Goudlokje en de drie beren pinterest

Goudlokje en de 3 beren. Goudlokje en de 3 beren met alleen klassieke muziek/ zonder tekst. Wel leuk! Begrippen groot, kleiner, kleins goudlokje en de drie beren Thema beren in onze klas: De juf vertelde het sprookje van goudlokje en de drie beren. Goudlokje liep door het bos en vond het huisje van de drie beren. Ze g goudlokje en de drie beren digitaal prentenboek - Google zoeken Meer bekijken Papieren Huizen Papieren Speelgoed Papieren Poppen Feeën Marionetten Papieren Enveloppen Krullen Initialen Picas People also love these ideas. Worksheets Literacy Wonderland Roller Curls Activities De Beers Carnival Storytelling Countertops. 12 - Goudlokje en de drie beren

Goudlokje en de drie beren BEREN Pinterest - Beer

 • goudlokje en de drie beren - Google zoeken . Visit. Discover ideas about Les 3 Ours. goudlokje en de drie beren - Google zoeken. Les 3 Ours Goldilocks And The.
 • Thema: Goudlokje en de drie beren Kindergarten Art Projects Kindergarten Worksheets Art Lessons Elementary Faith Ringgold First Grade Art Les 3 Ours Primary Colors Art Lesson Plans Teaching Art The 1st grade students learned about and looked at the artwork created by Piet Mondrian
 • Bekijk het bord BC - Goudlokje en de drie beren van Juf Mieke op Pinterest. | Meer ideeën over Boucles, Maternelle en Wonderland. bekijke

Goudlokje en de drie beren Toen we op maandag in de klas kwamen, zagen we overal 3 beren staan. Er hadden ook enkele vrienden onder ons, hun eigen beer meegebracht en. goudlokje en de drie beren digitaal prentenboek - Google zoeken. Korte Verhalen Lezen Activiteiten Krullen De Beer Familie Kleine Varkens Welpjes Taal. Meer informatie goudlokje en de drie beren digitaal prentenboek - Google zoeken. This below coloring sheet height & width is around 600 pixel x 692 pixel with approximate file size for around 71 Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Goudlokje verhaal 12. Goudlokje verhaal 12 thema goudlokje en de drie beren. Beren Or Roller Curls School Woods. Goudlokje en de 3 beren: maak groepjes van 3 Afbeeldingsresultaat voor goudlokje en de drie beren digitaal prentenboek. Goudlokje (groot/klein) Pinterest

Goudlokje en de drie beren - pinterest

 1. Afbeeldingsresultaat voor goudlokje en de drie beren digitaal prentenboe
 2. De kleuters konden experimenteren met een nieuwe techniek, ze kleurden Goudlokje en de drie beren met wasco's daarna werden ze verstopt onder zwarte verf. Een beren-telspel werd er ook gespeeld. In de poppenhoek werd het verhaal nagespeeld
 3. Goudlokje en de drie beren.... Er waren eens 3 beren..... papa beer, mama beer en baby beer. Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Nieuwere post.
 4. Goudlokje en de 3 beren Henk Lust. Loading... Unsubscribe from Henk Lust? Goudlokje en de Drie Beren - Duration: 2:57. Bedtime Stories Collection 38,592 views. 2:57
 5. en we speelden zelf toneel: het verhaal van Goudlokje en de drie beren! Ook in de poppenkamer kon je het toneeltje spelen! Wat een getalenteerde acteurs hebben wij in onze klas, zeg!!
 6. Goudlokje en de drie beren Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Geen opmerkingen: Een reactie posten. Nieuwere post Oudere post Homepage

Goudlokje - pinterest

 1. Bij juf Giovanella mochten de kleuters de prenten uit het verhaal Goudlokje en de drie beren sorteren volgens grootte. Kleef het juiste prentje bij de juiste beer. De oudste kleuters moesten de juiste attributen uit het verhaal bij de juiste drie beren kleven
 2. Goudlokje en de drie beren De twee voorbije weken leerden we over 'Goudlokje en de drie beren'. Dit is een verhaaltje waarbij enkele wiskundige begrippen aangeleerd/herhaald worden
 3. Have some kitty-related creativity with my collection of free cat stencils, which are designed to be easy to print and cut out for personal use

Verhaal14 goudlokje en de drie beren Pinterest

 1. Goudlokje en de drie beren - Het bekende Britse sprookje over het meisje dat van de pap eet Er waren eens drie beren die gezellig in een eigen huis woonden, midden in een groot bos. De ene was een klein beertje, de andere was een middelmatig grote beer en de derde was een reusachtig grote beer
 2. Thema 'Goudlokje en de drie beren' Gepost door peuter-1ste kleuterklas op Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Geen opmerkingen: Een reactie posten
 3. Goudlokje, ook bekend als De drie beren of Goudhaartje en de drie beren is een Engels sprookje. Het werd voor het eerst gepubliceerd door de Britse auteur en dichter Robert Southey . Hij publiceerde het voor het eerst in 1837 , anoniem
 4. goudlokje en de 3 beren klaar - Duration: 4:59. 7 videos Play all Goudlokje en de drie beren Jill Schaekels; Shocking Magician Took Amanda's Bra!!! - Duration: 4:32..

Pinterest- Bears- Debbie Jackson Y. Pinterest- Tiffany kleurplaten- Goudlokje en de drie beren Y. kleurplaten- beren Goudlokje en de 3 beren Vergroten. Thema: Goudlokje en de drie beren 10 Activity Ideas for Goldilocks And The Three Bears! Goldilocks And The Three Bears Book Activities Activity Ideas Sorting Activities Language Activities Preschool Themes Nursery Rhymes Preschool Preschool Literacy Bear Activities Preschoo Goudlokje en de drie beren! Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Geen opmerkingen: Een reactie posten. Nieuwere post Oudere post Homepage maart 07, 2018 Goudlokje en de drie beren

Goudlokje en de 3 beren met alleen klassieke muziek/ zonder tekst. Wel leuk! Begrippen groot, kleiner, kleins Goudlokje en de drie beren Op verschillende manieren werd deze week het verhaal van Goudlokje en de drie beren gebracht. Eens aan de hand van krijttekeningen, poppenspel, boekje, met concreet materiaal,. Deze week werkten we rond thema Goudlokje en de drie beren. We maakten berenoortjes, sorteerden beertjes van groot naar klein, deden een begrippenspelletje (op, onder, tussen,) met beertjes, een memorie van grote en kleine beren en nog veel meer! Hier enkele foto's thema Goudlokje en de drie beren Na het vertellen van het verhaaltje konden de kleuters zelfstandig in de boekenhoek het verhaaltje nog eens bekijken, we maakten puzzels, knutselden een berenmasker en deden allerlei spelletjes met de wiskundige begrippen: groot en klein, maar we oefenden ook de ruimtelijke begrippen in

Goudlokje en de drie beren. Door. Sylviane Verhille - 23 November 2018. 0. 287. Pinterest. WhatsApp. Vorig artikel Voorleesweek Speldenstraat. Volgend artikel. Goudlokje & de drie beren. Er was eens een familie van beren die leefde in een knus huisje in het bos. Er was een hele grote Papa Beer, een middelgrote Mama Beer, en een kleine Baby Beer Maandag leerden we het verhaaltje kennen van Goudlokje en de drie beren, maar de juf vertelde dit niet zomaar! Ze speelde het verhaaltje na met drie beren en een pop (Goudlokje). Daarna mochten we aanduiden welke beer de grootste, de middelgrootste en de kleinste was De poppen (Goudlokje en de drie beren) werden op bestelling gemaakt, zijn ongeveer 30 cm groot en de stoffen en het behang van het berenhuisje zijn speciaal voor dit boek ontwikkeld. Het berenhuisje zelf werd in een echt bos geplaatst en is ongeveer 1 meter hoog

20 feb. 2019- Bekijk het bord Beren van Rita Bonte op Pinterest. | Meer ideeën over Peluche, Giocattoli antichi en Infanzia. bekijke Nellie en Cezar Klas zondag 25 november 2018. Thema: Ballen en Ballonnen (Juf Kathy). Goudlokje en de drie beren is zo een leuk thema dat we er deze week nog mee verder gaan! We zingen het verhaal van Goudlokje, met concreet materiaal. We hebben de borden de stoelen en hier ligt Goudlokje in het bed als de beren thuis komen

goudlokje en de drie beren digitaal prentenboek - Pinterest

Op het einde van de dag, luisterden we nog eens naar het verhaal van Goudlokje en de drie beren. Woensdag was het een halve dag en fruitjesdag. Voor we gingen turnen, hebben we naar een poppenspel gekeken van Goudlokje en de drie beren. Het was fantastisch om naar te kijken Dag allemaal, De voorbije twee weken werkten we rond het verhaaltje van GOUDLOKJE EN DE DRIE BEREN. We lazen het verhaal een aantal keer voor. We knutselden met de oudste kleuters: Goudlokje verloor haar haar, dit mochten we terug geven Vorige week werkten we rond het thema van Goudlokje en de drie beren. De juf vertelde het verhaal met echt materiaal. We mochten ook het verhaal dramatiseren en de juf vertelde het tijdens die week ook eens met een boek

goudlokje en de drie beren - Google zoeken - no

 • Goudlokje en de drie beren! Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Ga aan de slag. Welkom Foto's > > > jarigen in de klas !.
 • De blog van de Cezar-klas. Pagina's. Startpagina; Kalender 2016-2017; Instapdata 2016 -201
 • Goudlokje en de drie beren has 114 ratings and 27 reviews. Kathryn said: What fun! Here is a delightful retelling of Goldilocks and the Three Bears. I lo..

11 - Goudlokje en de drie beren Goudlokje Pinterest

Thema: Goudlokje en de drie beren. Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Geen opmerkingen: Een reactie posten. Nieuwere post Oudere post Homepage Hier kan je even een vliegje zijn in de klas en meekijken met Anna en je kleuter. Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Goudlokje en de drie. Goudlokje weet nog niet dat ze in het huisje van de drie beren is terechtgekomen. Ze laat het niet aan haar hart komen en proeft er de pap, test de stoelen en gaat slapen in het kleinste bed. Als vader-, moeder- en kindbeer thuiskomen, vinden ze een rommelboeltje in hun huis De juf heeft het sprookje 'Goudlokje en de drie beren' verteld met de kamishibai. Onze kleuters vonden het meteen een super sprookje. Ze waren dan ook helemaal mee in het verhaal

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Goudlokje en de drie beren . HOERA AARON IS JARIG!!!! BERENPAP BEREIDEN . Gepost door juf Anneleen o Rollen met de dobbelsteen en juiste aantal beertjes nemen. Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Goudlokje en de drie beren De poppenkast van Goudlokje en de drie beren . Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. thema dat kan ik ook en Goudlokje en de drie b.. Boek:Goudlokje en de drie beren. Een boek kan heel interessant zijn om informatie in op te zoeken, om te genieten van een verhaal,enz. Wij kozen het boek 'Goudlokje en de drie beren'

47 beste afbeeldingen van BC - Goudlokje en de drie beren

 • Goudlokje en de drie beren. Dag iedereen, Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Oudere posts Homepage. Abonneren op: Posts (Atom) Welkom! Welkom
 • De voorbije twee weken werkten wij n.a.v het grootouderfeest rond het sprookje Goudlokje en de drie beren. Ik vertelde de peuters het verhaal van Goudlokje en de drie beren Dit werd verteld aan de hand van prenten, en met een pop Goudlokje die kon veranderen in mama, papa en baby beer
 • Goudlokje en de drie beren. in groepen classificeren. 1-1 relatie en tellen. Arthur is grote broer geworden, hiep, hiep, hoera. grote beer krijgt een grote stoel en.
 • Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. zaterdag 29 september 2018. Goudlokje en de drie beren. Tweede kleuter: Knippen van gele stroken papier en.
 • goudlokje en de drie beren kleurplaten en m dag kleurplaat dierenarts.. kleurplaat eenhoorn hoofd kleurencirkel bruin kleurlenzen bestellen top lists accounts hashtags,kleurplaat paard kids n fun 9 van en beer kleurlenzen op sterkte hema kleuren mengen,kleurenpalet kleurplaat dieren boerderij dierenarts top lists accounts hashtags,kleurlenzen op sterkte 4 en wit kleurplaat engels,kleurplaat.
 • Goudlokje en de drie beren Het zijn de beren van verhaaltje van Goudlokje en de drie beren. Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest

De Knuffel: Eerste kleuterklas juf Véronique : Goudlokje en

dit digitale (ZIP) bestand bevat woordkaarten waar je zelf tekst in kan plaatsen een dominospel een memorie in kleur als kleurplaat een kwartetspel (met de verhaallijn van goudlokje en de 3 beren) een matrix rond plaatsbepalingen een kleurboe Goudlokje en de drie beren Bekijk het digiboek en luister naar het verhaal! Gepost door Kim De Neef op Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest.

goudlokje en de drie beren digitaal prentenboek - Google

Klasblog van kleuterklas KA van de Octopusschool uit Sint-Katelijne-Waver. vrijdag 2 maart 2018. Foto's: thema Goudlokje en de drie beren We schilderen een berenkop Goudhaartje & de drie beren. Er was eens... in een groot bos, dicht bij een dorpje, stond het huisje waar de Teddy Beer familie leefde. Het waren geen echte teddyberen, want Vader Beer was heel erg root, Moeder Beer was gemiddeld van lengte en alleen Baby Beer zou je een teddybeer kunnen noemen Goudlokje en de drie beren Tijdens de eerste week stage van mijn laatste jaar opleiding heb ik in de 2de kleuterklas het BC Goudlokje en de drie beren uitgewerkt. We zijn de week gestart met het verhaal van Goudlokje We konden zeer goed beren sorteren op grootte en de beer juist plaatsen op bijv.voor of achter een stoel. De streefwoordenschat van deze week waren:meisje, iets stuk maken,groot en klein,weglopen en goudlokje

Goudlokje is het (Amerikaanse) symbool voor de nieuwe economie gebaseerd op het sprookje van Goudlokje en de drie beren. Een ideaal beeld van hoge groei, mede door productiviteitsstijging, lage inflatie en lage rente. Helaas komen sprookjes meestal niet uit Goudlokje en de drie beren. Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Geen opmerkingen: Een reactie posten. Nieuwere post Oudere post Homepage Goudlokje en de drie beren Het verhaal Goudlokje en de drie beren werd op verschillende manieren verteld. Met een boek, met prenten, met poppen/beren, gedramatiseerd door de juf en het werd nagespeeld door de kleuters Thema: Goudlokje en de drie beren Goudlokje en de drie beren, een verhaal over een nieuwsgierig meisje dat graag haar eigen zin doet. Ze gaat bessen plukken in het bos, maar vind de weg naar huis niet meer

Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. GOUDLOKJE EN DE DRIE BEREN. BEREN BEREN GROOT EN KLEIN GOUDLOKJE DIE VINDT HET FIJN Kleurplaat Goudlokje En De Drie Beren Gezicht Tekenen Thema: Goudlokje Pinterest Tekenen. Coloriage Boucle D'or Et Les Trois Ours Imprimer. Jufjanneke Nl Beren In Boeken. Kleurplaat - Nederlandse Vereniging van Orthoptiste Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Geen opmerkingen: Goudlokje en de drie beren. Sporten is leuk. Sporten is gezond. Goudlokje en de 3 beren THEMA SPROOKJES: GOUDLOKJE EN DE 3 BEREN de drie bedjes: Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest

In april vindt wederom de DollsHouse show van Nederland plaats in Apeldoorn. In het voorjaar staat de show in het teken van beren. Ik en met mij vele miniaturisten verheugen ons op deze show. Het sprookje Goudlokje en de drie beren is hier gebreid in miniatuur als handpoppetjes voor de poppenkast Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Nieuwere post Oudere post Homepage. De drie biggetjes. Goudlokje en de drie beren! 't Is feest, 't is feest!! Goudlokje en de drie beren Tijdens dit thema maakten we kennis met Goudlokje en de drie beren. We kregen het verhaal op verschillende manieren te horen (via een verteltafel, grote prenten, het boekje zelf,) en waren het er snel over eens dat Goudlokje geen flink meisje was

Deze week maakten we kennis met het sprookje Goudlokje en de drie beren. De kleuters mochten knuffels van beren meebrengen en dat vonden ze reuzeleuk! Samen met grote beer, middelgrote beer en kleine beer maakten ze pap in de poppenhoek. Goudlokje kon ook in het grote bed in de klas slapen Goudlokje en de drie beren De week begint al berenleuk als alle kleuters hun eigen beer meebrengen. Ons verhaal begint met papa beer, mama beer en kleine beer We leerden het liedje: Drie beren en een pink (Goudlokje), soms geraakten we nog eens met onze vingertjes in de knoop, maar op het einde konden we het wel al goed. J Doorheen de week hoorden we ook het verhaaltje op verschillende manieren: vertellen met prentenboek, poppenspel, tafelpoppenspel, digitaal prentenboek, Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. vrijdag 10 november 2017. Goudlokje en de drie beren. Beste mama's en papa's Goudlokje en de drie beren. de kleuters kennen het sprookje indertussen wel. juf heeft het op verschillende manieren verteld en de kleuters hebben het op allerlei manieren nagespeeld. heel tof om te zien. zelf lezen in het boek van goudlokje en de drie beren. hier loopt goudlokje snel weg uit het huis, want ze heeft de drie beren gezien

In deze bewerking van het sprookje (Goudlokje en de drie beren) komt Jansje in het huisje van drie beren terecht: Ruige Bruin, Moeder Bruin en het kleine beertje Tinus. Jansje eet uit hun borden, zit op hun stoelen en slaapt in hun bedden Goudlokje en de drie beren knippen in bruin papier net zoals de kleur van de 3 beren. Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest goudlokje en de drie beren kleurplaten beer kleurlenzen bestellen.. kleurenspectrum kleurencirkel golflengte beer google kleurenwaaier gamma,kleurenblind test 3 jarige kleurencirkel leeg beer en wolf gratis kleurenpalet samenstellen,kleurplaat paard kids n fun 9 van en beer kleurlenzen op sterkte hema kleuren mengen,kleurenwaaier kleurlenzen op sterkte kruidvat kids n fun 9 van en beer hema. Tijdens thema Goudlokje en de drie beren had juf de poppenhoek veranderd naar het huisje van de drie beren. Elke beer had zijn eigen stoel, zijn eigen kommetje met lepel en een eigen bedje Goudlokje en de drie beren: van wie is het bed ???? De eerste kleuters kregen de opdracht . om het juiste plaatje bij de juiste prent te kleven. Flink gewerkt vrienden

Goudlokje en de drie beren Licht en donker Sneeuwpret! Goudlokje en de 3 beren Sint op bezoek Sinterklaas op bezoek Kerst in klas SInt in de driehoek Dieren in de klas Mijn lichaam Welkom nieuwe kleuters! 't Zesde leerjaar op bezoek.... November Uitstap naar het bos Werelddierendag Spelen op verplaatsing in de andere klasse Eén van de meest opvallende aankondigingen van VMworld 2017 is de introductie van een nieuwe beveiligingsoplossing van VMware. VMware heeft de laatste jaren onder de codenaam 'Goldilocks' aan een nieuw product gewerkt, genaamd AppDefense. Goldilocks refereert naar goudlokje uit bekende sprookje goudlokje en de drie beren Er waren eens drie beren die in een huisje in het bos woonden. Op een dag besluiten de beren pap te maken als ontbijt. Omdat de pap te warm is om direct te eten besluiten de beren de pap alvast op de borden te doen en eerst een ommetje te gaan lopen, dan kan de pap vast afkoelen

Goudlokje verhaal 12 Goudlokje Pinterest Historia

Beste ouders, Na de vakantie werken we in de klas rond het thema: Goudlokje en de drie beren. Een leuk sprookje waar onze kleuters zich helemaal kunnen inleven in Goudlokje of de beren Goudlokje en de drie beren biedt ons de kans om spelenderwijs iets over het leven te leren. De achterliggende waarden in het verhaal zijn gericht op egoïsme, het misbruiken van iemands gastvrijheid en het respecteren van andermans eigendommen

Goudlokje en de 3 beren: maak groepjes van 3 - br

Deze week hebben we over 'Goudlokje en de drie beren' geleerd. We leerden over verschillende groottes: klein (kleine beer), middelgroot (mama beer), groot (papa beer). We mochten roeren met verf in de 'berenpap'. Goudlokje was haar krullen kwijt en die hebben wij terug gemaakt door ze te tekenen of op te plakken met krullende strookjes We verdiepen ons in het verhaal van 'Goudlokje en de drie beren'. We luisteren naar het verhaal, we kijken naar een poppenspel van het verhaal... We spelen zelf het verhaal na. We tellen tot 3 en leren hoeveelheden en getalbeelden te herkennen. We oefenen de begrippen groot en klein en ordenen de voorwerpen van het verhaal volgens die criteria 20 feb. 2019- Bekijk het bord Beren van Rita Bonte op Pinterest. | 228 mensen op Pinterest gebruiken Beren voor meer ideeën over Teddy bear, Plushies, Teddybear. Ontdek recepten, ideeën voor thuis, stijlinspiratie en andere ideeën om uit te proberen Goudlokje en de drie beren. Gepost door de klas van juf Lieve op 17:25. Geen opmerkingen: Een reactie posten. Nieuwere post Oudere post Homepage

Goudlokje en de drie beren (hardcover). Een beetje nieuwsgierig zijn is gezond. Maar té nieuwsgierig, daar komen problemen van. Goudlokje weet dat als geen ander. Voor ze het weet is ze het paadje in het bos kwijt en ligt ze te slapen in een vreemd bed, in een vreemd huis Get this from a library! Goudlokje en de drie beren. [Katleen Put; Sophia Touliatou] -- Op een dag maken drie beren even een wandeling omdat hun pap nog te heet is. Ondertussen komt het meisje Goudlokje langs die ook dol is op pap! Prentenboekje met kleurrijke illustraties naar het. De juf vertelde het sprookje van goudlokje en de drie beren. Goudlokje liep door het bos en vond het huisje van de drie beren. Ze ging naar binnen, maar er was niemand thuis . Goudlokje at van de pap en brak een stoel van de beer

Thema: Goudlokje en de drie beren. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen. Ga aan de slag. Thema : Goudlokje en de 3 beren Ons nieuwe thema is : Goudlokje en de 3 beren. Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Geen opmerkingen: Een. De start van ons nieuw thema in de klas'Goudlokje en de drie beren'. Onze juf vertelde het verhaal met het materiaal dat we bij het binnenstappen in de klas vonden. Nadien mochten we er zelf mee spelen in de klas Onder andere 'Goudlokje en de drie beren.' kwam aan bod. Een grote, middelgrote en kleine beer wonen in het bos. Wanneer ze op een dag niet thuis zijn komt een meisje in hun huisje en eet van hun pap en slaapt in hun bed Rob, de grote broer van Boris komt het verhaal van Goudlokje en de drie beren voorlezen in onze klas. We geven Rob een groot applaus, want hij heeft dit super goed gedaan! Jules gaat dit weekend bij juf logeren

Goudlokje stond op en ging naar boven, naar de slaapkamer waar de drie beren 's nachts sliepen. Eerst ging zij op het bed liggen van de reusachtig grote beer, maar het hoofdeind was te hoog voor haar Het minst zeggende sprookje, dat over niets gaat, opnieuw verhaald. Nu mét verhaallijn. Er was eens een meisje met blond haar. Omdat iedereen donker haar had, werd zij goudlo.. De kleuters hadden al snel door dat er drie nieuwe vrienden in onze klas zaten. Het waren drie beren. Een grote beer, een middelgrote en een kleine beer. We zochten welke afdruk van welke beer was en oefenden de begrippen groot, klein, middelgroot, groter dan, kleiner dan,. Goudlokje en de drie beren Datum van publicatie: 09.02.2019 We speelden een denkspelletje met een machine. Toen zag Goudlokje de drie stoelen voor de open haard staan, een hele grote stoel voor Papa Beer, een middelgrote stoel voor Mama Beer, en een klein stoeltje voor Baby Beer Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site Vind. Audrey Daly Goudlokje en de drie beren. Gedrukt boe

Afbeeldingsresultaat voor goudlokje en de drie beren digitaal

Voorleesweek en Goudlokje en de drie beren. Tijdens de voorleesweek krijgen we bezoek van mama's ,opa en oma om leuke verhalen voor te lezen. Goudlokje lust graag berenpap en wij ook Thema: Goudlokje en de drie beren Goudlokje gaat aardbeien zoeken en verdwaald in het bos. Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Geen opmerkingen.

1ste kleuterklas B: Thema: Goudlokje en de drie beren

Naar aanloop van ons schoolfeest zijn we in de ban van 'SPROOKJES'. De kindjes genoten ontzettend van het 'GOUDLOKJE en de drie beren'. Als je het boek ontdekt... merk je dat het niet zomaar een sprookjesboek is, een echte aanrader Heel wat kleuters speelden met puzzelberen, vertelden aan elkaar over de beren en de gevoelens erbij . Goudlokje en de drie beren. Geen opmerkingen vertelpuzzel 'Goudlokje en de 3 beren' vertelpuzzel 'Goudlokje en de 3 beren' Staat: Nieuw product. Lilliputiens. Referentie : KZ32010. Terwijl je mama en papa je het. Het sprookje 'Goudlokje en de drie beren' werd volop beleefd in de klas. Onze poppenhoek werd het berenhuis en ons speelhuisje werd een berenhuisje. We leerden de begrippen klein, groter, grootst. We maakten berenpap en berenboterhammen. We maakten een berenkroon en gingen als een beer naar huis. Ook knutselden we een bedje voor onszelf Goudlokje en de drie beren. Meer Kindersprookjes kleurplaten. 1. Follow @kleurplaat1. Pypus is nu op sociale netwerken, volg hem en krijg nieuwste gratis kleurplaten.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *