Gemert nieuws vandaag

drimble.n

drimble.n 2 apr. 2019, 17:23 uur - Er trekken onweersbuien over het land. Daarbij is kans op hagel en windstoten. De felste buien trekken halverwege de avond via het oosten het land uit Een overzicht van alle 112 meldingen in Gemert-Bakel afkomstig van politie, brandweer, ambulancedienst en andere 112 hulpdiensten. De informatie die je hier ziet wordt elk moment van de dag bijgewerkt. Hoor jij een sirene bij jou in de buurt? Dan staat de 112 melding hier waarschijnlijk al tussen Nieuws Vandaag om 112alarm. Net is een P2000 monitor site met een realtime overzicht van alarmeringen van brandweer, ambulance, traumahelicopter, kustwachtcentrum en Vandaag gaan ze samen met de fiets naar het park, waar Anna fijn kan spelen Alle meldingen voor de gemeente Gemert-Bakel. Hieronder vindt u een overzicht van alle meldingen in de gemeente Gemert-Bakel

1 jaar, 10 maanden geleden Binnenland Verdachte brandstichting Gemert loopt zelf ernstige brandwonden op Een 42-jarige man uit Gemert (Noord-Brabant) Meer nieuws. Aandelen Weerbericht korte termijn. Het blijft vandaag bewolkt maar droog in Gemert. Vannacht koelt het af tot 8 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 11 °C Nieuws uit jouw gemeente. Marina in shock nadat indringer dochter mishandelt: 'Ergste moment in mijn leven Nieuwsarchief Nieuws Gemert 1 Seniorennieuws. Jeugdnieuws. 1 april Vrijdag 12 april: Medewerkersavond! 30 maart Vijf jeugdspelers naar selectie Gemert!.

Nieuws. Weer een knappe gereconditioneerde Linde H25T klaar om afgeleverd te worden bij de Heus Voeders Vandaag weer een mooie nieuwe Heli stapelaar afgeleverd. Gemert is een plaats in de provincie Noord-Brabant en valt onder de P2000-regio Brabant-Zuidoost.De hulpdiensten in Gemert reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze veiligheidsregio binnenkomen Nieuws Beregeningsverbod van de baan REGIO - Agrariërs mogen hun grasland in april en mei in geval van nood gewoon beregenen, zo besloot waterschap Aa en Maas afgelopen maandag Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. 7 uur geleden Games 'Microsoft voegt Xbox Live en Game Pass mogelijk samen' Microsoft zou van plan zijn om een nieuw abonnement aan te kondigen, dat het.

Gemert, Noord-Brabant - Bekijk de meest actuele weersvoorspelling, met weergaven per uur, de voorspelling voor tien dagen en informatie over temperatuur, luchtvochtigheid en neerslag voor je regio Op zoek naar nieuws in Gemert? Alle actualiteiten en nieuws op een rijtje. Adverteren. Vandaag, 10:15 Populair nieuws Een overzicht van de weersverwachting voor Gemert. We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. Buienradar stelt zijn radarbeelden voor iedereen gratis beschikbaar

Weer Gemert-Bakel - Nieuws uit jouw gemeent

 • Bekijk alle 112 meldingen met betrekking tot (verkeers)ongevallen en gerelateerde incidenten in Gemert-Bakel
 • Op zoek naar nieuws in Gemert? Alle actualiteiten en nieuws op een rijtje
 • Weersverwachting tot 14 dagen vooruit voor Gemert. Bekijk het weer, buien radar, de satelliet, wind, weercijfers en weerwidgets voor Gemert Het is vandaag half.
 • Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week
 • PSV: nieuws, foto's en video's Ontvang het belangrijk­ste nieuws van het ED dagelijks in jouw mailbox Meld je aan voor de nieuwsbrief Wilt u elke dag de Dagelijkse nieuwsbrief nieuwsbrief van Eindhovens Dagblad ontvangen via e-mail

De actuele weersomstandigheden in Gemert en het weer voor de komende 24 uur kunt u hier vinden. Regen of zonneschijn, korte broek of liever laarzen? Ontdekhet hier Voor onderstaande evenementen is een evenementenvergunning aangevraagd of afgegeven door gemeente Gemert-Bakel. Rally van de Grensstreek Op 6 en 7 april 2019 wil Stichting Rally van de Grensstreek het evenement Rally van de Grensstreek organiseren door de gemeente Gemert-Bakel

112 meldingen in Gemert-Bakel - Oozo

 • Open Coffee Gemert-Bakel/Laarbeek 2 dagen geleden Leo Grunberg vertelt dinsdag 9 april over de activiteiten van Helmond Marketing... Eerste open politiek café van onze gemeente: Laarbeeks Peil 2 dagen gelede
 • Gemert-Bakel, volg het laatste nieuws op de voet. Lees er alles over bij Nieuws.be. Home. Krantenkoppen - de headlines van vandaag Installeer gratis de Nieuws.be-widget Home Page
 • 24 mrt, 20:28 Aan de Kraispot net buiten Gemonde werden vandaag 14 vaten gevonden, afgesloten en gevuld met een doorzichtige vloeistof... Meer berichten Nieuwste reactie
 • NIEUWS NIEUWS NIEUWS! Vandaag is onze kok Jenny bevallen van een prachtige dochter Saa
 • GEMERT 112 GEMERT-BAKEL Noord-Brabant Nieuwsdorp.n
 • Laatste nieuws. Refresh beelden Vandaag is er een duitse juveniele slechtvalk 2Kj op bezoek geweest. Middels opnames die we 14 dagen terug kunnen kijken hebben we.
 • Gemertsnieuwsblad.nl is tracked by us since February, 2018. Over the time it has been ranked as high as 2 405 999 in the world. It was hosted by Ziggo B.V.

Ongeluk Gemert Vandaag - wronglate

 1. HET LAATSTE NIEUws van vv gemert e4. GEWONnen met 10-0 van stiphout vooruit e4. Vandaag weer een goede wedstrijd gespeeld met, vallen en opstaan, de keeper in het veld, wereldgoals en nog veel mee
 2. Op OngelukVandaag.nl vind u dagelijks een actueel overzicht met nieuws en updates over ongelukken die gebeurd zijn vandaag
 3. Nieuws; Persberichten; Wat we doen Vandaag doen zo'n 190.000 kinderen het VVN Verkeersexamen. VVN afdeling Gemert-Bakel wenst alle deelnemers veel succes met.

Video: Overzicht van alle 112 meldingen voor gemeente Gemert-Bake

Gemert NU - Het laatste nieuws het eerst op NU

 • Er zijn maandag 01 april 2019 geen evenementen die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • Altijd het laatste nieuws uit binnenland en buitenland, sportnieuws, financieel nieuws en opmerkelijk nieuws uit de beste kranten
 • 112Brabant is uw nieuws over 112 gebeurtenissen in de provincie. Wij brengen het laatste nieuws als eerste bij u. Neem contact met ons op: info@112brabant.nl

Weer Gemert - Vandaag - Morgen - 14 dagen Weerplaza

 • The latest Tweets from NEDERLAND VANDAAG (@nedvandaag). NEDERLAND VANDAAG, elke dag gegarandeerd de eerste met nieuws uit de lage landen. Onze nieuws kanalen: @ShowbizzVandaag, @Pltkvandaag & @Sportvandaag_
 • Het is morgen 25 jaar geleden dat de genocide begon. Rwanda beschuldigt Frankrijk al jaren van betrokkenheid bij de massamoord
 • Bij de komst naar Gemert had Ben er al een aantal Vierdaagsen opzitten, in legeruniform en met bepakking, als militair. Dus bij het kennismaken met Gemert lag een lidmaatschap van Zuth voor de hand. Riet werd metéén lid, Ben heeft nog twee jaar gewacht
 • Eerste stap richting lokaal sportakkoord is gezet 2 dagen geleden 1 Het college en vertegenwoordigers van diverse sport- en beweegaanbieders uit Uden ondertekenden vandaag een intentieverklaring om..
 • Live Stream GEMERT - FEYENOORD 27-09-2018 Gepubliceerd door: Live Match - 25-09-2018 Live Stream GEMERT - FEYENOORD Online Vandaag hebben we de match GEMERT - FEYENOORD in de KNVB BEKER live voor jou
 • In het Brabantse Gemert is een persoon om het leven gekomen door een eenzijdig ongeval. Door nog onbekende oorzaak botste het voertuig tegen een boom, waarna de auto in brand vloog. Het is nog.
 • NIEUWS NIEUWS NIEUWS Vandaag bij 'T Ridderhof hebben we een nieuwe kaart! Met heerlijk wild, herfst producten, en kruidige smaken! Komt dat proeven!..

Gemert-Bakel - Nieuws uit jouw gemeent

 1. Al het nieuws over Gemert van Hart van Nederland vind je hier
 2. Allerlei nieuws over bedrijven, verenigingen, evenementen, nieuws, horeca gelegenheden en foto's & video's over Gemert op www.bezoekgemert.nl. bezoekgemert.nl is ranked 0 in the world (amongst the 40 million domains)
 3. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week Dat heeft premier Giuseppe Conte vandaag bekendgemaakt.
 4. De bekerwedstrijd Gemert-Feyenoord wordt op 27 september gespeeld in het stadion van Helmond Sport. Het bestuur van de hoofdklasseclub heeft om veiligheidsredenen besloten uit te wijken naar een.
 5. Politie Gemert-Bakel, Basisteam Peelland, gemeente Gemert-Bakel. Spoed: bel 112. Dat is het motto van onze landelijke campagne over nepwapens die vandaag begint.
 6. Categorie: NIEUWS. 5 april 2019. Meer Vandaag is de lokale omroep uit Meerssen die producties maakt voor televisie, radio en online. < Meer / Services >
 7. Onze producten. KPN Compleet; Internet en TV pakketten; Mobiel bellen; MijnKP

Volg het nieuws terwijl het gebeurt. Van onze partner Velux Een lichter, ruimer én gezonder huis in één da Voor mij is vandaag traag. Ik rem af en neem de tijd voor mezelf. Het is niet wat ik ervoor moet doen maar juist wat ik ervoor moet laten. Gedrag verbeter ik door mezelf gewoontes aan te leren. Gewoontes die ik vorm door mijn omgeving aan te passen en mijn doelen op te delen in kleine, concrete plannen In het nieuws . Video. Lifestyle. Music City. START. gemert: bij halte komweg. Geldigheid: Dat blijkt uit cijfers van het CBS die vandaag bekend zijn geworden. 112 Gemert brengt een overzicht van foto's en videos van branden, ongelukken en ander hulpverlenings 112 nieuws in de plaats Gemert

Voetbalvereniging Gemert Online - Voetbalvereniging Gemert

 1. Voor Feyenoord begint het nieuwe bekeravontuur donderdagavond met een uitwedstrijd tegen de amateurs van VV Gemert. Sam Larsson en Nicolai Jorgensen ontbreken vandaag in de wedstrijdselectie.
 2. Nieuws. Nieuws. 06-03-2019 Van Gemert Installatiegroep bestaat 50 jaar en viert deze mijlpaal met een speciale jubileumactie. Vanaf vandaag kan men de.
 3. T Ridderhof Gemert . NIEUWS NIEUWS NIEUWS Vandaag bij 'T Ridderhof hebben we een nieuwe kaart! Met heerlijk wild, herfst producten, en kruidige smaken! Komt dat proeven
 4. Uitgelicht nieuws Politie zoekt getuigen van dodelijk schietincident Eindhoven - De politie zoekt mogelijke getuigen van een schietincident op vrijdagmorgen 5 april aan de Beukenlaan in Eindhoven

In Gemert-Bakel vinden regelmatig (grote) evenementen plaats. In zomer en winter, voor ieder wat wils en in alle kernen, bijvoorbeeld de historische optocht, tractorpulling Bakel, Streetrock in Bakel, de Handelse processie, de meifeesten, kermissen in alle kernen, georganiseerde wandel- en fietstochten, de lentemarkt, de kunstmarkt, tentoonstellingen en theatervoorstellingen, muziek en. Uitslagen verkiezingen Provinciale Staten 2019. alle gemeentes Totaal verdeling stemmen N

Nieuws - Heftruck Service Gemert

Nieuws Overzicht Binnenland; Wie vandaag de fiets pakt rond het Brabantse Gemert, staat mogelijk een bijzondere ervaring te wachten. De acht meter lange brug is onderdeel van de nieuwe. Vandaag ontvingen de bewoners de sleutel van hun nieuwe appartement. Het appartementencomplex bestaat uit 16 appartementen. maar wilden graag naar Gemert terug. Nieuws. 05 april 2019, 19:05 uur Dit zijn de drie soorten mannen die je tegenkomt op breibeurs Knit en Knot in Tilburg Wie aan breien denkt, denkt aan vrouwen. De Knit en Knot beurs in Tilburg.

GEMERT - Het zwembad van Fitland in Gemert is vandaag leeggelopen. Er zal om die reden vanavond en morgen geen zwemles zijn. Vannacht is een van de twee filters die het bad schoonhouden, zonder stroom komen te staan Nicole van Gemert is directeur van Bont voor Dieren. Ze studeerde Cultuur- en Wetenschapsstudies in Maastricht. Het dagelijkse nieuws, opinieartikelen, filmpjes. 03/04 Film: Vanluchene en van den Bogaart vol vertrouwen naar start WK 02/04 Het laatste nieuws over Cyril Genot 02/04 Amber Simons en Britt Jans Beken in de WK punten in Valkenswaard 02/04 Opening Wereldkampioenschap Motorcross zijspannen in Lommel 02/04 Wesley Pittens in de top tien in eerste wedstrijd Duits Hard Enduro Kampioenschap 02/04.

Een container huren Gemert? Bestel in onze webshop een afvalcontainer voor bouwafval, puin, grond of groenafval. Vandaag besteld is vandaag geleverd Na een ongeluk op de N616 tussen Gemert en Veghel ging de rijbaan dicht tussen Gemert en Erp. Dagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox? Aanmelden. Ongeldig e-mailadres. Vul.

112 Gemert 112 meldingen via P2000 Alarmeringen

Overzicht van activiteiten, cultuur, uitjes en evenementen in Helmond. Met tips voor een verrassend dagje uit, in en rond Helmond Waar:gemert: bij halte komweg. In het nieuws . In het nieuws. wij hebben hem vandaag verlost van deze pijn. Hoe moeilijk het ook is voor ons, schrijft de. Volg het laatste nieuws over de Gemert City Run op zaterdag 26 mei 2018 via de website, facebook, instagram en twitter Ben jij vandaag de storm getrotseerd, of. Registreer je vandaag nog bij Facebook zodat je in contact kunt komen met Julia. Meld je aan of maak een account om de foto's van Julia Van Gemert Rtl Nieuws te.

Nieuws Weekblad voor Deurne - Weekblad voor Gemert-Bake

 • VWG Gemert. Broedseizoen 2019. Vandaag is er een duitse juveniele slechtvalk 2Kj op bezoek geweest. Geweldig mooi nieuws voor de spotters ter plaatse maar ook.
 • Vandaag de dag hebben dit soort veranderingen vaak echter meer het predicaat symptoombestrijding dan strategische verandering. Lees verder OAMKB Eindhoven - Gemert Scheiweg 26 5421 XL Gemert en: Torenallee 20 5617 BC Eindhoven KvK: 65227441 CONTACT: 0492 - 36 90 75 (Gemert) 040 - 78 20 66 9 (Eindhoven) ehv-gemert@oamkb.n
 • Omdat Germania van DESO won, is Gemert met de twee zeges reeds geplaatst voor de volgende bekerronde. Venray en Germania - nu beide op drie punten - gaan vandaag uitmaken wie zich met de zwartwitten kwalificeert voor de volgende ronde. Gemert treedt op eigen veld om 18.00 uur aan tegen DESO
 • Het laatste regionale nieuws van vandaag uit Gemert. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Gemert

Net Binnen NU - Het laatste nieuws het eerst op NU

Het Brabantse Gemert heeft dinsdagmorgen een wereldprimeur. In het dorp werd rond 09.00 uur namelijk de eerste 3D-geprinte fietsbrug ter wereld feestelijk geopend en in gebruik genomen. Het. 7 maart vandaag open Activiteiten, Gemert , kids, Actief, Voorstelling, vandaag, Speeltuinen, Attractieparken, Attractieparken, Dierentuin, Dierentuinen, Zwembad.

Gemert, Noord-Brabant - MSN wee

GEMERT - FEYENOORD Live Stream 27-09-2018 KNVB BEKER De spannende match GEMERT - FEYENOORD staat vandaag op het programma in de KNVB BEKER.. Maud van Gemert gaat een jaar stage bij ons lopen voor haar opleiding International Business School. 25-01-2017 Jippie's op de NOT-beurs in Utrecht . 07-12-2016 BabyDump event Jippie's staat vandaag en morgen op het BabyDump event! Wij gaan uitleg geven aan hun werknemers hoe onze producten te werk gaan. 10-11-2016 Jippie's aanwezig bij de NEN. Vandaag afgeleverd bij Van Lankveld Keuken en Interieurbouw te Gemert. Door Heftruck Service Gemert geheel gereconditioneerde Linde 2,5 ton elektro heftruck met lader, 4,7m triplo mast met volledig vrije heffing met geintegreede sideshift

Nieuws uit Gemert - Actualiteiten en berichten op een rijtje

Beursnieuws vandaag - Vind hier actueel financieel nieuws voor beleggers. Lees hier direct het laatste economisch nieuws Actueel 112 nieuws uit Overijssel. Wij gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren Alles Blogs Nieuws. 03 apr '19 Vandaag zijn wij bij Bergopwaarts in Deurne een pilot gestart voor het verduurzamen van een woning tijdens mutatie, het Mure. NIEUWS; Je vindt hier de programma's van Gemert op tv We hebben de volgende programma's voor Gemert Nieuwsuur ging vandaag langs in Gemert, waar op de omroeptoren.

Met nieuws, achtergronden en analyse. Hier en in de wereld om ons heen. meer over Nieuwsuur; contact. Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief Elke zondagochtend het beste van Nieuwsuur in je mail?. Ervaar zelf de mogelijkheden en kom vandaag (Gemert) of morgen (Waalwijk) met een Massey Ferguson uit de 7600 serie rijden. • Dinsdag 16 oktober bij Abemec Gemert van 13.00 uur tot 20.00 uu Laatste Nieuws. Arbiter Van der Eijk debuteert in Eredivisie We hebben die hele dag in een Gemert-tenue rondgelopen. Dat was fantastisch. Ik ben heel blij dat.

Buienradar.nl - Weersverwachting voor Gemert

Gierzwaluwproject Oliemolen Gemert. Het gierzwaluwproject plan Oliemolen in Gemert nadert zijn voltooiing. Vandaag is men begonnen met het Nieuws. Onvrijwillige. 6 apr. 2019, 0:00 uur - Er zijn veel wolkenvelden met in de ochtend lokaal een spat. Soms schijnt de zon en later wordt het wat zonniger. De temperatuur stijgt naar 11-19 graden foodwatch Nederland - de onafhankelijke voedselwaakhond - presenteert vandaag Nicole van Gemert als haar nieuwe directeur. Meer artikelen in nieuws. 04/04

(Verkeers)ongevallen in Gemert-Bakel - Oozo

Overijssel Vandaag geeft een blik op de actualiteit in de provincie Overijssel. Elke dag wordt het nieuws uit de provincie gepresenteerd en is er aandacht voor de achtergronden bij het nieuws en zijn er sfeerreportages en live-bijdragen uit de provincie Lees hier het laatste nieuws van LIPS+. Na een succesvolle management buy-out eerder in 2017 wijzigt Synergy Health Textielservice B.V. per vandaag haar naam naar.

Goed nieuws. Vandaag met de uitgever afgesproken dat er een deel vijf gaat komen. Die staat in de planning voor de zomer. Dat duurt nog eventjes, maar dat komt omdat ik er nog aan moet beginnen Gemert-Bakel Menu Naar CDA.nl Gemert-Bakel Nieuws Terug naar overzicht want ook ondernemers kunnen vandaag de dag echt niet meer zonder snelle.

Nieuws. Alles tonen; Algemeen 23 september 2018. Vandaag is het nieuwe seizoen voor de lagebanden toernooien weer begonnen. Dit jaar bestaat JJC-Gemert 55. Gemert - Rond 10 over half 3 is er een brand uitgebroken in een schuur aan de Zandstraat in Gemert. De brandweer werd opgeroepen maar al snel sloegen de vlammen uit het dak. De brandweer schaalde op naar grote brand. De brandweer kwam met meerdere voertuigen waaronder o.a. een hoogwerker en een schuimbakvoertuig ter plaatsen Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van de dag. gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag De gasten uit Gemert begonnen fel aan de wedstrijd. Volgend bericht Scholen zijn vandaag weer geopend Reacties. Toon reacties. TOP. Nieuws.nl brengt sinds.

Bij inwoners van Gemert-Bakel valt vandaag de Zorg- en ondersteuningskrant op de mat. De informatiekrant gaat in op de mogelijkheden voor hulp en ondersteuning op diverse gebieden, waaronder werk en inkomen Uitjes in de buurt van Gemert-Bakel op provincie en plaats Speeltuinen vandaag Attractieparken Dierentuin Zwembad Parken Actief Museum Hotel Voorstelling Bootverhuur Rondvaart Spoor, trein op Uit Met Kinderen voor kinderen, kind, kleinkinderen, kleinkind, over entree, toegang, prijs, uit, opstap, uitgaan, uitstapje, eruit, uitjes, ertussenuit, dagjeuit, evenweg, kids, weg, kinderfeestje. En omdat wij het daar mee eens zijn, werken wij er hard aan om het centrum van Gemert iedere dag te verbeteren zodat jouw bezoek iedere keer weer een ervaring is om nooit te vergeten. Evenementen Bekijk direct welke evenementen er op de agenda staan

Nieuws. ONK Quads ONK zijspan Daniel Willemsen en Mike van Grinsven aan de macht in Dutch Sidecar en Quad Masters in Varsseveld. motocrossplanet March 25,. Vandaag & morgen. Bewolkt. In de loop van de dag van het oosten uit meer zon. Vannacht is het zwaar tot geheel bewolkt en geleidelijk wordt het op steeds meer plaatsen nevelig. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De oost- tot noordoostenwind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer soms matig Nieuws, informatie, foto's, video en soms spraakmakende wetenswaardigheden uit de regio's Weert, Cranendonck, Nederweert en Leudal Laatste nieuws over Gemert. 1; Moeder belandt in nachtmerrie en ziet dochtertje (2) In Gemert is vandaag deze brug geopend. Hij lijkt niet zo bijzonder, maar hij.

Naast haar werk in de politiek en het gebied van dierenrechten, heeft Gemert gewerkt aan vrouwenkwesties die van invloed zijn op Centraal- en Oost-Europa en de Kaukasus, met vrouwen in Europa voor een gemeenschappelijke toekomst, en aan water- en sanitatieprojecten in Ghana. Ze begint haar rol als directeur foodwatch Nederland vandaag NH Nieuws. HEEMSKERK - Een pijnlijke dag voor veel Heemskerkers. Het geluid van het vallende hout doet pijn bij Marianne van Gemert. Als lid van actiegroep Goed-Aardig maakte ze in. Nieuws over de van Gemert indoor BMX track 11 december 2016 Uit Door Fietscross Nieuws En dan hier de foto's van de eerste locatie waar we vandaag zijn wezen kijken Vandaag in het FD: Beginnende zzp'ers maken niet of nauwelijks gebruik van het recht om bij hun oude pensioenfonds te blijven. In 2012 verlengde staatssecretaris Frans Weekers van Financiën de periode waarin startende ondernemers van hun oude pensioenfonds gebruik kunnen maken van drie naar tien jaar Minn10 Gemert neemt Silver Fashion over - Gemerts Nieuwsblad: uw nieuws uit regio Gemert Bakel News News News News Minn10 krijgt een zusje! Vanaf 1 september opent Minn10 Ladies, en wel tegenover onze huidige winkel! Wij zijn super enthousiast, hopelijk jullie ook! We houden jullie op de hoogte

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *