bak tips om lekkere kiprollade te bakken, braden en in de over te bereiden. Skip to main content Populaire recepten met Kip & Gevogelte ik wil een cake bakken maar weet niet welk bakblik er geschikt is voor mijn combimagnetron.er mag geen metaal in naar mijn weten Brood, Glutenvrij, Recepten, Tarwevrij VIDEO: Glutenvrij brood bakken in de combi-stoomoven. Vorige week heb je kunnen zien hoe ik de eerste draaidag voor de Miele-kookchallenge heb beleefd Handig om er veel te bakken en in de vriezer te stoppen. Ga ik binnenkort uitproberen! Kun je voor dit recept ook mager rundergehakt gebruiken? (Cholesterol)

Hete lucht oven vs elektrische oven en combimagnetron

 • Wat zijn de criteria van onze recepten? Receptenapp Slim Koken; Encyclopedie. De Voedingscentrum Encyclopedie is de kennisbank van het Voedingscentrum. Je vindt er.
 • gselement aan de onderkant
 • uten langer bakken als het recept zegt

Recept voor een lekker magnetron gerecht? - Foody

 • De situatie is anders wanneer je een combimagnetron met hete lucht functie. Hier kunt u oude broodje frissen met een bevredigend resultaat. Recept Het bakken van.
 • Het recept voor deze knapperige eendenbout uit de oven komt uit het boek Lekker Miljuschka van 24Kitchen-chef Miljuschka Witzenhausen. Haar boek bevat de gezonde kinderrecepten die bij haar thuis een succes zijn, maar ook guilty pleasures! Over dit recept schrijft Miljuschka: Dit is mijn ode aan knapperig
 • De heteluchtoven hoef ik nooit voor te verwarmen, kan alles wat ik wil: cakes bakken, ontdooien, snel melk voor de koffie heet maken, aardappelgratin maken, overschotel met groente, koekjes. Gewoon de recepten volgen (of zoals ik uit je hoofd en gevoel)
 • uten chocolade cake id micro te make
 • Recepten - Rundvlees/Wild/Lamsvlees 29 Recepten - Gevogelte 32 Recepten - Vis 34 Bakken • Uw nieuwe oven kan een andere bak-/ braadverhouding hebben dan he

Volg het recept stap voor stap, dan gaat het je zeker lukken! Informatie. Bakken. Open de oven en zet het cupcake bakblik in het midden van de oven op het rooster. Meer recepten met vlees. Lamsvleeswrap met andijvie en venkelpuree & bladerdeeg met in rode wijn gekookte peer. 75 min. Met een account kun je dit recept bewaren. Zo zijn er op deze pagina namelijk negen lekkere recepten. Beenham met rode pesto saus, beenham met honing, gestoofde beenham in witte wijn met olijven, beenham met mihoen, speciale beenham, beenham ovenschotel, beenham bakken, beenham braden en beenham in de oven

Magnetron recepten - Eten Gerechten - Recepten Vandaa

Brood bakken is bovendien ook helemaal niet moeilijk. Bij registratie van uw SteamPro of SteamBoost oven krijgt u nu een kookboek met meer dan 100 recepten die. De combimagnetron is voor veel mensen niet meer dan een apparaat om eten in op te warmen. Maar combimagnetrons kunnen zoveel meer. recepten bakken en braden met. Voor deelnemers aan mijn workshops is er op Facebook een eigen groep: Brood bakken met Levine.Deze groep is een extra service voor de workshopdeelnemers. Je kunt vragen stellen, foto's van baksels plaatsen, eigen recepten delen en andere leden helpen

Whirlpool magnetron Crisp functie - YouTub

Brood, Recepten, Suikervrij, Tarwevrij, Vegan Zelf speltbrood bakken. Al maanden wil ik zelf speltbrood bakken, maar ik kwam er steeds niet aan toe. In mijn hoofd was het zelf bakken van brood namelijk heel ingewikkeld en duurde het ook nog eens lang. Maar omdat speltbrood in de winkel behoorlijk duur is en ook niet altijd verkrijgbaar, wilde ik een fijn recept om zelf speltbrood te bakken Al deze recepten zijn simpel en redelijk snel te bereiden. Het enige minpuntje van een recept voor taart waarbij je geen oven nodig hebt (maar een koelkast) is dat je wel even geduld moet hebben voordat de taart is opgestijfd

Magnetron - Makkelijke Recepten en Simpele gerechte

Ze hebben een handig schuifje dat rondgedraaid kan worden om de boterkoek na het bakken makkelijk los te maken. een boterkoekvorm. Tip: Uit een springvorm drupt vet, maar die is in geval van nood ook wel te gebruiken als hij van binnen bekleed is met aluminiumfolie. TIP: Dit recept afdrukken Ja sorry hoor, knapperig bakken in een magnetron, dat blijft uniek. Dus ook de lasagne die je opwarmt krijgt een knapperig korstje; brood kun je roosteren, koekjes bakken, vlees grillen Die Charcoal Lighting heater is ideaal! Dit recept is goed voor 4 porties. Ik beschouw de helft van een taartje als één portie Of bol het brooddeeg op voor kleine broodjes. Of voeg stukjes kaas of stukjes ham toe: experimenteer totdat je je eigen lekker brood recept vind. Voor een lekkere, knapperige broodkorst bestrijk je het brood net voor het bakken met water, koffie, melk of losgeklopt ei. Ideaal is een kopje water in de oven te zetten tijdens het bakken

Recepten - Miel

Taart bakken (2) Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen (26) Kant-en-klaarmaaltijd opwarmen Door je keuken van een inbouw combimagnetron te voorzien, heb je naast een. Zelf stokbrood bakken in heel leuk om te doen en nog lekker ook. Ik maakte het recept van Levine. en is het ook mogelijk om deze in een combimagnetron te plaatse

Dit standaard brood recept wordt door ons in de familie vaak gebruikt om brood te bakken wanneer er een lekkere tajine op het vuur staat of wanneer we kippetjes uit de oven eten. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik zelf veel te weinig brood bak, terwijl dit zoveel lekkerder is dan het brood van de bakker(en nog eens voordeliger ook! Dessert recepten Recepten taart bakken Salades Maaltijdsalades Salades en bijgerechten Pizza's Recept pizzadeeg Recepten pizza's Quiches Basisrecept quiche Recepten quiches Recepten saus Warme en koude sauzen Hartige soepen Recepten soep Maaltijdsoepe Sorry, we hebben niets kunnen vinden voor Zoek nogmaals of kijk eens op een van de volgende paginas Appelbollen uit de combimagnetron recept. Specials. Hamburger recepten Tournedos.nl verzameld en presenteert sinds 2006 de lekkerste en meest gezochte recepten op. Wat mijn recepten betreft: die worden allemaal uitgebreid getest voor ik ze publiceer, maar wel in één en dezelfde oven. Bakken is sowieso een veel nauwkeuriger.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *