Labrador of duitse herder

Duitse herder Labrador Mix - Onderwijs Note

 1. Duitse herder Labrador Mix - Onderwijs Notes May 31 Als u hebt gekocht een Duitse herder Labrador Mix of dit plan in de toekomst, dan moet u weten welke kenmerken deze twee races met hen te maken
 2. Meet mix labrador Duitse Herder Rox, Dog of Isabelle: Rox is een heel lieve en toffe hond, je ziet er maar zo 1. Overal waar hij komt is hij onmiddellijk herkend (misschien ook door zijn lompigheid :-) )
 3. Wij hadden een kruising zwarte labrador-duitse herder, helaas is ze op 1 december van ons heegegaan (waarschijnlijk vergiftigd) ons Laïka was een schat ze werd maar 5en half jaar. We hebben de leegte die ze naliet opgevuld door ongeveer dezelfde kruising (witte labrador + tsechische herder of ook chodenhund genoemd) , ditmaal broer (Modoh.
 4. Kruis van een Labrador en een Duitse herder, en je hebt een vriend die zal waarschijnlijk deel je leven voor de volgende 10 tot en met 13 jaar. Dat is de levensduur van beide rassen, maar het is mogelijk dat een gemengd ras zal iets langer leven vanwege hybride vigor
 5. See more of Duitse herder kennel Vom Haus Weltplatz on Facebook. Log In. or. Labrador fans. Dog Trainer. JJK Handel. Local Service. Kennel Vom Haus Katsboghte.
 6. This Pin was discovered by Sonni Ann Gavin. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
 7. labrador. groenendaeler. hondensoorten. mopshond. Duitse herder kennel Vom Haus Nordblick fokt alleen met duitseherders welke zijn aangekeurd in keurklasse 1A.

mix labrador Duitse Herder Rox, Dog of pet parent Isabelle

 1. The future of live TV with 60+ channels. No cable box required. Cancel anytime
 2. Die van mij is kruising Mechelse herder, Labrador, Bull Mastiff en Duitse Herder. Hij heeft het meeste van een Mechelaar. Velen denken dat er Ridgeback inzit, maar dat komt niet voor in zijn stamboom
 3. Duitse herder kennel Van De Vloedlijn. 220 likes. Duitse Herders
 4. Duitse Herder Tatoeage Duitse Herders Duitse Herdres Mechelse Herder Belgische Mechelaar Honden Silhouet Silhouet Tatoeages Pastoor Beblokte Rinten Bite Me - German Shepherd - silhouette design of a dalmatian by Catherine Bosman
 5. More info about the german Shepherd. Labrador retriever; Groetjes Wannes Woefkesranch Het bericht Duitse Herder - luna voelt zich al thuis verscheen eerst.

Access Google Sites with a free Google account (for personal use) or G Suite account (for business use) labrador. groenendaeler. hondensoorten. mopshond. Ook is het bij de Duitse herder belangrijk dat je ervoor zorgt dat hij geen overgewicht krijgt hierdoor raken. Oud Duitse Herder. Australian Shepherd German Shepherd Dogs German Shepherds Loyal Dogs Bsl Dog Supplies Mans Best Friend Best Dogs Dog Breeds. More information. Duitse scheper, Golden Retriever, Labrador Retriever, Gel... by Lauren Declerc

Nederlands: Duitse herder though not as much as Labrador Retrievers and Golden Retrievers. Suomi: German Shepherd Dog from 191 Duitse Herder pups in de opvang! Wij hadden vanaf 8 mei 2010 deze mooie Duitse Herder pups - in onze bemiddeling. De eigenaar had ons benaderd met de vraag om mee te helpen een liefdevol thuis te realiseren waar deze pups oud mogen worden oud / Duitse herder Popular for their trainability and happy personalities, the golden and Labrador retrievers are the option animal for many American households. They are also popular as special needs assistance canines. #germanshepherd Een Duitse herder of een labrador. Either a German shepherd or a Lab. Wij hadden ook een Duitse herder. We also had a German shepherd. En ik wil wedden dat er ook. 130 Eng. Duitse Herder.jpg SKU: 130 eng. Vorige Item 3 of 6 Volgende. 6, 99 € (excluding 21% VAT) FORMATEN. HONDEN ALTIJD OP VOORRAAD. GAATJES OP DE 4 HOEKEN.

WIj willen graag een kruising tussen Labrador/Herder

 1. • Lex - Herder x Rottweiler • Laika - Friese Stabij • Bikkel - Berner Senner • Rex - Mechelse Herder • Romy - Blonde Labrador • Timo - Duitse Herder mix • Tara - Labrador x Herder • Blanca - Retriever mix • Lady - Boerboel mix • Zus - Border Collie mix • Boots - Epagneul Breton • Bumper - Bull Terrie
 2. De resultaten van deze studie betreffende CCL zijn consistent met die van de Golden Retriever en Labrador Retriever. De argumenten: Organisaties of gezinnen die een Duitse herder aanschaffen als werkhond of huisgenoot doen er verstandig aan om rekening te houden met de genetische variabelen bij gewrichtsstoornissen
 3. Lekker ravotten in het park met Hummer, Toby, Mr Grey, Boris, en Gaby

De labrador retriever is een jachthond. Maar kan ook uitstekend gebruikt worden als hulphond. De labrador retriever is een goede temperament volle hond, die erg behendig is. Met zijn zwemvliezen en de zogenaamde otterstaart is het een uitstekende zwemmer. Mede door zijn vacht, kan de labrador goed tegen koud water Labrador - GusGus Dear Woefkesranch, Hi, my name is Katie and my husband and I recently bought a Labrador Retriever puppy from you all. We named him Augustus but we call him GusGus for short Verder loopt de ruglijn van de Oudduitse herder recht, terwijl die van de Duitse herder schuin afloopt. De hond is intelligent, moedig en zelfverzekerd. Men kan de Oudduitse herder inzetten als politiehond, blindengeleidehond, reddingshond, hulphond of als familiehond tussen de Engelse buldog en de Duitse herder. Een kruising tussen een Chow Chow en een Duitse herder. Kruising tussen een Corgi en een Dalmatiër. Kruising Duitse Herder en Corgi Mix. Kruising tussen een labrador en husky. Kruising tussen Siberische husky en de Golden retrieve Great dane variants grow commonly upland, extremely not, which puts them at duitse herder puppies of long and fur problems. Days, soon, will have trainability to the nighttime of animals that are then shortly formed or those that have however currently grown through the populations. Some labrador weimaraner puppies not a toast and may need.

Levensverwachting voor een Duitse herder Black Lab Mix

Kennel VOM TRAUM is gericht op het fokken van gezonde Duitse Herder Langhaar. Onze honden hebben een rechte rug en een gouden karakter. This site was designed with the {Wix} website builder Puppies for sale, our available puppies for sale from own breeding far 6 gedachten over Een teckel of een Duitse herder? Of toch? Michaela schreef: juli 7, 2016 om 10:03 am Ik zou een dalmatiër doen. denk aan een labrador of. Een Duitse Herder pup is een bundel van energie en erg speels. Het behoort tot de categorie van grote rassen van honden zoals de Duitse dog, Labrador, Mastiff en ga zo maar door. Als een pup, een Duitse Herder heeft veel liefde, genegenheid en zorg

Als de familie jonge kinderen heeft en honden voordat nooit heeft bezeten en niet ervaren op training of behandeling honden, zou dan een golden retriever of een Labrador retriever waarschijnlijk beter zijn dan een Duitse herder Duitse Herder pupjes, Duitse Herders: Duitse Herder pups te koo Beautiful beautiful dog. Oudduitse herder kennel Van Chika's Erf - langharige duitse herder en oudduitse herder Berichten over duitse herder pup geschreven door hondenconsulente Een Duitse herder is geen match voor de rottweiler, hoewel de Duitse herder slimmer is. Labrador Retrievers2. Yorkshire Terriers3. Duitse Herder Honden4. Gouden.

Duitse herder kennel Vom Haus Weltplatz - Home Faceboo

Duitse herder Erijane hondenkennel, Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen ach een duitse herder met flap oren . Visit. Discover ideas about German Shepherd Puppies the golden and Labrador retrievers are the option animal for many. Duitse Herder Kennel v.d. Tempelhoeve is on Facebook. To connect with Duitse Herder Kennel v.d. Tempelhoeve, join Facebook today Duitse herder kennel Vom Haus Targa. Duitse herder kennel Vom Grunenalfene. Duitse herder kennel Van de lommerlinde (OUD) Duitse herder kennel From the Wolfpack

Video: GSD-Lex German Shepherd:Part 27 Duitse herders, Duitse

bordeaux dog > deense dog > duitse herder puppie

Door het schrijven van dit boek, is de liefde voor de Duitse herder weer aangewakkerd. En is er een come back en drang voor de opmars van de schoonheid en het karakter van dit ras. Long ago there was a family and they very love German Shepherds Mauritshoek.nl is tracked by us since February, 2018. Over the time it has been ranked as high as 15 505 499 in the world. It was hosted by YourHosting B.V.

Kies jouw favoriete Duitse Herder shirt uit een breed aanbod van unieke kwaliteitsontwerpen in verschillende modellen, kleuren en pasvormen. Winkel nu online bij Teespring! Met Teespring kun je makkelijker dan ooit op verzoek bedrukte kleding verkopen oud duitse herder (old-german shepherd) oud duitse herder (old-german shepherd) the golden and Labrador retrievers are the option family pet for lots of American. Pedigree Database and information. Thread Latest post Forum; Supplements to help fur grow back faster: 9 hours ag

• Labrador: Skrander en baie betroubaar. Die Labrador kom van Labrador, Kanada, 'n deel van die Kanadese provinsie Newfoundland-en-Labrador. • Duitse herder. Vind de voeding die past bij jouw hond met de Denkadog voedingswijzer. Voor honden met en zonder kwaaltjes

zwart herdertje - kruising witte herder labrador puppies pup

 1. Oudduitse herder kennel Van Chika's Erf - langharige duitse herder en oudduitse herder More information Find this Pin and more on Dogs and Their Relatives by Melissa D
 2. Labrador Retriever. Op deze pagina vindt u de links naar de websites van de rasvereniging en enkele fokkers van de Labrador. Knoptekst. Belgische Retriever Club
 3. oud duitse herder verwacht - Puppy te Koop. oud duitse herder verwacht - Puppy te Koop ..
 4. Labrador retriever info. mops info. olde english bulldogge info. puppies. Sitemap. De Duitse herder kan prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen.
 5. This Pin was discovered by Päivi Reijonen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
 6. De Duitse Herder is de meest geliefde hond van de wereld. Deze waakzame, trouwe, beschermende alles-kunner is oorspronkelijk gefokt als bewaker van de kudde. Hij werkte samen met de baas. Dat wil hij nog steeds. Mee, samen, werken, een taak hebben, dat is allemaal belangrijk
 7. 13 mrt. 2019- Bekijk het bord Duitse herder van Syl, dat wordt gevolgd door 139 mensen op Pinterest. | Meer ideeën over Cute dogs, Pets, German shepherd dogs. bekijke

Kruis van een Labrador en een Duitse herder, en je hebt een vriend die zal waarschijnlijk deel je leven voor de volgende 10 tot en met 13 jaar. Dat is de levensduur van beide rassen, maar het is mogelijk dat een gemengd ras zal iets langer leven van No collections found for this tag × × Explore #duitseherder. Related tags: #herder #duitse #dog #german #shepherd #hond #germanshepherd #honden #dina #sheper

Duitse herder mix puppy - weten over de houding en de behandeling May 31 Als de Duitse herder mix puppies goed en consequent worden opgevoed vanaf het begin, stellen een goede basis voor verdere samenwerking bestaan met dieren Borduurwerk - Stickerei - Embroidery - Broderie ---> STITCH IS ALL WE DO.....Dogs - Cats - Horses - Baby - Paarden - Honden - Katten - Chiens - Chats - Cheveaux. grote rassen, zoals de labrador en flatcoat retriever, de. Duitse dog, frequent voor bij de Duitse herder, doch vooral bij. volwassen honden (vanaf de leeftijd van twee jaar bij duitse-herder-online.nl is ranked 18980446 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors

Kruising mechelse herder/labrador HondenForu

 • Schleich zwarte Labrador 16 327. 2001-2008. Schleich 16 328 langharige teckel. 16 343 Schleich Duitse herder pup. 2006-nu. Schleich Berner Sennenhond Puppy 16 344
 • » An Introduction To The Husky Shepherd Mix: Is This Hybrid Right For Your Family? Is This Hybrid Right For Your Family? Golden Retriever Vs Labrador.
 • Duitse Herder/German Shepherd Puppies R 2 400For Sale. 4 Female Geman Shepherd Puppies available. Top quality puppies and they are very affectionate and loving

Hi Marleen, Firstly we are very happy with our LD. and believe she feel like a million dollars at our big garden and lake. We call her LUCKY she is all black partly curly hair and healthy french bulldog breeder belgium buying a french bulldog-French Bulldog puppies for sale buying a french bulldog - - tel 0032 15 755 942French Bulldog puppies for sale french bulldog breeder belgiu Labrador Retriever/Labrador Retriever Mix Dog for adoption in Zanesville, Ohio - 41658 Kansas. Animal Shelter Society,Inc. Zanesville, Ohio (740) 452-1077 For Information Contact Shelter Directly!! Zomer Waterdichte Camouflage Huisdier Regenjas Grote Hond Kleding Appreal voor Labrador Duitse Herder Hangzhou Homenovo Export & Import Co., Ltd. US $2.99-7.99 / Stu View the interactive image by Maaike Agtersmit. Subscribe to Thinglink Content. Once a month we will send 10 best examples of similar interactive media content that has been hand-picked by ThingLink team

Labrador (Picture Credit: Getty Images) 8. Papillon We gaan een kijkje nemen naar de belangrijke dingen die je moet weten over de mix van de Duitse Herder Rottweile hondenfokkers in belgië - eleveurs de chien en belgique , dogbreeders in belgium Duitse Herder - DUITSE HERDER KENNEL - labrador retrievers of the Smacklabs. Even in the Netherlands, the numbers of Dutch Shepherds are limited and dangerously low for the wire-haired variety. Almost unknown outside Holland, the Dutch Shepherd is valued there for its ability as a herder and for its quick reflexes

Duitse herder kennel Van De Vloedlijn - Kennel - Spijkenisse

German shepherd Kc registered puppiesI am pleased to announce that I had KC register a beautiful litter with German Shepherd puppies. They are pretty A German shepherd is a Deutscher Schäferhund in German; pastor alemán in Spanish; německý ovčák in Czech; Duitse herder in Dutch; saksa lambakoer in Estonian; pastore tedesco in Italian; berger allemande in French, and so on

27 beste afbeeldingen van tattoo duitse herder - German

Berichten over duitse herder geschreven door MajankaFotografie. Vanaf nu worden de brokken niet meer verkocht in Jubbega maar in Opeinde This Pin was discovered by Marlys Pederson. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest Free blog publishing tool from Google, for sharing text, photos and video <input placeholder=voer uw email-adres in id=email type=email> <input type=submit value=Verzenden></div>

Diggingit at Spreadshirt Trendy designs on different products T-shirts hoodies & accessories in many colours Order your favourite design from Diggingit

Totaal Border Collie Kruising Jack Russel Australian Shepherd Rottweiller Golden Retriever Duitse Herder Shetland Sheepdog Briard Nova Scotia Retriever Cavalier King Charles Spaniel Labrador Retriever Heidewachtel Groenendaler tervuurse Herder Boxer Tervurenaar Tervuren Bull Terrier Schnauzer Bearded Collie Parson Jack Russel Ned Hoi, Wij mogen over 4 weken onze puppy (een reu)ophalen. Zoals je aan de titel ziet is het een kruising van Duitse Herder (vader) en labrador (moeder, zwart) duitse dog zakt door achterpoten Duitse dog zeus is de hoogste hond ter wereld - ad.nl. Door het afsterven van de zenuwen wordt de de ziekte werd voor het eerst opgemerkt bij de duitse herder de hond zakt door de achterpoten op een gladde duitse herder pups (1) husky pups (1) jack russell pups (1) labrador pups (1) langharige siberische husky pups (1) maltezer pups (1) mechelse herder pups (1) shih tzu pups (1) zwarte labrador (1) zwitserse witte herder pups; (1 Wij hebben zeer mooie, kortharige Duitse Herder pups ter beschikking. Dit zijn broer en zus, (zie foto's, deze zijn van de pups zelf + een foto van de papa) u kan ze vrijblijvend komen bekijken. De mama en papa zijn hier ook aanwezig en te bezichtigen. Ze zijn volledig in orde gevaccineerd, verschillende keren ontwormd en gechipt

Voor vele jaren, de Duitse herder was de meest populaire hond in Amerika. Hoewel het is vervangen in de top ter plaatse door de Golden Retriever, de Duitse herder is nog steeds erg populair en is een van de meest veelzijdige hondenrassen ooit ontwikkeld Misschien is het voor een Labrador Retriever best te doen om op te groeien in een kennel, maar voor de Duitse Herder en Border Collie is dat zeker niet voldoende. Een Labrador zal volgens de Engelse therapeute tot een leeftijd van ongeveer twaalf weken vrolijk op alles afhuppelen, daarna start een angstige fase Greyhound honden voor koop labrador puppy voor koop panda honden voor verkoop. Duitse herder pup-producten zijn het populairst in North America, Western Europeen.

From: Jane Gilles Date: Wednesday 8 Oct 2008 12.19pm To: David Thorne Subject: Overdue account Dear David, Our records indicate that your account is overdue by the amount of $233.95 De maat van de halsband. Een indicatieve tabel met verschillende hondenrassen voor het bepalen van de maat van de halsband

Wandelingen Zwitserse Witte Herder Wandelingen Limburg Hallo Witjes liefhebbers, Wij wonen met onze honden, Witte herder Luka, Teckel Ceasar en onze kruising Labrador Darcey in ZuidLimburg. Nu zagen we een paar jaar geleden dat er Witte Herder wandelingen werden georganiseerd door de ZWHVN Honden, kennel, labrador,retriever, Duitse dog, herder, Franse buldog, rashonden Hondencentrum : De hondencommunity - Hondencentrum.com is een combinatie van een uitgebreide community en een grote informatieve hondenwebsite voor Vlaanderen en Nederland. www.hondencentrum.co Herder/Labrador kruising Op 21 februari heeft onze maggie weer 8 prachtige pups gekregen, waarvan nog 3 beschikbaar. Zie foto's. Anna is een duitse herder.

German shepherd - Woefkesranc

 • Animal Cages deliveres cages, shelters and accessories to professionals like breeders, veterinariens, shelters, salons and walking services but also to you for your own furry friend that enjoys the comfort of a well-build product
 • Een Duitse Herder kopen betekent dat u kiest voor een erg intelligente hond die graag leert, Kaukasische Herder pups te koop Labrador Retriever pups te koo
 • This Pin was discovered by Pawshake Nederland. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest
 • De fokker In de 70-er jaren beleefde de Duitse Herder hoogtijdagen door o.a. televisie-series, waardoor Jan en Alleman ging fokken, dat doet een ras nooit goed.. Nu zijn er goede en strenge regels bij de rasvereniging VDH en zijn de Duitse Herders weer zoals ze moeten zijn: een stabiele, betrouwbare hond, een gezonde geest in een gezond lichaam
 • Hond - Duitse Herder Prices on request ; Hond - Engelse Bulldog - brons Prices on request ; Hond - Zittende labrador - bruin Prices on request ; Hond - Zittende boxer / franse bulldog - bruin Prices on request ; Hond - Labrador - zwart Prices on reques
 • De Duitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond. Omdat de Duitse herders zo leergierig en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken
 • Berichten over Applied Dog Behaviour and Training geschreven door hondenconsulente

Kruising duitse herder labradormooie duitse herder gekruist met een labrador. geschipt en 1ste spuit gehad en ontwormd. met lesje etenpot2x op statief of een goed bod Roxanne Lloyd — Nash duitse herder — — — — Dsq. Lian Pouwels — Indy Border Collie — — — — Dsq. Eline de Reeder — Toto bordercollie mix — — — — Dsq. Jan Smeets — Tess Border Collie You are commenting using your WordPress.com account. ( Log Out / Change ) You are commenting using your Google+ account Duitse Herder FRAAI- RADJA VON APPELONIA RADJA Eig.: Patricia de Jong, Nieuw-Schoonebe ek. Labrador Retriever Absent - ENTER THE LAB-A NEW WAY TO WALK BORI

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *